1894
-
#133 A 130-assal csináld, mer a 129-es hsz-ben levő nekem sem működött... -
Cefre #132 Nekem nem megy -
#131 Működik! én már tolom! ezer hála! -
#130 próbáljátok:
Crack
rarpass:essex
patched dvm dll -
perko #129 Nem próbáltam ki. -
#128 -
#127 Ok, adj meghívót. :D -
#126 Van már krekk! leteszetelték, müködik!Az nCore-on fentvan már :D:D:D -
Cefre #125 Nekem se megy de már közel a működő creck -
#124 Nekem ezzel a crack-el sem megy :S valami belépési pontot hiányol a dll-ben... -
#123 -
#122 Így már világosabb számomra. Bár, hogy mi célja van azt nem tudom. Fix, hogy nem a warez visszaszorítása, mert jön egy crack, delikvens installálja a játékot, bemásolja a cracket és játszik amennyit akar. Közben azt csinál a gépével amit akar. -
engir #121 Szoval erröl van szo egészen pontosan. A lényeg hogy 3 különböző hardware konfigurációra értik a 3 limitet:
So I want to clarify some points on our Tages protection:
* Do I need to be online to play the game?
No. After the game is activated, the PC does no need to be online to play.
* Do I need to be online to activate my game?
No, if you gaming PC is not online, you have the possibility to use the offline activation option. After entering your serial key, the program will generate the file [email protected]. Just copy the file on a USB stick and go to a computer with online connection. When you click on the file, an activation key will be generate in a txt file. Copy this txt file on your USB stick, and go back to you gaming PC. Choose the offline activation option of the game and enter the activation code you find in the txt file. And you are done!
* How often can I activate my game?
A: Usually you can activate your game on initially three different PC configurations - after those activations are used up you can simply contact the support team who will increase activation limits.
Doesn't that make the DRM useless? If we can just call up and get activation limits increased. From what I have heard this is not a system to stop pirates, but to prevent friends sharing the game.
* What changes to my PC require a new activation?
A PC configuration in the view of the activation system consists of the major hardware and software components of your computer – including the operating system, CPU, mainboard and system hard disc. Minor changes like replacing the graphics card, connecting an additional disc or adding more memory to the PC do not change the PC configuration and reactivation is not needed. If you uninstall the game and re-install it later, without having changed the PC configurations, you do not need a new activation. The activation data for the game is stored in the folder addressed by CSIDL_COMMON_APPDATA\Tages (this translates for example usually to C:\ProgramData\Tages for Windows Vista). The game uninstaller does not remove the activation data.
* What happens in the unlikely event of the publisher and/or the protection company stopping the support for the game? What happens if the activation servers are turned off?
In such a case a patch for the game will be released that removes the activation protection. Rest assured, Ubisoft is committed to the long term support of our games: you’ll always be able to play Anno 1404.
* How often can I activate my game on the same PC?
As often as you want - as long as the PC configuration remains the same.
* I often re-install my operating system. Do I have to activate each time I do this?
After every new installation of the operating system you must reactivate the game. If the PC configuration has not changed (including the disc partition the OS is installed on) no new activation token will be used up for reactivation as the activation server will receive the same hash value. You can also make a backup of the CSIDL_COMMON_APPDATA\Tages folder and restore it on your unchanged PC configuration. -
Nos #120 na, asszem egy darabig a játékról nehéz lesz beszélgetni
mindenki a cracket várja :( hát akkor jöjjön ki, bár megvettem a gamet, de nem bánnám, ha lenne itt egy kis élet
Játszik már az oldal látogatói kötül valaki? -
Cefre #119 http://www.alivetorrents.com/torrent/2732763/anno-1404--razor1911 -
engir #118 Igen valami ilyesmit tudok elképzelni. Viszont oké hogy majdnem minden háztartásban van internet de mi van ha még sincs. Na azok bizony nem játszanak.
