292
-
#172 nah jó volt csak a jelszót nem adtam meg és azé írta ki a CRC hibát....má csak krekkelnem kell :D -
#171 kösz Capello... és hajrá, gyilkold le a cracket :D, én átmásoltam midnent, töröltem regeditből amit kellett, futtattam a cracket és nem volt jó :'( :D. -
#170 na jön le az uccsó rész.... még 10 perc váááá jöjjön már, gammázni akarok :D -
#169 pm -
#168 hé Capello, van msn-d, vagy xfire-d és fel is vehetlek vmelyikre? -
#167 A jelszó ez: www.posteando.com
A CRC nálam nem volt :S. -
#166 Pass: www.posteando.com
CRC hiba: szarul töltötted le -
#165 én nemtom kicsomagolni....először vmi jelszót kér......aztán meg CRC hiba az 1-ben......nálam mára ennyi......majd holnap próbálkozom még..... -
#164 hupsz, észre se vettem!
Népszerű témák
1. A PC-s játékoknak van jövője?
2. FORMA1
3. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
4. Fogmosó topic
5. Football Manager
6. World Cup 98
7. Ismerd fel a képről az autót
8. Peking 2008
9. Euro Truck Simulator
10. Milyen gépet vegyek MOST?
-
#163 nó problémó Mester :D. Azok után, amilyen hülyeségeket írtam FM topikban az FM-ről :DDDD... -
#162 én kérek elnézést önmagamtól :D -
#161 ezt linkeltem be első hsz-ben -
#160 Egy régi PCGuru cikk a gammáról... érdekes... -
#159 akko má alszom :D, de majd másnap megnézem. hogy jutottatok-e vmire. -
#158 majd... :D
majd úgy egy óra múlva... :P -
#157 crackeltem, nekem ez bonyolult, átmásoltam mindent, töröltem regeditből és nem megy :D, majd segítsetek pls :D. -
#156 nálam kurtalassan jön... egy rész fél óra.. :S -
#155 Lent van, kicsomagolom ,telepítem, crackelem és géjmelek :D. tőlem, akkor holnap már mehet is1bajnokság, ha tudunk multizni :D.
Zsolti neked meg tényleg köszönjük így is fáradozásod, torrented, respect :). -
#154 5perc nekem :D... és kell a crack is. -
#153 nah 20 perc és megvan a 4. is :D -
#152 jahh, még1kicsi off: nézzetek pankrációt, ha gondoljátok :D, nagyon jó :D. -
#151 értem, ühümm... nekem azt mondták cod2 közben szerón, hogy vegyek újat :DD... lol... de fater persze nem akar, főleg, mer nála jó. de msotanában nálam is. -
#150 fogalmam sincs hogy oldom még meg, arra gyanakodom, hogy emelte a szolgáltató nemrég a sebbességet, és nem bírja már a router, de erölködik, mert olykor meg jó, vagyis szerintem túlmelegszik, mert most estefelé mintha jobb lenne
kipróbálok holnap még egy resetet rajta vagy firmware frissítést, de sztem lehet hogy kuka lesz -
#149 na, akkor mond el, hogy ezt a problémát, hogy lehet megoldani :D, mer nem rég nekem is ez volt a baj, de asszem helyre jött :S... csak kíváncsi vok a megoldásra :D -
#148 nem azzal van a gondom, netem olyan hulladék ahogy van, vagyis azt hiszem a router fel fogja mondani a szolgálatot, mert másik(anyám) gépén persze jól megy minden, majd holnap ott fogom leszedni lehet a cuccost
bár ha router tönkrement akkor nem fogok bajnokságban szerepelni egy ideig :D -
#147 rohadéklassú lett a rapid mostanság... :S -
#146 mind a 4 kell hozzá -
#145 okés, bár lehet leeőrszakolom valahogy rapidról az éjszaka, -
#144 én leszedtem az mp3portalos linkről az első hármat és ki akartam csomaglni az elsőt és a csomagolás végén kiírja hogy hibás at archívum és nem tudja kicsomagolni. -
#143 hm és lehetne1banner :). -
#142 tudom, úgy akartam, de a feltöltés 100%-nál megszakadt, és hibás lett. -
#141 ja,1pici off. Capello mester, asszem értem, amit FM topikba mondtál arról, hogy bugos vagy micsodás a géjm... EB meccs Svájc vs Spanyolország (spanyolokkal vagyok) és a svájciak eleddig két újra játszás után is MINDIG nyertek!!!!!!!! :@
egyszer kettő-kettő után uccsó percben kaptak büntetőt és utána meg nulla-nulla volt végig, kiállították1emberüket és így is nyertek1-0-ra! :@
nyomi géjm :D, de nem adom fel, annyiszor jáccom újra azér is, míg le nem verem a svájciakat :@.
ON -
#140 én szedtem volna ha úgy teszed fel ahogy mondtad, csak a Vodás nettel nem torrentezhetek, szal maradt a rapidos verzió :)
de azért htx az erőfeszítésért :) -
#139 bennhagyom akkor, de éjszaka nem tudom seedelni, reggel fogom megint. szólj ha kész vagy majd. -
#138 nem tudjuk :D, én legalábbis nem. De Zsolti szerint a wikin említve van multi rész... maybe hamachin eltolhatnánk, meglehet majd próbálni :D.
csak az aggaszt nagyon, hogy leszedtem a RtWC-t és egy idő után a hangja szarakodott, mindig percenként, vagy kis időközönként olyan hangot adott, mintha1papírt összegyűrnének :S :D... remélem ez WC98ban nem lesz :S :S. régi gépen nem volt. -
#137 gyáááá isten vagy :D
na ha mindenkinek megvan, jöhet a bajnokság? :D (volt egyáltalán benne netes mód?:D) -
#136 én is minnyá szedem a 3t :D. -
#135 de amúgy lehet szervezkedni. ötletem sincs, hogy legyen majd a bajnokság :D. -
#134 nekem kéne, most elég jól jön, most úgy tünik megjavult a netem, de ha nem tudod hagyni, nem gond, mert akkor rapiddal szedem, csak az sem gyorsabb. és eddig csak szenvedem vele -
#133 én most szedem a 3-at......