24
  • Tinman #24
    LOOOOOL :-D

Jól látom? A Jericho és az eredetiség egy mondatban?

Tudom mi a Jericho? Egy hatalmas nagy ötlet, amiből egy ócska Barátok Közt lett minimális akcióval.
    Nekem Casper Van Diem, meg Steven Segal hiányzik már csak belőle...
  • szinv
    winnie!

Kifotgatod a szavaimat! Nem aztírtam, hogy a legeredetibb, hanem azt, hogy az egyik legeredetibb, a kettő között nagy különbség van.

Egyébként azért tartom jónak és eredetinek a Jerichot, mert az emberi oldalról közelít, úgy ahogy nagy valószínűséggel cselekednénk egy valós helyzetben.
  • szinv
    Bizony nincs ott vége:) És jó lett a folytatás, kár, hogy csak 7 rész:(
  • smv
    Azt mondod, hogy nincs vége a "jön a tank" jelenetes résznél?:D Akkor kell!
  • winnie
    a tv2 20 részt adott le a 22 részből, szóval idő előtt leszedták.

"A 2. évad után ismét csancelt akartak neki adni, de most úgy áll a helyzet, hogy lehet lesz 3. évad is."

természetesen nem lesz harmadik évad - többek között azárt, mert a nagy felbuzdulás után még gyengébb lett a nézettség, pedig még a sztrájk is segített a jericho-nak. tavaly is, most is a cbs legkevésbé nézett sorozata volt...

a jericho koncepciójával nincs bajom érdekelt is, de a jeremiah szerintem sokkal jobb, ha posztapok, viszont az, hogy a legeredetibb lenne? miért eredetibb egy posztapok egy magát nővé átoperálni akaró családapáról vagy egy érintésével halottakat feltámasztani képes pitekészítőről szóló sorozatnál?:)
  • szinv
    Tévedsz, a Jericho-val kapcsolatban. Egyértelműen a TV2 hibája, hogy nem folytatták. A Jericho 1. évada 22 részes, a 2. évad pedig 7 részes. cancelt akartak neki adni, de a stúdiók elé a rajongók által rendelt 9 tonnányi mogyoró meggyőzte a vcsatornát, hogy folytatni kell:)

A 2. évad után ismét csancelt akartak neki adni, de most úgy áll a helyzet, hogy lehet lesz 3. évad is.

A jericho az utóbbi évek egyik legeredetibb sorozata, sajnálnám, ha vége lenne.

Ajánlom mindenkinek, aki kedveli az összesküvés-elméletekkel fűszerezett posztapokaliptikus drámákat.
  • technopeter
    Sztem ez lett a legjobb évad!
  • Tom Attorney
    Lehetne azért gyakrabban is House, nem csak hetente... :)

Egyébként ne hurrogjatok le, de nekem tetszik Kulka hangja. Irritáló ;) (Tehát jó :D)
  • bigmasterg
    Hehe én is már azt hittem ,hogy az 5. évad.
    Leírjam ,h. mi lesz az elején , de leírhatom a végét is.

Pontosan mikor indul az 5. évad??
  • smv
    A Jericho nem a TV2 miatt nem ment le végig, hanem azért, mert cancelt kapott usákiában, ergó nem is készült belőle több rész.
  • immovable
    tegnap megnéztem egy house részt a tv-ben - kiváncsi voltam milyen ha már ennyien szeretik

olyan jó volt, hogy valszeg jövőre is megnézek legalább 1-et :D
  • Franky25
    Nekem elég erős kétségeim vannak affelől is, hogy te láttál egyetlen House-t is. Ilyen cikket összedobni. Mint a Blikk...bravó
  • Carbine
  • QpaQ
    A 15. rész a legjobb, amit eddig láttam, kicsit elborult az agyuk:D. Megnéztem már vagy tízszer, de még mindig nem tudom megunni.
  • kicsizoz
    Köszi az infót!
  • winnie
    véget ért az 1. évad. több részt amerikában sem mutattak be még. ott ősszel, nálunk gondolom nyáron jön a folytatás.
  • kicsizoz
    Nem tudjátok véletlenül, hogy mi lett az "életfogytig zsaru"-val?
    Hétfőnként volt....
  • Carbine
    Jómagam jobb szeretem az eredeti hangot... Egyszerűen sok az olyan nyelvileg jellegzetes poén, ami a szinkron alatt elvész, ez tény. Persze megérdemel egy esélyt. Amennyiben elég jól fordítanak és a szinkron színészhez igazítva, akkor okozhat meglepetést is.
    Ha Hulka hangját eltudom viselni, akkor már bármit, de ettől függetlenül az 5. évadot is angolul nézem. Aztán a jobbakat bepróbálom később magyarul is.
  • winnie
    jaja, teljesen más a hangja - ez tipikus példája annak, amikor a rendező a karakterhez választ hangot, nem a színészhez. ez talán jellemzőbb idehaza, így ez is elsülhet jól. más kérdés, hogy az angol house-on edzett füleknek nehéz lesz megszoknia:)
  • Carbine
    Ehhh... én meg azt hittem az 5. évadról van szó. Azért odalehetett volna bigyeszteni a címbe, hogy "a tévékettőn". Véleményem szerint Amber szinkronhangja eléggé elüt az eredetitől, olyan kislányos, mikor az eredetiben a kezdetektől ércelődős... House nőben féleség. Nem akarok szinkron kontra eredeti vitát indítani, csak egy megjegyzés volt.
    Amúgy ha az író szerint az évadnyitó nagydurranás... mit fog szólni a 4. évad záró dupla részre.
  • kicsibicska
    Egyetértek.
  • kukacS3K
    én várom, már nincs sok:P
  • dstern
    Kedves Vitya, nem gondolkodtál el-é azon, hogy egy új állás után nézel? Cikkeid egyre inkább bulvárosodnak a kifejezésmódot tekintve... Egy blogban ez még elmegy, de itt az SG-n azért mást várnék. Bocs
  • Beepitettember
    A nagy durranás az lenne ha nemlenne több része!