2595
  • Tigristank
    Amúgy mi ez a sok 7-es a meccsen? :D
  • cargame
    Ilyen majom ugralo kapust, nagyon idegesito nezni...
  • [HUN]FaTaL
    Úgy nem lehet, ha kihagyjuk a heteseket :(
  • Tigristank
    18:54-re írták ki, gondolom helyi idő szerint.
  • Maximus4
    Nem mintha nem érdekelne,de most kezd izgalmas lenni a meccs,el ne kapcsoljanak,mert agyrákot kapok:)
    Majd megnézzük felvételről.
  • Louis Cyphre
    Hatos G. bronzmeccsével mi van? Nem most kéne mennie?
  • Tigristank
    Akkor sem szabadna 4 gólt kapni emberelőnyből úgy, hogy mi nem lövünk...
  • Ferrari23
    És aztán meg simán 4. helyet szerzünk...
  • [HUN]FaTaL
    Sajnos az Izland elleni meccs úgylátom sokat kivett a srácokból :(
  • Tigristank
    Van 1 olyan érzésem, hogy simán elbukjuk ezt a meccset. :(
  • Maximus4
    Sajnos nincs az a tűz a játékunkba ami kellene egy ilyen meccsen.Nem akarok vészmadár lenni,de nem látom a fiúkba,hogy meg tudnák ezt fordítani:(
  • ToCsEk
    nah ez meg a másik
  • Ferrari23
    Mégaz, hogy lőni :D , de kapunk :D:D
  • [HUN]FaTaL
    Mert gyenge a védekezés sajnos. :(

Na majd a második félidőre feljavulunk remélem, mint a szerbek ellen. Még nincs veszve semmi.
  • ToCsEk
    emberelőnyben semmilyen csapat sportban nem bírunk gólt lőni?
  • Maximus4
    Ezt tudom csak azért kérdeztem,mert elég ritkán találkozik a labdával:(
  • [HUN]FaTaL
    Mert felváltva szokás védeni. És mert nem lehet egy kapussal végigjátszani az egész olimpiát és mert Mikler is jó :)
  • Maximus4
    Miért Mikler a kapus?
  • ManoNegra
    Állítólag azt mondta a Svéd kapitány, hogy jók-jók ezek a magyarok, de kicsit ügyetlenek... :-) Remélem beügyetlenkedünk a döntőbe!
  • Maximus4
    Nem tudom ki,hogy van vele,de nekem már most kiugrik a szívem a kézimeccs miatt.Életemben nem vártam semmilyen sporteseményt úgy mint ezt.Remélem a lelátókon még többen lesznek mint eddig bármikor.
    Hajrá fiúk!
  • LasDen #2215
    aszittem stephen king :D
  • Rockynhooo
    bocsánat a nagy képért.
  • Rockynhooo
    Győzünk csak bírjuk kikapcsolni azt a rohadt csimpánz fejű Kim Anderssont...
  • [HUN]FaTaL
    Remélem stresszbomba lesz és továbbmegyünk, nem pedig sima vereség. Bár itt már teljesen mindegy, óriási teljesítmény a legjobb 4 is!
  • Forrest Gump
    18:00-kor jön a napi stresszbomba:D
    Magyar-Svéd kézi meccs.
  • zaki
    kikapott, marad a bronzmeccs
  • Forrest Gump
    Hatos Gábor a négy között 74kg szabadfogásban!!!
  • ManoNegra
  • lippet
    Bocsi, félrenéztem. Kicsit a kajakosok, kenusok bekavartak, ott valami csúszás lehet. Most jön csak Vajda, pedig már majd 30 perce kellett volna neki...
  • gercse
    nem
  • lippet
    Ez pont magyar idő szerinte van....
  • Grenzjager
    AUGUSZTUS 10. PÉNTEK :: MAGYAR PROGRAM
    (londoni idő szerint)

09.30 Kajak-kenu, férfi K-1 200m (előfutam) - Dudás Miklós
    09.51 Kajak-kenu, férfi C-1 200m (előfutam) - Vajda Attila
    10.19 Kajak-kenu, női K-1 200m (előfutam) - Douchev-Janics Natasa

továbbjutás esetén
    11.16 Kajak-kenu, férfi K-1 200m (elődöntő) - Dudás Miklós
    11.30 Kajak-kenu, férfi C-1 200m (elődöntő) - Vajda Attila
    11.51 Kajak-kenu, női K-1 200m (elődöntő) - Douchev-Janics Natasa

12.00 Úszás, férfi 10 km - Gercsák Csaba
    13.30 Birkózás, férfi 74 kg (nyolcaddöntő) - Hatos Gábor

