World Cup 98

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
tudom, úgy akartam, de a feltöltés 100%-nál megszakadt, és hibás lett.

Hajrá Magyarország!

Legend Killer
ja,1pici off. Capello mester, asszem értem, amit FM topikba mondtál arról, hogy bugos vagy micsodás a géjm... EB meccs Svájc vs Spanyolország (spanyolokkal vagyok) és a svájciak eleddig két újra játszás után is MINDIG nyertek!!!!!!!! :@

egyszer kettõ-kettõ után uccsó percben kaptak büntetõt és utána meg nulla-nulla volt végig, kiállították1emberüket és így is nyertek1-0-ra! :@

nyomi géjm 😄, de nem adom fel, annyiszor jáccom újra azér is, míg le nem verem a svájciakat :@.

ON

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Fabio Capello
én szedtem volna ha úgy teszed fel ahogy mondtad, csak a Vodás nettel nem torrentezhetek, szal maradt a rapidos verzió 😊

de azért htx az erõfeszítésért 😊

Zsolti9014
bennhagyom akkor, de éjszaka nem tudom seedelni, reggel fogom megint. szólj ha kész vagy majd.

Hajrá Magyarország!

Legend Killer
nem tudjuk 😄, én legalábbis nem. De Zsolti szerint a wikin említve van multi rész... maybe hamachin eltolhatnánk, meglehet majd próbálni 😄.

csak az aggaszt nagyon, hogy leszedtem a RtWC-t és egy idõ után a hangja szarakodott, mindig percenként, vagy kis idõközönként olyan hangot adott, mintha1papírt összegyûrnének :S 😄... remélem ez WC98ban nem lesz :S :S. régi gépen nem volt.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Fabio Capello
gyáááá isten vagy 😄

na ha mindenkinek megvan, jöhet a bajnokság? 😄 (volt egyáltalán benne netes mód?😄)

Legend Killer
én is minnyá szedem a 3t 😄.

Legend Killer
de amúgy lehet szervezkedni. ötletem sincs, hogy legyen majd a bajnokság 😄.

gercse
nekem kéne, most elég jól jön, most úgy tünik megjavult a netem, de ha nem tudod hagyni, nem gond, mert akkor rapiddal szedem, csak az sem gyorsabb. és eddig csak szenvedem vele

LasDen
én most szedem a 3-at......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zsolti9014
akinek még kell a torrentem, jelezzen 10.00-ig reggel, mert ha senki akkor törlöm amint eléri az arány az 1.000-t.

Hajrá Magyarország!

Legend Killer
..... szenvedek a rapidshire-el.... egy rar tart másfél óráig ........

Zsolti9014
ha mindenki leszedte aki akarta visszatérhetünk a bajnokságra.

Hajrá Magyarország!

LasDen
én átáltam a rapidsharesre.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zsolti9014
és ha valakinek van premiumos rapidshare, akkor ezt leszedhetné és feltölthetné pl. data.hu-ra:
Sydney2000

köszi.
sajnos egy ideje abszolut nem tudok rapidról tölteni mert ha nem töltök semmit akkor is kiírja h töltök.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
ha már abszolut nem szeditek tõlem, szóljatok.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
visszaálltam seedelni, de senki nem szedi tõlem.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
a torrent az türelemjáték sajnos

szerintem ne máshova rakja, hanem maradjon bent mellettem, úgy gyorsabb lesz

Hajrá Magyarország!

Legend Killer

Legnépszerûbbek
1. A PC-s játékoknak van jövõje?
2. Topik
3. Ismerd fel a képrõl az autót
4. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
5. mama2
6. FORMA1
7. Modellautók
8. Fogmosó topic
9. Football Manager
10. Peking 2008
11. Hócipellõ
12. A magyar mentalitás
13. Euro Truck Simulator
14. World Cup 98
15. Milyen gépet vegyek MOST?
16. Logo wars
17. Radeon HD Series
18. XBOX360
19. Landwirtschafts Simulator
20. iPhone

lol 😄

Legend Killer
Akkor maradjunk annyiban szerintem, hogy akinek a leghamarabb megvan, szintén feltölti egy torrent helyre és seedeli másoknak 😄... nekem kezd elegem lenni, hogy mindenhonnét tök lassú 😄.

