15
-
#15 LOL azert ez kicsit osszetettebb, marmint 1 vitorlast vezerelni. -
dez #14 Az enyém!? -
#13 ez olyan mint a v1. kilövik, beakad a vezérsíkja. Elöl forog a távolságmérő propeller, majd mikor eléri a beállított távot, kirobbantja a vezérsík rögzítését, és szépen lekanyarodik és bumm :DD
Na ez is hasonló fejlettségű. -
Elefánt0000 #12 Hy
Hát nekem is ez a legnagyobb kételyem, nincs "szeme" anélkül meg az ilyenféle robotok nem sokat érnek... -
Epikurosz #11 Á, dehogy.
Majd a te agyszövetes CPU-d MI-ja beáll révkalauznak. :-)) -
dez #10 Na igen, hát ezért ütköznek össze, futnak zátonyra, stb. Mármint az olajszállító hajók.
Itt meg majd egy hang bemondja, hogy vigyázat, automata irányítás, kerüljék ki. -
Epikurosz #9 Átkelni az óceánon, önmagában nem nagy vaszizdasz.
GPS-el elmegy egy automatika a világ végére is. A probléma akkor kezdődik, ha összetalálkozik egy másik hajóval, hurrikánnal, kalózokkal... -
HUmanEmber41st #8 Nem tudom, mi a ráknak szenvednek vitorlákkal, mikor sokkal hatékonyabb a szélkerék. A spanyolok már ezer éve csináltak ilyen hajókat. Tehát a vitorlát és a napelemeket simán meg lehetne spórolni, a szélkerék meg éjjel-nappal termeli a villanyt...
Mit csinál a hajó, ha pl elszakad a vitorla? megvarrja? -
dez #7 Input:
- GPS
- áramlat iránya
- szélirány
Output:
- Motorteljesítmény
- Hajólapát iránya
:)
(A vitorlás egy fokkal bonyolultabb ennél.) -
dez #6 "és így sikerült egy nagy intelligenciájú rendszert létrehoznunk"
Hallod ezt, Kukacos, micsoda tudományos igényű megfogalmazás...?
Holott valójában egy igen egyszerű algoritmus az egész.
Persze jól mutat majd a címlapokon, hogy "A robotható egyedül átkelt az óceánon!". -
#5 LOL nem a muszakirajza kell v a vezerloszoftvere, hanem egy altalanos leiras h hogyan mukodnek, mennyire intelligens stb.. -
BlackRose #4 és Cracker körökben "Plague"-ként vagy ismert... -
Pares #3 Átkelne... -
kutyak #2 Nekem megvan az exxonwaldez_crack.exe progi, a múlt héten töltöttem le e contollyourownoiltanker.com-ról. -
#1 Nem tudja vki, hol lehet leiras az automata olajszallito hajokrol?? Nem talaltam semmit..