Olimpia 2012 London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ToCsEk
volt már kb 4x 😄

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

ProGabe
Amirõl senki sem beszél, de mindenki (?) tudja:

London 2012 distributed 150, 000 condoms to athletes
Olympic Village comprises nearly 3000 apartments, housing over 10,000 athletes

"With a once-in-a-lifetime experience, you want to build memories, whether it's sexual, partying or on the field. I've seen people having sex right out in the open. On the grass, between buildings, people are getting down and dirty."

http://edition.cnn.com/2012/08/08/sport/olympics-village-sex-party-athletes/index.html?hpt=hp_bn2

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bannerben lehetséges a nõi K1 500-at Kozák Danutára cserélni? egyesben nyert nem páros v. 4es.

Maximus4
Tudom,ebben bízom én is.
# 2091: Nem az van.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

UPC videotárban nincs meg? Persze ha UPC-d van egyáltalán.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

jéé mutatnak lovaglást is britek nyertek a nõi lovaspólóban

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

[HUN]FaTaL
Ismételt a Duna-TV éjjel, talán valaki felvette.

http://goo.gl/gd6Zi5

kaposi1
Minden Magyar Olimpia érmesnek pontszerzõnek hatalmas gratuláció,de számomra Risztov Éva nem csak Olimpiai bajnok hanem AZ OLIMPIA BAJNOKA!!!!!!!!!<#wow1><#taps><#worship><#worship><#worship>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Maximus4
Az a tegnapi kézi egy életre szóló élmény számomra!
Nem tudom lehetne-e írni a tvseknek ismétlésért,mert már reggel óta tölthetõ,de az elsõ 18 perc hiányzik,így meg nem szedem le😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Hehe. :-D
Egyébként jó visszaolvasni a fórumot Risztov beérkezése óta. :-)
Ez baromi nagy gyõzelem volt!
Tegnapi kézimeccs meg ez - 1 év az életembõl. :-)

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

...amikor régi olimpiai szerepléseket hasonlítanak össze körülöttem lévõ emberek égnek áll a hajam, s emiatt nem szólhatok be... 😞

sok összehasonlítási módot alapból nem értek
mert régebben Jugoszlávia volt ma Horvátország, Szerbia, Montenegró, volt Szovjetunió, most meg orosz, ukrán, fehérorosz, azeri, kazakh olimpikonok.
"erõ" & küzdõsportoknál vagy a pólónál azért nem mindegy hogy hány tuti jót kell legyõzni az aranyért.

Éremért megy még két csapatunk, janics natasa 200méteren, öttusában egy érem jó lenne még. 4 érem, fényeset ! 😊 mert jók vagyunk ember feletti jók vagyunk!!

[HUN]FaTaL
Kajak-Kenu, meg biztos van más is, amirõl nem tudok, mint pl. a mai úszás 😄

Sziasztok !!
Holnap holnaputan van meg valami maghyar erdekeltseg a ferfi kezilabdan kivul ahol eselyesek vagyunk?

Az ismétlést is milyen jó volt nézni 😊

köszi Fatal<#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wantonly
Egyetértek, én is ezt érzem eddig a legjobb teljesítménynek, az arany is sokkal szebben csillog! 😊

Bár nem lehet összehasonlítani, de számomra a másik legfelemelõbb pillanat a kézilabdás fiúk legutolsó meccse, ami még nem ért érmet, de tényleg a sírból hozták vissza, hihetetlen bravúrokkal.

Persze minden aranyunk nagyon szép, és hatalmas munka van bennük.
Tigristank
Jól alakul ez a nap is. Mire hazaértem, még 1 arannyal lettünk gazdagabbak. Hatalmas gratula Risztov Évinek! <#eljen>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

[HUN]FaTaL
Nem hiányzik, nyomj egy ctrl+f5-t.

Ifj. Knézyvel semmi bajom. Vannak hülyeségei, de megvan benne a tûz és a lelkesedés. Nem úgy mint a sótlan, hót unalmas "három nevû" kommentátornál.

