World Cup 98

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toysoldier
na felraktam
átmásoltam a mappákat amiket ír, a crack-et is, win95-re raktam.
elindítom a crack-et aztán a játékot és az elsõ kép után visszadob asztalra ilyen hibával:
openblockhandle - OPEN FAILED On 'D:\Video\int_easp.dct' file win\blockio.c LINE 82

naezmi? :-c

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Fabio Capello

emlékszem, itt a tizinél még lehetett baszni a gép agyát... :D

kicsit be kell mozogni oldalra, az egyik oldalon nagyobb helyet hagyva, és tuti odafogja lõni ahol több a hely... onnan már csak egy jó vetõdés, tizi hárítva :D

3-0-ra nyertem a párbajt am :D

toysoldier
Lasden, Capello: köszi ^^

fúdejáccanék már vele :D

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Fabio Capello
start-programok-ea-wc98-3d setup

ott válaszd a directxest, és zsír lesz :)

LasDen
a grafikát hol lehet javítani??? :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
nem egészen......
lövés - D
Spirnt - W (nyomogatni kell :D)
Indítás - E
Passz - S
Csel - Q? :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Fabio Capello
nagyjából, itt W a sprint, nem az E :)

újabb kedvcsináló:

a pirosakat kapustámadásért kaptam, itt olyansimán lehet õket felrúgdosni, kihagyhatatlan volt... :D:D::D

toysoldier
na lejött nekem is :)
mindjárt rakom is fel..

irányítás ugyanaz mint a mostani fifákban?

Legend Killer
jaja :)... lenyomtam1gyors Mexiko vs USA 11es párbajt.

3-2 USA-nak, pro-k a kapusok :D, én is védtem párat :D.

na jóéjt emberek, én el, re du-tán.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Fabio Capello
grafika megcsinálva, mostmár zsírkirály nuku problem

rájöttem mér imádtam: kurvajók a videóbejátszások... de télleg

és kedvcsinálónak:

Legend Killer
LOOOOL, Lasden télleg :D... nah megyek aludni, aztán meló és re du-tán, addig okoskodjátok ki, hogy mi legyen a bajnoksággal, hogyan menjen le.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
akkor meséljétek el lécci :D, mer nekem nem megy :D.

Fabio Capello
no lenyomtam elsõ gémemet

iszonyú kockagrafika
cammcamm
szar grafika

be kell lõnöm a graf beállításokat :D

LasDen
újra akartam rakni és az iso fájlban elindítottam az exe-t és elindult maga a játék :D

Legend Killer
ja nem, ott a 95 is :D.

Legend Killer
nekem csak win98al engedi lol.

Fabio Capello
elõször én is beszívtam, mer kihagytam a könyvtárak átmásolását

ahogy én csináltam:

gamma costum telepítéssel mindent kijelölve telepít
a crack által megjelölt mappák átmásolása
crack másol futtat
a progit win95 kompatibilitásba tettem

és voila:D

Legend Killer
nekem is pont ez van :D.

Fabio Capello
mingyár lejön és segítek

LasDen
nah crackeltem, de szar....fekete képernyõ és középen kék téglalap.....
azt a rohatt registry-t vhova bekéne rakni csak nemtom hova......

LasDen
nah jó volt csak a jelszót nem adtam meg és azé írta ki a CRC hibát....má csak krekkelnem kell :D

Legend Killer
kösz Capello... és hajrá, gyilkold le a cracket :D, én átmásoltam midnent, töröltem regeditbõl amit kellett, futtattam a cracket és nem volt jó :'( :D.

Fabio Capello
na jön le az uccsó rész.... még 10 perc váááá jöjjön már, gammázni akarok :D

Fabio Capello
pm

Legend Killer
hé Capello, van msn-d, vagy xfire-d és fel is vehetlek vmelyikre?

Legend Killer
A jelszó ez: www.posteando.com

A CRC nálam nem volt :S.

Fabio Capello
Pass: www.posteando.com

CRC hiba: szarul töltötted le

LasDen
én nemtom kicsomagolni....elõször vmi jelszót kér......aztán meg CRC hiba az 1-ben......nálam mára ennyi......majd holnap próbálkozom még.....

Legend Killer
hupsz, észre se vettem!

Népszerû témák
1. A PC-s játékoknak van jövõje?
2. FORMA1
3. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
4. Fogmosó topic
5. Football Manager
6. World Cup 98
7. Ismerd fel a képrõl az autót
8. Peking 2008
9. Euro Truck Simulator
10. Milyen gépet vegyek MOST?

<#wow1><#eljen><#worship><#worship><#hawaii>

Legend Killer
nó problémó Mester :D. Azok után, amilyen hülyeségeket írtam FM topikban az FM-rõl :DDDD...

Fabio Capello
én kérek elnézést önmagamtól :D

Legend Killer
ezt linkeltem be elsõ hsz-ben<#idiota><#hehe><#hehe>

Legend Killer
akko má alszom :D, de majd másnap megnézem. hogy jutottatok-e vmire.

Fabio Capello
majd... :D

majd úgy egy óra múlva... :P

Legend Killer
crackeltem, nekem ez bonyolult, átmásoltam mindent, töröltem regeditbõl és nem megy :D, majd segítsetek pls :D.

Fabio Capello
nálam kurtalassan jön... egy rész fél óra.. :S

Legend Killer
Lent van, kicsomagolom ,telepítem, crackelem és géjmelek :D. tõlem, akkor holnap már mehet is1bajnokság, ha tudunk multizni :D.

Zsolti neked meg tényleg köszönjük így is fáradozásod, torrented, respect :).

Legend Killer
5perc nekem :D... és kell a crack is.

LasDen
nah 20 perc és megvan a 4. is :D

Legend Killer
jahh, még1kicsi off: nézzetek pankrációt, ha gondoljátok :D, nagyon jó :D.

Legend Killer
értem, ühümm... nekem azt mondták cod2 közben szerón, hogy vegyek újat :DD... lol... de fater persze nem akar, fõleg, mer nála jó. de msotanában nálam is.

gercse
fogalmam sincs hogy oldom még meg, arra gyanakodom, hogy emelte a szolgáltató nemrég a sebbességet, és nem bírja már a router, de erölködik, mert olykor meg jó, vagyis szerintem túlmelegszik, mert most estefelé mintha jobb lenne
kipróbálok holnap még egy resetet rajta vagy firmware frissítést, de sztem lehet hogy kuka lesz

Legend Killer
na, akkor mond el, hogy ezt a problémát, hogy lehet megoldani :D, mer nem rég nekem is ez volt a baj, de asszem helyre jött :S... csak kíváncsi vok a megoldásra :D

gercse
nem azzal van a gondom, netem olyan hulladék ahogy van, vagyis azt hiszem a router fel fogja mondani a szolgálatot, mert másik(anyám) gépén persze jól megy minden, majd holnap ott fogom leszedni lehet a cuccost
bár ha router tönkrement akkor nem fogok bajnokságban szerepelni egy ideig :D

Fabio Capello
rohadéklassú lett a rapid mostanság... :S

gercse
mind a 4 kell hozzá

gercse
okés, bár lehet leeõrszakolom valahogy rapidról az éjszaka,

Risu Führer
én leszedtem az mp3portalos linkrõl az elsõ hármat és ki akartam csomaglni az elsõt és a csomagolás végén kiírja hogy hibás at archívum és nem tudja kicsomagolni.

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Legend Killer
hm és lehetne1banner :).