2595
  • lippet
    Valaki kicsit feldobhatná a topikot: banner, háttérkép, ez meg az... :)
  • Coolfire
    Nem kötelező elérni az 500 hsz.-t-ha erre gondolsz-,csak a megfelelő támogatást,és a reg. időpontját nézik.Tudom,mert lett már így egy pár hg.:)
  • szabii98
    Még van rá 21 nap:)
  • Coolfire
    Kár hogy nem vagy hg.,csinálhattunk volna szavazásokat,pölö kié lesz az első arany,meg ilyesmi.
  • Coolfire
    Én nagyon bízom a kajakos lányokban(Danuta,Natasa és Kati)tőlük szinte elvárás.A női K4 és a fiúk csak ráadás.:)
    A pólóról meg már értekeztem alább.:))
  • Grenzjager
    Fél éve szó szerint azt mondtam örüljünk háromnak...(mert azért lássuk be össz'magyar sport hol vagy már pl Szöul? Túl sok klub szűnt meg ésatöbbi ami már politika)

Most hogy már hogy közeledik egyre jobban számolok.

az alapkívánság:P -> vizi, női kajak4
  • Coolfire
    A magyar olimpiai kajak-kenu válogatott

férfiak:
    K-2 1000 m: Dombi Rudolf, Kökény Roland
    K-4 1000 m: Tóth Dávid, Kammerer Zoltán, Kulifai Tamás, Pauman Dániel
    K-1 200 m: Dudás Miklós
    C-1 200 és 1000 m: Vajda Attila

nők:
    K-1 500 m: Kozák Danuta
    K-2 500 m: Kovács Katalin, Douchev-Janics Natasa
    K-1 200 m: Douchev-Janics Natasa
    K-4 500 m: Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Kovács Katalin, Fazekas Krisztina

Remélem innen lesz legalább 3-4.:)
  • szabii98
    sztem 10 meglesz
  • Palinko
    5 ha lesz örülhetsz
  • Coolfire
    Annyi sem lenne rossz,11 Himnuszt hallgatni.De én 15-öt akarok!
    Sok még ez a 22 napocska..
  • Grenzjager
    London 2012: tizenegy érmet jósolnak Magyarországnak
  • kovi04
    A tények a követezők:
    Peking óta az egész ciklusban összesen egy érmet nyertünk világversenyen, az idei EB-n egy bronzérmet. Eközben Szerbia egy VB-t és egy EB-t, Olaszország egy VB-t, Horvátország egy EB-t nyert. És még ott vannak a montenegróiak, akiktől kikaptunk párszor mostanában. Már a 4 közé jutás is nagy eredmény lenne ettől a csapattól, az arany meg a legnagyobb csoda lenne. Nem lesz még egyszer akkora szerencsénk, mint Pekingben, hogy egy USA-t kapunk a döntőben.
  • Coolfire
    Dehogy vészmadárkodom,s pláne tényként nem.De azt azért el kell ismerni,hogy már nem olyan acélos a válogatott.
    Én lennék a legboldogabb,ha behúznák a negyedik aranyat is.:)
  • Grenzjager
  • lippet
    Hát annyi szerintem nem lesz...
    '52-ben Helsinkiben volt 16, de itt csemegézhettek:
    Magyarország az olimpiákon
  • Grenzjager
    15 arany :)
    akkor póló is optimistán :P
  • Grenzjager
    félelmek jogosak lehetnek, de te kész tényként vészmadárkosz, márpedig nem magyar labdarúgó csapatról van szó ...
  • Coolfire
    A kajakosok és az úszók biztosan hoznak érmeket,meg talán a tornász srác..a többi lutri.:)
    Tényleg,tudni már,hogy hány milkát ér egy aranyérem?:)
  • Coolfire
    Én mindent megnézek.:)Részegen fogadtam 15 magyar aranyra ki kell szurkolni valahogy.Másképp egy húszasom bánja.
    Szóval:
    HAJRÁ MAGYAROK!!!:)
  • lippet
    Én szinte csak az úszást várom az egész olimpián! :)
  • Coolfire
    Ez a csapat már nem lesz olimpiai bajnok.Nagyon kiöregedtek,és egyre többször kapnak ki.Szép volt 3x,de negyedszerre nem lesz meg.:(
  • Coolfire
    Vagy Ryan Lochte-val.:)Cseh Laci lenyomja őket..
  • Grenzjager
    A magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai kerete:

kapusok: Nagy Viktor, Szécsi Zoltán
    mezőnyjátékosok: Biros Péter, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kásás Tamás, Kiss Gergely, Madaras Norbert, Steinmetz Ádám, Szivós Márton, Varga Dénes, Varga Dániel, Varga Tamás

A 13-ak közül csak Hárai Balázs, Szivós Márton és Nagy Viktor nem volt még olimpiai bajnok.

