Ötvös Tibor

20 perces Halálos iramban rész

A legújabb hírek szerint Vin Diesel rendezi azt a mindössze 20 perces filmecskét, mely összeköti a Halálos iramban első, valamint negyedik részét a Tokiói hajsza alcímű epizóddal.

Ebből adódik, hogy a "kiegészítő" film Dom Toretto életét mutatja be onnantól, hogy Brian odaadja neki a 10 másodperces verdát odáig, hogy felbukkan a Tokiói hajsza utolsó versenyén. Mivel a Halálosabb iramban egy "mellékág" volt, így nem okozhat gondot az időrend sem.



A filmet a negyedik rész előtt vetítik majd le a mozikban - legalábbis jelen állás szerint. A Halálos iramban 4-ben visszatér az első rész teljes stábja. Vin Diesel mellett Paul Walker, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster és John Ortiz is szerepelnek a folytatásban. A film 2009. június 5-én debütál.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • leo23 #12
    igen. youtube.cöm... és ott beírod turbo charged 2 fast 2 furious
  • torcipepe #11
    tv-ben néztem, nem dvd-n. van valami alcíme annak a kis epizódnak, úgy könnyebb lenne neten megtalálni?
  • tboy01 #10
    Azt a kis átvezető videót a Halálosabb Iramban "eredeti" DVD-jén találod meg.
  • vandyke #9
    Az előző részeket más más rendezők jegyezték. Most lesz először olyan, hogy ugyan az lesz a direktor, mint aki a harmadikat irányította. Én magam sem igazán értem, hogy érhetett meg egy ilyen film 4 részt, de hát ez kell a népnek. Az első rész még ha nem is nagyon, de élvezhető volt, de a két utolsó...botrányos. Na, de majd megláSSuk :)
  • JL666 #8
    eszükbe jutott, h. a többi rész fos volt és talán még az első rész sikerei nyomán van még egy kis zsozsó a film neve felhasználása kapcsán, mellesleg Vin Diesel vagy gázolaj vagy hívassa magát akárkinek sem volt túl sok emlékezetes filmje mostanság, szal kell a zsozsó...
  • xido #7
    köszi a trailert...megvettük:)))
  • torcipepe #5
    asszem a 3-at is ugyanaz rendezte, mint az első kettőt. egyébbként jó hallani, hogy a 2. részhez is volt ilyen filmecske. azt hol lehet megtalálni egy jó kis felirattal???

    egyébbként ha úgy nézzük, hogy a Paul Walker - Vin Diesel páros a főszereplő, akkor a Tokio Drift volt a mellékág.
    a 2. és 3. rész párhuzamos idővonal és ezek mellé jön párhuzamosan ez az új kisfilm. így mindhárom főszereplőnek megláthatjuk, mit csinált az 1. és 4. rész közt. ideje lenne megnézni a hármat, ha már jön a 4 is :)
  • berc00 #4
    totál készvagyok, ti tényleg Brian nyálas képét bírjátok? a tokyo driftben végre norm főszereplő volt, cuccolt az egész, a többi részből egyedül Vin-t bírtam...
  • ProGabe #3
    a négy onnan folytatódik, ahol a három (tokiói fos) abbamaradt! a kisfilm az első és a harmadik rész vége közötti időszakot mutatja be

    én a cikkben ezt nem értem: "Mivel a Halálosabb iramban egy "mellékág" volt, így nem okozhat gondot az időrend sem."

    attól, hogy Walker karakterének a mellékága, igenis bekavar, lévén ahhoz is készült ilyen kisfilm, ami azt mutatja be, hogy mit csinált a rendőr srác az első és a második rész között

    végül is mindegy, mert megoldják, csak a cikkben felesleges ez a mondat (ill. rossz)

    a trailer ígéretesnek tűnik! az már kevésbé, hogy ugyan az rendezi, aki a hármat :\
  • kukacS3K #2
    de miért most akkor a négy az hol foglal helyet? ezt most nagyon nem értem mert ha a halálosabb után és a tokió előtt akkor nem az első és az utolsó rész között kell átvezető hanem a 4 és a tokiói után viszont ha a 4 a tokiói után játszódik akkor meg vin diesel hogy kerül vissza tokióból?