Kiszáll az alaplapgyártásból az Abit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és akkor jöttek ki helyettük a 8200-as chipsetes lapok
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Régen Abit fan voltam, de teljesen kiábrándultam belõle. Régen attól voltak jók, hogy figyelték és követték a célközönségük elvárásait. Az utóbbi két évben nagyon eltávolodtak a felhasználóik igényeitõl.
nf7-s tényleg nagyon jo lapjuk volt, akkoriban minden ismerõsnél az ment ... mai napig mûködik, akinek még megvan 😊
én mostanában (elmult jopár év) csak asrockot vettem, azokkal sincs para, csak tuningra kevésé alkalmasak, jobban ki kell fogni a procit hozzá
ASUS-t, MSI-t soha többet. volt. 1x. (ill asus még a pentium1 érában, de azokkal se voltam elégedett, akkor álltam át abitra)
RIP
Forza.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
HP+
KG7
KD7-Raid
NF7-S2G
NV8
KV8 Pro
KN9 Ultra
IP35
meg volt NF7-S 2.0 is de azt úgy kaptam hogy codegen táp leégette
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Abit lapjaim: BH6, AN7 (ebbõl kettõ is, az egyik meghalt), IC7 (meghalt), IL8, AW9D
volt vagy 10 ABIT alaplapom egyikkel se volt olyan gond hogy bios frissités ne oldotta meg
gigabyte-ot nem veszek a DFI hasonló az Abit-hoz csak drágább és szarabb ugyanabba az árba
Biostar vagy SuPoX(Epox) a lehetséges alternatíva nálam
de sztem az ip35-öt el se adom vagy veszek még IP35 Pro XE-t azzal 2évig kihúzom
remélem a cég nem gondolja ezt komolyan
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
MSI? Vettem egy Neo2Fis2R akkoriban csúcs alaplapot 60k körül másnap vittem vissza semmi. Bent a cégnél tömegével jönnek MSI, ASUS alaplapok garos csere igénnyel, vagy kuka igénnyel, mert már nincs rá gar.
MSI notebookokból nagyon szép számmal jártunk úgy, hogy alaplapcserés lett. Köszi MSI!
Akkor mi?
A számok törvénye alapján alaplapból Gigabyte.
VGA-ból BFG /MSI nem, Gigabyte nem/, Asus itt játszik.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Úgyhogy én személy szerint annyira nem sajnálom
\"...lámák kíméljenek.\"
De ha joltudom pár éve jopár mérnökük átment a gigabyte-hoz.
Nekem nagyon régota csak abit lapjaim voltak és 2 lehetöség volt: megvetted müködött örültés vagy megvetted nem ment kicseréltél és örültésl 😄
Nállam sohasem ment tönkre abit lap de volt 1 évig 1 használt asusom de inkább ne lett volna.... (személyes vélemény csakhogy ne legyen vagdalozás)
De ahogy már Shaltem is irta: Kinek a pap kinek a papné
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"