8
-
Attila1234 #8 Egy ilyet fogok venni és kész! Az elöbb tüzetesebben is megnéztem az MSI honlapját és a Windből is van Linuxos (Novell) verzó. Az év vége felé ezek a gépek már olyan 70-80 rugó körül fognak menni. Simán megéri majd egy ilyet vásárolni. (Már ha valakinek nem kell hordozható erőmű.) -
sathinel #7 80 gigás 5400-as winyó van bennük. a kisebb változat fele ennyibe kerül kb. Igaz annak még kisebb a kijelzője. De még mindíg fele akkora mretre súlyra mint a legtöbb laptop amit itt felhoznak konkurenciának. Aki nem játszik rajtuk annak ez a 80 giga már tényleg mindenre elég. Bár én valsz inkább ennyi + pénzért egy hordozható usb-s winyót vennék hozzá mint winyóval venni. -
jtrencsenyi #6 Aha! Ilyen subnotebook kategóriában mutass már nekem egyet is ennyiért notebook.hu-n -
moikboy #5 99E, röhej... notebook.hu-n ennyiért rendes laptopot adnak. -
daveofgod #4 mediaban az 1000H EeePc 99 ezer forint. ennél csak olcsóbb az összes többi. -
#3 Vedd a 20k-t add hozzá a kb. 8000 ft postaköltséget, a kapott összeghez add hozzá a 20%-os áfát, majd add hozzá a vámot, ami most gözöm sincs mennyi, de 1-7% között valahol. -
#2 hát a merevlemezt dugják csak szépen fel maguknak, ha veszek egy ilyen gépet azt pont amiatt veszem mert kicsi, könnyű és végre nem kell úgy bánni vele mint a hímestojással ! -
roliika #1 Egy eee PCnek USA-ból mennyi a hazaszállítási összköltsége? Mert ott tényleg (Ebay) hozzám vágnák 80-120 dolcsiért ami 20 000Ft alatt van..itthon meg 60 000...van egy "apró" eltérés.