LasDen
nekem csak fél óra...... 😄

gercse
hát free usereknek korlátozva van...

Legend Killer
mit lehet tenni az ellen, hogy ne 140perc legyen kábé a letöltés? 😄

Legend Killer
jahh és ezekben a rapidshirer-ekben azt utálom ,hogy rohadt lassúak. legalábbis nekem 😛.

gercse
lehet hogy router baj, túlmelegszik, és nem veszi a jelet...vagy fene se tudja

Legend Killer
net probléma? sztem most nekem is belassult 😄.

gercse
és mûködnek a linkek(world cup legalábbis, csak engem állandóan ledobál a netem úgyhogy elõbb azzal kell vmit csinálnom, mert rapidshares letöltést nem tudom folytatni..:S)

Legend Killer
lol igen 😄, nyami, ez fincsi pack!

kösz Sas Szem 😄.

gercse
hm emberek, jól látom amit látok:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.mp3portal.hu/viewtopic.php?f=36&t=13979

gercse
okés, #107 😉

Zsolti9014
ha egy kicsit megáll a seed ne ijedjetek meg, amint tudom folytatom, de van élet a torrenten túl is számomra. 😄

Hajrá Magyarország!

Nekem csak RTWC- volt (road to world cup) de az is ütött 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Zsolti9014
és még valami. ha valakinek szüksége lenne rá: CRACK.

Hajrá Magyarország!

Legend Killer
aha, nem baj, lényeg rendes tõled, hogy segítesz nekünk 😊.

Zsolti9014
én most 20-40 közt tudom feltölteni, ezeket a számokat írja. de akármit csinálok, sem gyorsabb nem lesz, sem zöldre nem vált a piros nyilacska.
ez a szolgáltató miatt van tuti. olvasgattam utána.

Hajrá Magyarország!

gercse
hát nekem van idõm, nem sietek sehova, csak Zsoltit sajnálom...
a feltöltés igencsak belassít, én is maxra raktam, hogy akinek 51 % körül van, minél jobban szedhesse

Legend Killer
akkor reméljük passat feltölti rapidra 😄.

gercse
én is beálltam közben(látjátok gondolom) csak küzdök közben a netemmel is, mert szarakodik.
az a baj azzal hogy 4en is 99.3-an állnak, nincs seed

Zsolti9014
wikipedia szerint van multi. akkor én is benne lennék a bajnokságban.

Hajrá Magyarország!

Legend Killer
aha, az jön.

passatgt
letudják, csak nem sikerül becsomagolnom, please insert cd-t ír ki, de megpróbálok valami cracket keresni😊

Zsolti9014
próbáltad a 85-ös hsz. torrentjét?

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
2000-res olimpia játéka

Hajrá Magyarország!

passatgt
hm nem sikerül úgy becsomagolnom, hogy elinduljon másik gépen😊

Legend Killer
nincs meg bocs 😞, nem is ismerem 😄. az mi?

Legend Killer
ja mgé annyi, hogy premiumra rakod, akkor a free userek, vagyis én nem tudják leszedni?

Zsolti9014
ha valakinek esetleg a Sydney 2000 megvan, azt meg én várnám. 😄

Hajrá Magyarország!

Legend Killer
igen, gúgli találatok közt is sok a Road to Worlc Cup Fifa 98 vagy mi találat... az és ez két különbözõ géjm.

Legend Killer
az zsír lenne!

amúgy lehet ezzel multizni? már nem emlékszem 😄, mer akkor zúzhatnánk, sg wc98 bajnokság 😄.

passatgt
amúgy többen említették a fifa-t, ez nem az, simán World Cup 98