20 perces Halálos iramban rész
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igen. youtube.cöm... és ott beírod turbo charged 2 fast 2 furious
tv-ben néztem, nem dvd-n. van valami alcíme annak a kis epizódnak, úgy könnyebb lenne neten megtalálni?
Azt a kis átvezetõ videót a Halálosabb Iramban "eredeti" DVD-jén találod meg.
Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano
Az elõzõ részeket más más rendezõk jegyezték. Most lesz elõször olyan, hogy ugyan az lesz a direktor, mint aki a harmadikat irányította. Én magam sem igazán értem, hogy érhetett meg egy ilyen film 4 részt, de hát ez kell a népnek. Az elsõ rész még ha nem is nagyon, de élvezhetõ volt, de a két utolsó...botrányos. Na, de majd megláSSuk 😊
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
eszükbe jutott, h. a többi rész fos volt és talán még az elsõ rész sikerei nyomán van még egy kis zsozsó a film neve felhasználása kapcsán, mellesleg Vin Diesel vagy gázolaj vagy hívassa magát akárkinek sem volt túl sok emlékezetes filmje mostanság, szal kell a zsozsó...
köszi a trailert...megvettük😊))
asszem a 3-at is ugyanaz rendezte, mint az elsõ kettõt. egyébbként jó hallani, hogy a 2. részhez is volt ilyen filmecske. azt hol lehet megtalálni egy jó kis felirattal???
egyébbként ha úgy nézzük, hogy a Paul Walker - Vin Diesel páros a fõszereplõ, akkor a Tokio Drift volt a mellékág.
a 2. és 3. rész párhuzamos idõvonal és ezek mellé jön párhuzamosan ez az új kisfilm. így mindhárom fõszereplõnek megláthatjuk, mit csinált az 1. és 4. rész közt. ideje lenne megnézni a hármat, ha már jön a 4 is 😊
egyébbként ha úgy nézzük, hogy a Paul Walker - Vin Diesel páros a fõszereplõ, akkor a Tokio Drift volt a mellékág.
a 2. és 3. rész párhuzamos idõvonal és ezek mellé jön párhuzamosan ez az új kisfilm. így mindhárom fõszereplõnek megláthatjuk, mit csinált az 1. és 4. rész közt. ideje lenne megnézni a hármat, ha már jön a 4 is 😊
totál készvagyok, ti tényleg Brian nyálas képét bírjátok? a tokyo driftben végre norm fõszereplõ volt, cuccolt az egész, a többi részbõl egyedül Vin-t bírtam...
a négy onnan folytatódik, ahol a három (tokiói fos) abbamaradt! a kisfilm az elsõ és a harmadik rész vége közötti idõszakot mutatja be
én a cikkben ezt nem értem: "Mivel a Halálosabb iramban egy "mellékág" volt, így nem okozhat gondot az idõrend sem."
attól, hogy Walker karakterének a mellékága, igenis bekavar, lévén ahhoz is készült ilyen kisfilm, ami azt mutatja be, hogy mit csinált a rendõr srác az elsõ és a második rész között
végül is mindegy, mert megoldják, csak a cikkben felesleges ez a mondat (ill. rossz)
a trailer ígéretesnek tûnik! az már kevésbé, hogy ugyan az rendezi, aki a hármat :\
én a cikkben ezt nem értem: "Mivel a Halálosabb iramban egy "mellékág" volt, így nem okozhat gondot az idõrend sem."
attól, hogy Walker karakterének a mellékága, igenis bekavar, lévén ahhoz is készült ilyen kisfilm, ami azt mutatja be, hogy mit csinált a rendõr srác az elsõ és a második rész között
végül is mindegy, mert megoldják, csak a cikkben felesleges ez a mondat (ill. rossz)
a trailer ígéretesnek tûnik! az már kevésbé, hogy ugyan az rendezi, aki a hármat :\
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
de miért most akkor a négy az hol foglal helyet? ezt most nagyon nem értem mert ha a halálosabb után és a tokió elõtt akkor nem az elsõ és az utolsó rész között kell átvezetõ hanem a 4 és a tokiói után viszont ha a 4 a tokiói után játszódik akkor meg vin diesel hogy kerül vissza tokióból?
trailert is linkelhettetek volna, de majd én
Halálos iramban TRAILER
Halálos iramban TRAILER
Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info