2595
-
Grenzjager #115 :) mindent, ennyi -
Grenzjager #114 opsz a foci már megy :)))
50. Percben Spanyolország - Japán 0:1 (10 emberrel a spanyolok
65. Percben Mexikó - Dél-Korea 0:0
Végeredmény:
Honduras - Marokkó 2:2 -
#113 Melyik számokat fogja az m1 adni? már ha adja... sajnos nemleszek eurosport közelben, max streamról tudom nézni :S -
grrrrr #112 Személy szerint én 1 kicsit meglepődtem. :(
De most komolyan tavaly augusztusi eset miatt tiltják el most az olimpia előtt?! -
majaskenyer #111 Úgy, hogy nem is meglepő. mindenki doppingol annyi a különbség, h valakinek több pénze van rá valakinek meg kevesebb. akinek több van az megveszi a modern, nem vagy csak nehezen kimutatható szereket, akinek meg kevesebb az a szerencsére bízza.. -
#110 Kővágó már nem fog semmilyen érmet szerezni, mivel kizárták doppingvétség miatt. Hogy lehet, hogy már egyáltalán nem lepődik meg az ember ilyesmin? :c -
grrrrr #109 A képek tényleg jók. De nem értem hogy hagyhatják így lepusztulni? Szomorú így látni ezeket a szép építményeket.
Vajon ez lesz a Londoni helyszínek sorsa is? -
Grenzjager #108 ergo pusztul rohad minden amit a görögök az olimpiára építettek... -
jolanerika85 #107 Köszi a linket. Így legalább mi is tehetünk valamit értük, ha már mindent beleadnak.
Az athéni képeket látva elcsodálkoztam. Érdekes hogy mennyire hanyag és kopár lett. Bár a képek jók. -
#106 8 év után így néz ki az olimpia helyszíne Athénban. -
Coolfire #105 Századokon fog múlni.Laci bármelyik érmet megszerezheti.Nincs már olyan,mint Egérke korában,hogy egy fél uszodát rávert a mezőnyre.:)) -
Coolfire #104 www.igazirajongok.hu
Igen,itt lehet szívdobbanásokat,és üziket küldeni nekik.
És facebookos.A T-Home csinálja,és a végén kisorsolnak 3 dedikált szívet. -
#103 Igazi rajongók oldala?
Ez valami Facebook csoport? :) -
grrrrr #102 Mi magyarok nagyon tehetségesek vagyunk a sportok területén, én speciel nagyon büszke vagyok az olimpikonjainkra. Meg is írtam az Igazi rajongók oldalán! Cseh Lacinak külön el kell a bátorítás a Phelps gyerek ellen... -
#101 Már csak kettőt kell aludni! :)
Szerintetek Lacinak lesz esélyes a Phelps - Lochte páros mögött?
Szerintem lenyomja őket, de minimum dobogó 3 foka :) -
#100 MÁR CSAK 1 NAP!! ALIG VÁROM!
-
nedecske #99 és ezeket a tweeteket/szívdobbanásokat meg is kapják? ha igen biztos nagyon örülnek a sok a buzdításnak még akkor is ha nincs idejük mindet végigolvasni:) -
majaskenyer #98 Idén árgus szemekkel fogom követni a játékokat, szerencsére nincs annyi teendőm akkorra :D
A kérdésedre: bizony létezik oldal, ahol lehet kis szösszenetekkel támogatni a bajnokjelöltjeinket, "szívdobbanásokkal" lehet nekik szurkolni rövid kis tweetek formájában :) -
fantomásztomász #97 Napi programom lesz, hogy sörsátorokba fogok mászkálni haverokkal, sörrel, nővel. :D Valahogy nem lehetne őket bíztatni, vagy nincs valami közvetlenebb módja a szurkolásnak? :) -
grrrrr #96 Esély és remény mindig van :D
De szerintem nem sok ... az a Phelps nem ember, az apja egy delfin volt az tutti! -
Coolfire #95 Ejjj,ha ennek csak a 75%-a bejönne,boldog lennék.:) -
Grenzjager #94 6-3.hu éremesély, komoly
Aranyérmesek
1. Hosszú Katinka (női 400m méteres vegyes úszás)
A két évvel ezelőtti margitszigeti Eb-n Hannah Miley csúnyán megtráfálta Katkát, az olimpia első napján viszont a mi lányunk fogja megviccelni a hazaiak reménységét és a világ komplett élmezőnyét, megadva a játékok alaphangját.
2. Gyurta Dániel (férfi 200 méteres mellúszás)
Mit kellett volna másképp csinálnom? – tűnődik majd szomorúan Kitadzima Koszuke a dobogó második fokán. Az elsőről a szuperdresszes világcsúcstól alig elmaradó Gyurta Dániel fog integetni.
3. Berki Krisztián (lólengés)
Lovas nemzet a magyar! Pelle István, Magyar Zoltán és Borkai Zsolt után végre a kétszeres világ- és hatszoros Európa-bajnok Berki Krisztián is megszerzi a még hiányzó aranyérmet.