17.00 Férfi kézilabda ELŐDÖNTŐ
    MAGYARORSZÁG - SVÉDORSZÁG

18:30 Férfi vízilabda az 5-8. helyért
    MAGYARORSZÁG - AUSZTRÁLIA
  • VinylToy #2203
    "KEDVES MAGYAROK, ITTHON ÉS SZERTE A VILÁGON, TISZTELT MÉDIA, KEDVES MUNKATÁRSAK! Most mindenkit arra kérek, hogy fogjunk össze! Vezessük be azt a hagyományt, hogy nem kesergünk, hanem mindenkinek köszönetet mondunk, aki kijutott az olimpiára.
    Megköszönjük mindenkinek az eredményét, megköszönjük mindenkinek az elvégzett munkát, a szenvedést, a lemondást, az akaratot, megköszönjük mindenkinek az örömöt, amit nekünk magyaroknak nyújtottak. Minden okunk megvan a büszkeségre, hiszen az éremtábla ("az eredménytábla nem hazudik" K.D.), azt mutatja, hogy egy kis országnak, nagy sportolói vannak.
    Fogjuk fel, ÉLJÜK ÁT, hogy az első 10-ben vagyunk a VILÁGON!!! KEDVES MAGYAROK, ITTHON ÉS SZERTE A VILÁGON, TISZTELT MÉDIA, KEDVES MUNKATÁRSAK! Most mindenkit arra kérek, hogy fogjunk össze!
    Töröljük le mi a könnyeiket azoknak a sportolóknak, akikben szomorúság is maradt, pedig megtettek mindent, akik évtizedeket áldoztak a 2., 3. vagy akár 6. helyért, akik szakadt szalaggal, sérülten küzdöttek a magyar sikerekért. Most mi legyünk erősek, türelmesek, támogatóak és ne csak az aranyat lássuk, ne csak arra gondoljunk, hogy nem minden álmunk vált valóra, hanem arra, hogy valójában többet kaptunk, mint amiről álmodtunk, és amely álmokért nem, hanem ők dolgoztak meg. Brutál keményen. Nézzünk magunkba és mondjuk azt a pontszerző hatodik helyért (Jelentése: a világon most egy magyar sportoló a 6. legjobb az egész világon!), hogy köszönjük, GRATULÁLUNK, BÜSZKÉK VAGYUNK RÁTOK! Legyünk erősek és mi töröljük le a kétméteres óriások, a Kemény Legények könnyeit. Legyünk erősek és ne azt mondjuk Kemény Dénesnek, hogy elbuktál, hanem azt hogy olyan korszakot építettél fel, ami a legfényesebben csillog a magyar vízilabda történetében!
    Most mi legyünk erősek és mondjuk azt, hogy büszkék vagyunk rád kismama, mert ezüstöt hoztál haza Katával! Nyugtassuk meg Lőrincz Tomit, hogy fergetegesen birkózott és gyönyörűen csillog az érme,. Mondjuk meg Cseh Lacinak, hogy a saját riválisa mondta róla, hogy a világ legjobb sokoldalú úszója, ráadásul bár az ő generációjában "ufók" :) is úsznak, Laci minden világversenyről hozott már érmet hazájának. Köszönjük meg a judós csajoknak az 5. helyeket, és a csapatnak a parádés szereplést. Köszönjük meg a sportlövőknek az 5., 6. helyeket is és ne hagyjuk, hogy bárki lenézze a világbajnok, Európa bajnok (csak számszeríjban hatszoros világbajnok!) Sidi Péter 6. helyét, mert aki ezt lenézi, kikezdi, az semmit sem tud a versenysportról.
    Biztassuk Vajda Attilát is, hisz fiatal bőven van még benne olimpia, világbajnokság. Ezt kérem minden magyartól. Tegye mindenki, ahol tudja, ahogyan tudja. A kollégáknak, a média dolgozóinak, pedig külön felelősségük van ebben. Nyissuk ki szűkre állított spotlámpánk fényét, hogy mindenkire világítson, aki megérdemli. Felejtsük el régi szokásunkat, beidegződött panaszkultúránkat, és a sikerre, a büszkeségre koncentráljunk.
    Még1x: MAGYARORSZÁG AZ ELSŐ 10-BEN VAN 204(!) NEMZET KÜZDELMÉBEN!!! MI EZ, HA NEM SIKER?
    Segítek (a kételkedőknek):
    EZ VILÁGRASZÓLÓ SIKER!!! VILÁGRASZÓLÓ MAGYAR SIKER! Fogjunk össze a pozítiv szemléletváltozásért! Magyar vagyok,büszke vagyok! Köszönöm!!!"

(Fehér Sándor)
  • artschi
    hát ja, totál idegesített tegnap is, amikor Mezei D. a női vízilabda meccset fahanggal közvetítette... mintha nem is szurkolt volna a lányoknak...
  • Maximus4
    :P

• lippet
    Hajdu B. mintha a Kossuth Rádión közvetített volna egy kézimeccset. Mikor zongoráztam végig az autórádión, mintha az ő hangja lett volna!
  • AnuluWork #2199
    Ma is érdekes napunk lehet.
  • Zoli007
    Köszi!
  • Jimbo
    Az a baj, hogy a legjobb sportriporterek nincsenek ott az olimpián. Hiányzik Hajdú B. István, Méhes Gábor, Szántó Dávid. Ehelyett olyan faszokat kapunk, mint DHP, meg kisknézy...
  • Firerock
    Oscar Pistorius