2595
  • [HUN]FaTaL
    Székely Dávid közvetítette.
  • Chris Lowe
    De ő legalább tudja miről beszél, sportoló volt, nem egy mezei, Deák Horváth vagy apuci knézyje...(háromból még vele van a legkevesebb baj) egyszerűen olyan dolgokat mond amit amúgy is látunk, semmi szakmai hozzáértés, csak a begyakorolt faszságok.
    Risztov győzelmét ki közvetítette, azt tudom, hogy ő is eurosportos mint szabó gábor. Na ott rázott a hideg, zseniális volt. (mondjuk kellett hozzá az az izgalmas hajrá.)
  • ToCsEk
    ha jól emlékszem döntőbe jutott és 7 vagy 8 lett
  • Zoli007
    Tudja valaki, hogy az a lábatlan csávó hogy szerepelt?
  • zaki
    Ez jó volt, Bolt fényképezte a tömeget, meg a fotósokat, kamerásokat :D
  • ProGabe #2190
    4x400-as férfi előfutamban 200 körül eltörött valami az amcsi lábában, mégis befejezte és benn vannak a döntőben :O

“Sad news, for those who don’t already know, I suffered a broken (fibula) bone in my left leg at the 200m mark of my 400 leg in the relay,” Mitchell wrote. “I still split 45 running with a broken leg so I thank God for allowing me to have enough courage and strength to finish for my team and my country. I could have easily given up, but for the RED WHITE & BLUE I WAS WILLING TO DO ANYTHING TO WIN!"
  • ToCsEk
    majd a 4x 100m döntőt végigfutja? :D
  • Tigristank
    Utána meg lenyom pár fekvőtámaszt az állatja.
  • zaki
    :D
    Bent hagyott pár századot az biztos
  • IXEMGabeo
    1 számban 3 jamaicai érem:D
  • IXEMGabeo
    kinéz jobbra és azt az önelégült pofát, amit vág hozzá közben
  • Ferrari23
    Ez a Bolt akkora egy fax, hogy a végén sose fut már, most is OR lett volna, ha végigfutja rendesen....
  • IXEMGabeo
    Ez a Bolt ez sétál kb úgy fut
  • zaki
    mi a szar ebben? a 8 arany? vagy hogy csak 4. lettünk egy olimpián? azért túlzásokba nem kell esni.
  • pedobear
    Unom már, hogy mindig egy szarok vagyunk.

Pedig az olimpinánál elvileg nem a pénz számít.
  • Effe88
    há nemD:D:logikus:D:D
    el is buktuk a bronzot
  • Maximus4
    LOL

Kézilabda - Olimpia 2012 London - Férfiak - Negyeddöntő - Izland vs. Magyarország

Figyelem! Orosz nyelvű a közvetítés!

Amúgy ha valaki tudja,hogy lehet letölteni videót a hirado.hu-ról,az szóljon,fönn van a teljes meccs,csak az első perc hiányzik:)
  • cargame
    Ezt én is döbbentve néztem, h ez hülye, h ilyenkor probálgatja az új technikát :D
  • Effe88
    ja igen ezen behaltam:S:S:S(kicsit előjött megint az arcaS:S:)

a másik amin ledöbbentem az a 4x100as férfi úszás volt, amikor 4.lettünk de sokáig 3.helyen voltunk és az uccsó úszónk kozma asszem bemondta, hogy egy új technikát próbált ki és nem jött be és elfárdat:D:D(végül si ja olimpiai döntőben kell új technikát kipróbálni...S:S:)
  • IXEMGabeo
    Küzdöttek ezek, elszúrták a végét ennyi. Hosszabbításig elvitték. Egyenlítésre megvolt a sansz megint, csak a kontra felesleges volt...ha bebizonyosodna, hogy az a támadó fault felesleges volt nem mondanátok, hogy a bíró a szent Nem játszottunk jól, de így is el lehetett volna vinni 5 méteresekig
  • zaki
    akkor mi a f@sznak indul el rajta már nemazért?
    induljon egy számban, ott viszont robbantson.
  • IXEMGabeo
    És mivel nem az ő száma ezért nem is készült túlzottan rá:) végül is minek...
  • Susarc
    4 évente 1x kijutsz baszki minden meccsen megkell halni! az a küzdelem! a tübbi túúúúúúróóóó!!! ezért baszodok fel állandóan! verjék már a fejekbe,hogy MINDEN MECCS számit!
  • zaki
    lehet meglékelték, azért lett csak 6. :D
    amúgy asszem holnap is rajthoz áll 200 méteren talán?
  • Effe88
    D:D:és a vajda hajóját is megbuherálták
  • IXEMGabeo
    nem mondtam, hogy a bírón ment el, de ahogy Zaki is mondta undorító volt az utolsó támadást kontraként ítélni. Tegnap ugyanez volt
  • IXEMGabeo
    igen, de előtte nem is 1 meccsen meg bizonyították a küzdeni akarásukat, a döntőhöz és a bronzhoz még kevesek. Ez is csoda, hogy idáig húzták az aussiek ellen...18-19 éves játékosokkal van tele a csapat
  • ProGabe #2168
    Jah, a bírókon ment el, így van
  • Effe88
    ez nem a bíron múlt
    volt egy rakat fórunk
    nem éltünk vele
    gyengék mentálisan
  • Daell Drow
    Faszom mar meginta tulzott biroi beavatkozasba, ki vagyok ezektol a sprotoktol ezen az olimpian.
    Meg lehet nezni az erem tablazatunkat, ezek mind biroi mentes sprotok. Ott bazeg nyerunk.
  • Susarc
    "a 2 emberelőnyt nem merték ellőni nyuszik voltak. " tehát fejben gyengék
  • IXEMGabeo
    utolsó támadást ne vegye már el kontrával...
  • Ferrari23
    Atlétika Szabó Gábor: "zajolhat"

:ASD:AS:D:AS:D:AS

Szerintem itt az összes kretén :D:D
  • Chris Lowe
    Ugyanmár ezt te sem hiszed el...
    Biró nekünk fújt, a végén meg úgy volt vele ez a szerencsétlen magyar női csapat ha ennyivel nem élt, megérdemli.
    Mindegy szép a negyedik hely, el kell fogadni, itt tartunk.
  • IXEMGabeo
    ezt kár mondani a nők az oroszok ellen mit küzdöttek már és itt is...

Igazából a 2 emberelőnyt nem merték ellőni nyuszik voltak. Fiatal csapat még én nem bántanám őket
  • Effe88
    igen
    bár várjunk még azzal a kézivel(mert nagyon bízom bennük de lehet,hogy ott is "csak" a 4.hely lesz megS:S::S)
  • Effe88
    pedig dhp a legnagyobb kretén az egész stábba
  • Susarc
    a kéziseket kivéve fejben egy nulla az összes csapatsportunk:S
  • zaki
    mezei meg bekaphatja a f@szomat, engem ő idegesít a legjobban, dhp-vel amúgy nincs bajom.
  • zaki
    ritka undorító dolog kontrát fújni az utolsó támadásban. tegnap ugyanez volt az olaszok ellen is.