4. Pars Krisztián (férfi kalapácsvetés)
London után is Ivan Tyihon fogja vezetni a világranglistát, de nem ő lesz az olimpiai bajnok, hanem a Németh Imre, Csermák József, Zsivótzky Gyula és Kiss Balázs után ötödik magyarként révbe érő Pars Krisztián.
5. Sidi Péter (férfi kisöbű puska, összetett)
„Köszönöm, nélküled nem sikerült volna!” – olimpiai bajnoki címe utáni első SMS-ét a sportlövőszövetség elnökének, Krzyzewsky Miklósnak írja majd Sidi Péter. Na jó, ebben nem vagyok teljesen biztos, a győzelmében viszont igen.
6. Lőrincz Tamás (férfi kötöttfogású birkózás, 66 kg)
76 év után meglesz a második olimpiai bajnok Lőrincz: Márton berlini sikere után Tamás is csúcsra ér Londonban.
7. Vajda Attila (féri kenu egyes 1000 méter)
A címvédéshez kétszázötven tökéletes húzásra lesz szükség – nyilatkozta nemrégiben Vajda Attila. Nyilván a nagy riválisok (az üzbég Vadim Menkov, a Dittmer-utódnak kikiáltott német Sebastian Brendel és a spanyol David Cal) ugyancsak erre törekednek, de csak Attilának fog sikerülni.
8. Női K-4 500 méter (Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Kovács Katalin, Fazekas-Zur Krisztina)
Végre véget ér a német hegemónia – a germán hölgyek zsinórban négy ötkarikás aranyat nyertek ebben a számban –, és a legutóbbi három, egyaránt ezüstérmet hozó olimpia után kezdetét veszi a magyar korszak.
9. Kozák Danuta (női K-1 500 méter)
Kőbán Rita atlantai és Janics Natasa athéni győzelme után Dana is csúcsra ér a királykategóriában.
10. Női K-2 500 m (Kovács Katalin, Douchev-Janics Natasa)
Ez az egység világversenyen egyszerűen verhetetlen, s erre Londonban sem érkezik cáfolat. Meglesz a sporttörténelmi triplázás, s ki tudja, a lányok talán még a negyedikért is harcba indulnak majd Rióban.
11. Douchev-Janics Natasa (női K-1 200 méter)
A Londonban debütáló számot gyakorlatilag Douchev-Janics Natasának találták ki. Ha nem ragad be a rajtnál, simán nyer. Ellenkező esetben izgulnunk kell egy kicsit. De csak egy kicsit.
12. Férfi vízilabda-válogatott
Minden jó, ha jó a vége és három a magyar igazság, plusz a ráadás. Két üres közhely, amit majd a magyar férfi vízilabda-válogatott tölt meg tartalommal.
Ezüstérmesek
1. Cseh László (férfi 400 méteres vegyes úszás)
A szívem azt mondatja velem, hogy Cseh Laci Michael Phelpset és Ryan Lochte-t is móresre tanítja. Ha viszont az eszemre hallgatok, akkor csak az egyik amerikait sikerül megcsípni. És nem a tizennégyszeres olimpiai bajnokot.
2. Cseh László (férfi 200 pillangó)
Ebben a számban sikerül majd a legjobban megszorítani Michael Phelpset, ráadásul Cseh Laci ezüstérme mellett a dobogóról épphogy lemaradó olimpiai újonc, Biczó Bence remek úszásának is örülni fogunk. Bár jobban belegondolva van egy kis lelkifurdalásom, hogy Bencétől „csak” pontszerzésre számítok.
3. Mészáros Anett (cselgáncs női 70 kg)
Ha nincs a tavaly októberben elszenvedett keresztszalag-szakadás és az ebből fakadó hosszú kihagyás, biztosan a tuti aranyvárományosok között számolok Mészáros Anettel, így viszont „csak” a dobogó második fokára teszem. De lehet, hogy nem lesz igazam, és nyer. Ez legyen a legnagyobb tévedésem.
4. Hosszú Katinka (női 200 pillangó)
Ugyanaz a helyzet miatt a fiúknál: két magyar döntős, egy remek ezüst (Hosszú Katinka) és egy ugyancsak dicséretes pontszerző hely (Jakabos Zsuzsanna). Bár az sem lenne egetrengető meglepetés, ha Zsu is felférne a dobogóra.
5. Cseh László (férfi 200 méteres vegyes úszás)
Ha nem lenne Michael Phelps, meggyőződésem, hogy London után Cseh Lászlóban egy hatszoros olimpiai bajnokot tisztelhetnénk. De hatszoros ezüstérmesnek lenni is nagy dolog, és ki tudja, Laci talán még Riót is célba veszi. Mert ugye Phelps nem…
6. Bor Barna (cselgáncs férfi+100 kg)
Elvileg a döntőig nem kerülhet össze a franciák szuperklasszisával, Teddy Riner-vel, ha meg ott összeakadnak, akkor egy esetleges ezüstérem sem lenne kudarc.
7. Férfi K-2 1000 m (Dombi Rudolf, Kökény Roland)
Négy éve volt egy tuti aranyesélyes egységünk (Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor), amely még a dobogóra sem fért el, most van egy titkos favoritnak számító – egyébként friss Európa-bajnok! – párosunk (Dombi Rudolf, Kökény Roland), amely biztosan nem marad érem nélkül.