De akkor ezek szerint tényleg van ez a 3x aktiválós agymenés... Akkor nem adok érte pénzt... -
#117 Megjelent egy ilyen az egyik fizetős helyen: Anno1404 v 1 0 0 Crack NoAUTH-BAKEDCREW -
Nos #116 http://rapidshare.com/files/250110244/DawnOfDiscoveryGuide.zip
egy elég jó és méretes angol nyelvű manual -
#115 És milyen crack-kel ? -
Nos #114 De pontosan nem vágom. -
Nos #113 Nem a te gépeden tárolja, hanem a kulcs alapján az ő szerverük. -
engir #112 Na de hát azt hogy számolja? Tárolja a DVD-n hogy már egyszer volt telepitve? Mert még ha a win registry-be be is kerül az ugye elvész egy win reinstall-nál. Szoval nem értem én hogyan van megoldva... -
hapi #111 Teljesen jól műkszik az 1.2 és a kieg is nekem az anno 1701 ből.
Én ráérek jövőre is játszhatok vele. Úgy is csupa konzol szart adnak csak ki álandóan. -
Nos #110 Az install korlát meg tényleg gáz. Egy haverom feltette a gépére és a videókártya miatt nem müksz. Tehát ez már minusz egy inst. Ez egy f...ság. -
Nos #109 Jó a game :), szerintem a magyar ár még belefér. Ráadásul az embert inspirálja az újabb játékra a sok bónusz. Ha egy-egy pályát a kampányban, scenárióban, vagy folyamatos játékban bizonyos plussz feltételekkel tudsz befejezni, akkor kapsz mindenféle plusszokat, amit a következőben már használhatsz. Pl új karakter, új szín, új címer (az elején nincs is), címek, medálok, még épületek is. Sőt asszem új scenariot is így lehet felfedni. De még egy kultúra azért jó lett volna. Bár az tetszik, hogy lehet keleti várost építeni.
Ennyi, elsőre. -
engir #108 Én is azért fogom megvenni mert nem drága és ezekkel a játékokkal sokáit lehet játszani. De ha csak 3x lehet telepiteni akkor abszolút nem éri meg...
De egyenlőre nem világos nekem ez a DRM akármi. -
#107 Tekintve, hogy a 1701 1.2-höz, és a Sárkány átkához sem jelent meg sose értelmes crk, csak utóbbihoz egy image (ami semmivel nem volt kompatibilis), és a játék meglepően alacsony ára (én legalábbis 9-10k körül vártam) miatt már megrendeltem ..
Előbb-utóbb biztos meg fog jelenni valami törés hozzá, de ha ahhoz is kell 5-6 program, meg "ezt tilt-azt engedélyez" szarakodás, azt én nem vállalom -
engir #106 Ki tudná valaki bövebben fejteni ezt a "3rd-party DRM: TAGES™ 3 machine activation limit" dolgot. 3 gépre lehet telepiteni, tehát ha ugyanazon a gépen lesz egy win reinstall akkor ha ujra felrakom az anno-t akkor az még mindig csak 1-nek számit? De ha másik gépre akarom felarkni akkor az mág 2? Vagy ha már megváltozik a hardware konfigurácio akkor rögtön buktam is még egyet...?
Remélem érhetö vagyok mert én már kezdek összezavarodni. De ha ez a 3as varázslat ekkora agymenés akkor én bizony nem adok ki érte pénzt. Hogy esetleg 1 év mulva ne tudjak játszani vele mert teszem azt felraktam a laptopra is meg az asztalira is és elofogyott a 3 kivánság... -
#105 Nem tom, figyelni kell. -
Cefre #104 kb mikor lesz belőle valami?? -
#103 jah -
Cefre #102 Érdemes még várni a creckre? -
engir #101 Hát ja én is pont azt nézem hogy kint pont 2x annyiba kerül mint itthon. UK-ben is £40... -
Nos #100 Azért a 7190 Ft dvdn százszor jobban hangzik, mint 50 euróért letölteni a merevlemezre.
Így viszont én asszem ma megveszem :) -
Cefre #99 Én nem adok annyit érte -
qwertzi #98 Van már működő crack? -
#97 a Cd Galaxis-nál már meg lehet vásárolni. Lesz itt aki megveszi?:) Én gondolkodom rajta. -
Cefre #96 Próbáljátok -
Cefre #95 http://rapidshare.com/files/250679914/anno1404endless.zip.html -
Cefre #94 http://www.mininova.biz/index.php?section=download&mode=games&query=aHR0cDovL3d3dy5taW5pbm92YS5vcmcvdG9yLzI3MjU5NTA=