Kásás Tamás, Biros Péter, Kiss Gergő és Szécsi Zoltán Sydneyben, Athénban és Pekingben is tagja volt a győztes csapatnak.
  • lippet
    Szerintetek Londonban lehet majd kezdeni valamit Phelps-el? :D
  • Grenzjager
    Az Olimpián Nagy-Britannia indul, nem Anglia, meg külön Wales ...stb.
  • lippet
    Ezt nem igazán értem...
    Ramsey walsea-i játékos. Az Olimpián miért alkotnak egy csapatot a Brittek?
  • Grenzjager
    foci

BRIT OLIMPIAI KERET:

Allen (Swansea), Bellamy (Liverpool), Bertrand (Chelsea), Butland (Birmingham), Caulker (Tottenham), Cleverley (Manchester United), Cork (Southampton), Dawson (West Brom), Giggs (Manchester United), Ramsey (Arsenal), Richards (Manchester City), Rose (Tottenham), Sinclair (Swansea), Sordell (Bolton), Steele (Middlesbrough), Sturridge (Chelsea), Taylor (Swansea), Tomkins (West Ham).
  • Coolfire
    Hát ha lesz 5 arany,minden tiszteletem az övéké.Rohadt erős a kajak-kenu mezőny.Ez és a kézilabda a szívem csücske.:)
    Az úszok is hoznak 5-öt,meg még valakik és akkor meglesz az a 15 arany,amire fogadtam.
  • Grenzjager
    tévedtél! :)))

(és még mielőtt sorolnád igen van pár, de Krivokapics akárcsak fociban Nikolics Nemanja anyai rtészről magyar nemzetiségű is)
  • Grenzjager
    Infóim szerint a központtól való távolság, valamint a pálya nagysága miatt kajak-kenura érdemes jegyet venni, mert arányában (pl úszáshoz viszonyítva) az egyik legolcsóbb a jegy valamint magyar éremesőt vár minden magyar ebben a sxportágban.
  • edisonson
    Ez érdekes lehet, meg hát a foci terasz sem lehet túl rossz! :D
    Döntőre ki kéne menni, csak hát biztos monzdulni nem lehet majd annyian lesznek.
  • Béccy
    Ez komoly lehet, engem is érdekelne, nem is lakok olyan messze, meg úgy se ártana vásárolnom 1-2 új dolgot nyárra. Köszi a tippet, szerintem kinézek.
  • Tompabodza
    Nagyon várom már én is, remélem jól fogunk teljesíteni.
    Egy kis érdekesség, annak akit érdekelnek a magyar sportteljesítmények:
    http://allee.hu/event/bajnokok-nyara-az-allee-ban
    Valamelyik nap találkoztam ezzel az Allee-ban, szerintem nagyon érdekes.
  • lippet
    Már csak 30 nap és START! :)
  • Grenzjager
    :))
  • Grenzjager
    Kijelölte 18 fős, bő keretét a londoni olimpiára Merész András, a női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya.

Kapusok: Bolonyai Flóra (University of California), Gangl Edina (Eger), Kasó Orsolya (Dunaújváros)
    Mezőnyjátékosok: Antal Dóra (Eger), Bujka Barbara (Messina), Czigány Dóra (Eger), Csabai Dóra (BVSC), Drávucz Rita (Pro Recco), Gurisatti Gréta (Dunaújváros), Illés Anna (BVSC), Keszthelyi Rita (Szentes), Kövér-Kis Réka (Szentes), Kisteleki Hanna (BVSC), Menczinger Kata (Dunaújváros), Poszkoli Rita (Dunaújváros), Szücs Gabriella (Dunaújváros), Takács Orsolya (Szentes), Tóth Ildikó (BVSC)
  • Look at the cat
    http://www.sportmenu.net/index.php/2012/04/25/teljes-az-olimpiai-futballmezony-a-labdarugo-torna-reszletes-musora/
  • banok
    Most már 100 nap sincs hátra...
  • Grenzjager
  • Coolfire
    Az eddig kijutott sportolóink.