2595
-
#2195 Székely Dávid közvetítette. -
Chris Lowe #2194 De ő legalább tudja miről beszél, sportoló volt, nem egy mezei, Deák Horváth vagy apuci knézyje...(háromból még vele van a legkevesebb baj) egyszerűen olyan dolgokat mond amit amúgy is látunk, semmi szakmai hozzáértés, csak a begyakorolt faszságok.
Risztov győzelmét ki közvetítette, azt tudom, hogy ő is eurosportos mint szabó gábor. Na ott rázott a hideg, zseniális volt. (mondjuk kellett hozzá az az izgalmas hajrá.) -
#2193 ha jól emlékszem döntőbe jutott és 7 vagy 8 lett -
#2192 Tudja valaki, hogy az a lábatlan csávó hogy szerepelt? -
#2191 Ez jó volt, Bolt fényképezte a tömeget, meg a fotósokat, kamerásokat :D -
#2190 4x400-as férfi előfutamban 200 körül eltörött valami az amcsi lábában, mégis befejezte és benn vannak a döntőben :O
“Sad news, for those who don’t already know, I suffered a broken (fibula) bone in my left leg at the 200m mark of my 400 leg in the relay,” Mitchell wrote. “I still split 45 running with a broken leg so I thank God for allowing me to have enough courage and strength to finish for my team and my country. I could have easily given up, but for the RED WHITE & BLUE I WAS WILLING TO DO ANYTHING TO WIN!" -
#2189 majd a 4x 100m döntőt végigfutja? :D -
#2188 Utána meg lenyom pár fekvőtámaszt az állatja. -
#2187 :D
Bent hagyott pár századot az biztos -
IXEMGabeo #2186 1 számban 3 jamaicai érem:D -
IXEMGabeo #2185 kinéz jobbra és azt az önelégült pofát, amit vág hozzá közben -
Ferrari23 #2184 Ez a Bolt akkora egy fax, hogy a végén sose fut már, most is OR lett volna, ha végigfutja rendesen.... -
IXEMGabeo #2183 Ez a Bolt ez sétál kb úgy fut -
#2182 mi a szar ebben? a 8 arany? vagy hogy csak 4. lettünk egy olimpián? azért túlzásokba nem kell esni. -
#2181 Unom már, hogy mindig egy szarok vagyunk.
Pedig az olimpinánál elvileg nem a pénz számít. -
#2180 há nemD:D:logikus:D:D
el is buktuk a bronzot -
#2179 LOL
Kézilabda - Olimpia 2012 London - Férfiak - Negyeddöntő - Izland vs. Magyarország
Figyelem! Orosz nyelvű a közvetítés!
Amúgy ha valaki tudja,hogy lehet letölteni videót a hirado.hu-ról,az szóljon,fönn van a teljes meccs,csak az első perc hiányzik:) -
cargame #2178 Ezt én is döbbentve néztem, h ez hülye, h ilyenkor probálgatja az új technikát :D -
#2177 ja igen ezen behaltam:S:S:S(kicsit előjött megint az arcaS:S:)
a másik amin ledöbbentem az a 4x100as férfi úszás volt, amikor 4.lettünk de sokáig 3.helyen voltunk és az uccsó úszónk kozma asszem bemondta, hogy egy új technikát próbált ki és nem jött be és elfárdat:D:D(végül si ja olimpiai döntőben kell új technikát kipróbálni...S:S:) -
IXEMGabeo #2176 Küzdöttek ezek, elszúrták a végét ennyi. Hosszabbításig elvitték. Egyenlítésre megvolt a sansz megint, csak a kontra felesleges volt...ha bebizonyosodna, hogy az a támadó fault felesleges volt nem mondanátok, hogy a bíró a szent Nem játszottunk jól, de így is el lehetett volna vinni 5 méteresekig -
#2175 akkor mi a f@sznak indul el rajta már nemazért?
induljon egy számban, ott viszont robbantson. -
IXEMGabeo #2174 És mivel nem az ő száma ezért nem is készült túlzottan rá:) végül is minek... -
Susarc #2173 4 évente 1x kijutsz baszki minden meccsen megkell halni! az a küzdelem! a tübbi túúúúúúróóóó!!! ezért baszodok fel állandóan! verjék már a fejekbe,hogy MINDEN MECCS számit! -
#2172 lehet meglékelték, azért lett csak 6. :D
amúgy asszem holnap is rajthoz áll 200 méteren talán? -
#2171 D:D:és a vajda hajóját is megbuherálták -
IXEMGabeo #2170 nem mondtam, hogy a bírón ment el, de ahogy Zaki is mondta undorító volt az utolsó támadást kontraként ítélni. Tegnap ugyanez volt -
IXEMGabeo #2169 igen, de előtte nem is 1 meccsen meg bizonyították a küzdeni akarásukat, a döntőhöz és a bronzhoz még kevesek. Ez is csoda, hogy idáig húzták az aussiek ellen...18-19 éves játékosokkal van tele a csapat -
#2168 Jah, a bírókon ment el, így van -
#2167 ez nem a bíron múlt
volt egy rakat fórunk
nem éltünk vele
gyengék mentálisan -
#2166 Faszom mar meginta tulzott biroi beavatkozasba, ki vagyok ezektol a sprotoktol ezen az olimpian.
Meg lehet nezni az erem tablazatunkat, ezek mind biroi mentes sprotok. Ott bazeg nyerunk. -
Susarc #2165 "a 2 emberelőnyt nem merték ellőni nyuszik voltak. " tehát fejben gyengék -
IXEMGabeo #2164 utolsó támadást ne vegye már el kontrával... -
Ferrari23 #2163 Atlétika Szabó Gábor: "zajolhat"
:ASD:AS:D:AS:D:AS
Szerintem itt az összes kretén :D:D -
Chris Lowe #2162 Ugyanmár ezt te sem hiszed el...
Biró nekünk fújt, a végén meg úgy volt vele ez a szerencsétlen magyar női csapat ha ennyivel nem élt, megérdemli.
Mindegy szép a negyedik hely, el kell fogadni, itt tartunk. -
IXEMGabeo #2161 ezt kár mondani a nők az oroszok ellen mit küzdöttek már és itt is...
Igazából a 2 emberelőnyt nem merték ellőni nyuszik voltak. Fiatal csapat még én nem bántanám őket -
#2160 igen
bár várjunk még azzal a kézivel(mert nagyon bízom bennük de lehet,hogy ott is "csak" a 4.hely lesz megS:S::S) -
#2159 pedig dhp a legnagyobb kretén az egész stábba -
Susarc #2158 a kéziseket kivéve fejben egy nulla az összes csapatsportunk:S -
#2157 mezei meg bekaphatja a f@szomat, engem ő idegesít a legjobban, dhp-vel amúgy nincs bajom. -
#2156 ritka undorító dolog kontrát fújni az utolsó támadásban. tegnap ugyanez volt az olaszok ellen is.