8. Marosi Ádám (férfi öttusa)
Tartok tőle, hogy az oroszok vasembere, Andrej Mojszejev zsinórban harmadik olimpiai aranyát is bezsebeli, de Marosi Ádám egy ezüstre biztos jó lesz.
Bronzérmesek
1. Ungvári Miklós (cselgáncs férfi 66 kg)
Harmadik olimpiáján végre összejön a hőn áhított érem. Ez olyan lendületet adhat neki, hogy talán még Rión is elgondolkozik, ahol együtt indulhatna a Londonból rejtélyes doppingvétség miatt hiányzó testvérével, Attilával.
2. Szilágyi Áron (férfi kard egyéni)
Egy, csak egy legény lesz talpon a páston? Félő, hogy igen, mivel férfi vívóink közül Szilágyi Áron mellett csupán a férfi párbajtőrben induló Imre Géza jutott ki Londonba, és férfi kardban valahogy több esélyt érzek.
3. Kővágó Zoltán (férfi diszkoszvetés)
Nem biztos, hogy 68 méter alatti kísérlettel dobogóra lehet majd kerülni, de abban szinte biztos vagyok, hogy Kővágó kivágja a rezet – ami bronzot érhet neki.
4. Férfi K-4 1000 m (Kammerer Zoltán, Kulifai Tamás, Tóth Dávid, Pauman Dániel)
Volt egyszer egy kétszeres olimpiai bajnok szupercsapat (Kammerer Zoltán, Storcz Botond, Vereckei Ákos, Horváth Gábor), amelyből Londonra már csak a vezérevezős, Kamera maradt meg hírmondónak. A nagy elődöket vélhetően nem sikerül lepipálni, de a bronz is szépen csillog majd.
5. Férfi kézilabda-válogatott
Először talán magam sem gondoltam teljesen komolyan, hogy Mocsai Lajos csapata a dobogóért is küzdhet Londonban. Aztán felkészülési mérkőzésen – idegenben! – legyőztük az olimpia bajnok franciákat, mire Claude Onesta, a legyőzött szövetségi kapitány azt találta mondani, hogy a magyar válogatott éremesélyesként indulhat az olimpián. Tényleg kezdek hinni benne.
-
#93 Már csak kettőt kell aludni! :)
Szerintetek Lacinak lesz esélyes a Phelps - Lochte páros mögött? -
EnxTheOne #92 Jo lenne elmenni az olimpiára, ugy tudom elég jo orgiák szoktak ott lenni, ha én is mennék +5 % gumit kéne rendelniük a szervezöknek. :D -
grundy #91 De legalább nem lesz akkora kínai nyomás/érem szerzés, 4 éve nagyon látszott hogy hazai pályán 'kötelező' volt teljesíteniük.. -
holtodiglan #90 szerintem nagyon erős a mezőny szinte minden sportágban nem vennék rá mérget, hogy több arany lesz mint 4 éve. Azért drukkolok h összejöjjön tehetségesek a sportoloink nagyon.. -
ZsaniC #89 Mi magyarok nagyon tehetségegesek vagyunk a sportok területén, szerintem is több lesz az arany mint 4 éve. Sokat javít ez a nemzeti összetartozás érzésén az itthoniaknak. Kár, hogy a fociban nem tudunk semmit felmutatni :(. -
grundy #88 hali,
Szerintem több aranyunk lesz mint 4 éve! Én szurkolni fogok, főleg az úszóknak, kajakosoknak és a vízilabdásoknak, röviden: a vizeseknek :) Ti honnan szurkoltok? Küldeni kell az energiát :) -
jolanerika85 #87 Sziasztok. Szerintetek hány érmet fogunk hozni?
Illetve milyen formában? (hány arany, ezüst, bronz)
-
Grenzjager #86 -
Regiujzenek #85 Kösz az infót! Itt csak a hivatalos fődalokról esett szó, de Tiesto majd szóba kerül még más témában később. :) -
#84 Athénban Tiesto nagyot kevert 2004-ben! :) -
Regiujzenek #83 Akiket érdekelnek a hivatalos olimpiai dalok:
Olimpia dalok - Hivatalos olimpia dalok 2012-ig -
#82 10 nap..hú de várom már :P :D -
Enzio #81 Egy kis tippelős játék, jelképes összegért melyet a tippelők közt lesz szétosztva : http://tippjatek.ucoz.hu/ -
#80 Most akkor 18 vagy 19 vagy 20 futballista sztár lesz Londonban? :D -
Coolfire #79 Azért a cuccot nekünk illene hozzá összeszedni.:) -
#78 Arra gondolok, hogy még bőven tudunk szavazgatni :P
+ lehet valami profit(Maximus, Pixxel, Diesel Dog) kellene megkérni arra, hogy a topikot feldobja.:D -
Grenzjager #77 szintén támogatom -
Coolfire #76 Ha találsz valami pofásat,a modik berakják.De csak jobb lenne,ha a témaindító lenne a hg.:)
Én mindenesetre támogatom.
+1