PSN ID: Lord_Mortanius

Danuta és Évi hiányzik még róla, meg az ezüstösöknél is hiányzik a Kammere Zoli négyes és persze Kovács Katiék

Maximus4
És frissítettem is😊
Nagy grat mindenkinek a mai napért IS!

[HUN]FaTaL
Csak nálad, nálam rendben van.

Shep
Mindenkinek vannak erõsségei, pl. Szabó igen jól nyomja az atlétikát, látszik ,hogy követi a versenyeket, nem csak ilyen beugró kommentátor. Mondjuk Deák Horváthnak nem tudom mi a specialitása, mert semmi nem jut eszembe amiben igazán remekelne. Mondjuk Szujó "mindenhez értek" Zoltán sem az igazi. F1-es boxutca séta az mondjuk neki való.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Forrest Gump
Jól védett, de nagyon sok gólt kapott messzirõl.
Azokból blokk nélkül is fogni kellett volna néhányat.
zaki
jaja. csóró, kis ország vagyunk, mégis általában ott vagyunk a top 10-ben, riszpekt.

banner másnak is szét van esve, vagy csak nálam?

Nagyon jól teljesítünk ezen az olimpián. De most már mindenki gyûjtse magában a rejtett csakrákat és az erõt mert kelleni fog az esti vizilabdához. Hozni kéne azt a bonzot.
setuh
Azert az se semmi,hogy osszesitesben az osszes nyari olimpiat veve a 8. helyen allunk <#vigyor>

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Mi lett volna, ha még Szécsy csúcsformában védett volna

Pedig szerintem több bravúrja is volt tegnap és jól védett ám méghogy nem csúcsformában

szabii98
még 2, és bejön a 10es tippem

I met God. She's black

Rockynhooo
Az ifjabb Knézy országúti kerékpárban viszont nagyon is jó.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

setuh
Hat Risztov fantasztikus volt,tenyleg valahogy en is ezt erzem a legfenyesebb aranynak 😄
Meg egy arany es akkor 10 ev ota most lesz eloszor tobb mint 8 aranyunk 😊

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

õ jó volt mindig is.

kis Knézy és a Deák Horváth nem nagy szám, EB-n is õk voltak

Megvan! Székely Dávid.

Ki volt a kommentátor? Nagyon normális volt egész végig.

tototto
Azt azért sajnálom, hogy erre a versenyre ennyire kevés magyar ment ki, megérdemelte volna, hogy ezrek kiabálják neki ria-ria-Hungáriát.
Jó volt látni, hogy kiszaladt a magyar zászlóért az érem osztón 😊

Rockynhooo
nem tudom volt e már de:

És a durva hogy ha még nem is bontjuk le népességre akkor is megelõzünk akkora országokat mint: Ausztrália (ja bocs kontinens <#idiota>) , Olasz, Kazahsztán , Ukrajna , Brazília és még sorolhatnám sokáig 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

TurboX
nem semmi teljesítmény.. szépen csillog az az arany amire senki nem számított😊
zaki
8-4-3 érmünk van, nem semmi, így belegondolva.
és még lehet pár érmünk simán.

nem volt semmi<#eljen>

Effe88
Nem is tudtam, hogy van ilyen szám az olipián hogy 10km-es úszésD😄:
ÉS erre jövök haza😄😄Zseniális!!!<#eljen><#taps>
8 arany nem semmi😊
és este még lesz egy bronz is😊

Daell Drow
Ennek en is orulok hogy kocsog olaszokat megeloztuk.
Azthiszed... Szerintem köpni - nyelni nem tud... Hát mit kellett küzdenie a végén az amerikai lány miatt?

ProGabe
Ez... ez... ez......

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

És végre egy jó közvetítés. Végre egy sportriporter, nem az idióta mezei meg Deák Horváth... (mondjuk õk ketten a probléma)
m

megelõztük az olaszokat az éremtáblán😄😄😄

Maximus4
Ezt nem hittem volna,hatalmas respect Évának!

FrezeR
Ebben a szíve lelke benne volt.

és a vicc az, hogy alig látszik rajta a fáradtság😄

zaki
NS oldalán frissíthetnék a vezércikket...