1894
-
vilmos1988 #173 Vista-hoz:
1: Indítsd el a feltelepített játékot elõször a crack hozzáadása nélkül (kér majd serial-t, ne foglalkozz vele! -> mégse)
2: Másold be a Vca.bin nevu fájlt ide -> C:\ProgramData\Tages\100663909
3: Húzd át a csomagolt fájlból a Crack.dat, az Anno1404_Crack.exe és a TagesClient.dll fájlokat a telepített játék gyökérkönyvtárába
4: Indítsd el rendszergazdaként a Anno1404_Crack.exe -t. Keresd ki az Anno 1404 telepített könyvtárából a DVM.dll fájlt és patch-elj.
Windows XP-hez:
1: Indítsd el a feltelepített játékot elõször a crack hozzáadása nélkül (kér majd serial-t, ne foglalkozz vele! -> mégse)
2: Másold be a Vca.bin nevu fájlt ide -> C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Tages\100663909
3: Húzd át a csomagolt fájlból a Crack.dat, az Anno1404_Crack.exe és a TagesClient.dll fájlokat a telepített játék gyökérkönyvtárába
4: Indítsd el az Anno1404_Crack.exe -t. Keresd ki az Anno 1404 telepített könyvtárából a DVM.dll a fájlt és patch-elj.
Tulajdonképpen az a 2. lépés nemtom mi lenne de biztos fontos :D
Elméletileg viszont a Patch oldaná meg a kód kérdést. -
Noodlee #172 Hiho!
Most jutottam el odáig, hogy kipróbálnám a játékot.
Tudom, hogy csúgya dolog, hogy crakelném a játékot, de problémáim adódtak:
1. Copy file Vca.bin in a folder:
for Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Tages\100663909
Az Application Data könyvárig OK, de onnan megvagyok lőve.
A crack.exe-t hiába indítom, azt írja utána, hogy rendben van, de a játék indításkor kéri a cd kulcsot...
Biztos én vagyok a láma, de leírná valaki, hogy mit kéne hogyan csinálnom? -
vilmos1988 #171 Sőt még a monastori garden vagy mi sem csinál semmit -
vilmos1988 #170 Hello
A búzásokat hogy lehet munkára bírni?
Megépítettem nekik 3 földet de nem csinálnak semmit csak a felkiáltójel pörög felettük.
Előre is köszi. -
Cefre #169 Köszönöm szépen -
Nos #168 nos, én már elég sokat játszottam
A déli szigeteken arab kultúrát tudsz építeni
ehhez az kell, hogy a szultán helytartójánál befolyást szerezz
ezt úgy teheted meg, hogy diplomáciai megbízásra szóló tekercset veszel az emperor helytartójánál és elviszed a szultánhoz, ez honour pontba kerül
minél több ilyen papírt viszel a szultán helytartójának, annál jobban leszel vele, ezért annál több keleti technológiát ad át
honour pontot eleinte csak az emperortól kapsz, azzal, hogy fejlődik a városod, vagy küldetést csinálsz neki, ez így működik a szultán helytarójánál is, csak ott a keleti város fejlettsége számít
keleti várost olyan szigetre építs, ahol van datolya, mert nekik az az alapkaja
ha egy szigeten nincs valamilyen növény, akkor a kérdőjel helyére be lehet tenni egy szabadon választottat, pontosabban ha szerencséd van, akkor valamelyik helytartónál van épp olyan meg ami neked kell, de nincs mindenféle, beteszed a magokat a raktár különálló részébe és akkor már tudsz olyat is termelni
ennyi, egyelőre -
ricsa008 #167 ez milyen játékra hajaz? Settlers vagy inkább a Ceasar széria? -
Cefre #166 Fűszert honnan lehet beszerezni? -
Cefre #165 Az arab szigetekre hogy lehet épiteni? -
#164 Presztizst hogy lehet szerezni ? -
Cefre #163 A 3 ik pályán ? mit kell csinálni már meg csináltam a kikötőt és még mindig azt irja hogy csináljam meg -
#162 Na kész ... hány órája tökölök, hogy miért nem látom mennyiért adom el a cuccokat ... aztán rájöttem a kis kapcsolóra, és hogy teljesen szabadon lehet állítani az árakat ... -
CamelX #161 Uccsó 2-vel én sem, de akkor hasonló lehet. 1 próbát megér, aztán majd én is beszámolok. Amit elvárok hogy sokféleképpen alakulhasson, és akkor sokszor neki lehet majd esni. Thx az infot! -
#160 Habár az utolsó 1-2 Settlers-szel nem játszottam, de maga a játékmenet hasonlít rá
Olajozott gazdaságot kell csinálni, vasércből öntött fém lesz, a fémből szerszámok, fegyverek, ahogy a búzából liszt, lisztből kenyér, abból meg kaja
Csakhogy nem terem meg minden egy helyen, fűszereket pl. nem lehet északi szigeten termeszteni, mindennek megvan a maga helye, ezért hajókat kell építened és kereskedelmi útvonalakat fenntartani, hogy a nyersanyagok eljussanak a feldolgozó, és fogyasztó helyeikre, hogy a társadalom boldog legyen, és fejlődhessen
Diplomáciai kapcsolatokat kell fenntartani az ellenfelekkel, kereskedőkkel, de ugyanakkor harcolni is lehet, de nem szükséges ! Tőled függ .. (nekem pont ez tetszik, jó stratégia egymást halomra gyilkolása nélkül)
A harcrendszerről még nem tudok nyilatkozni, a 1701-ben nem volt túl kifinomult, hisz nem erre épült a játék, de a készítők ígérete, és a trailer tanúsága szerint sokat fejlesztettek a dolgon a 1404-ben
Társul még a dologhoz gyönyörű grafika, hangulatos zenék és effektek, és könnyen tanulható kezelhetőség (nem mondom, hogy egyszerű, de ez nem tetris ugye)
Vannak mellékküldetések, katasztrófák, mindig történik valami, pörög a játék, de teljesen követhető módon, átlátható az egész, hisz a 0-ról kezded :)
Ennyi röviden, biztos a többiek is írnak valami kedvcsinálót -
CamelX #159 Valaki tudna érdemben beszámolni a játékélményben 1 olyannak mint én aki nem játszott még a sorozattal? Nagyon bejövősnek tűnik képek alapján. Ha kb Total War / Tropico / Settlers keveréke akkor már "venném" is meg :) -
#158 Amit furcsának találok, hogy eltűnt volna a Deep Mine opció ? Helyette egy bizonyos mennyiségű aranyért regenerálódik a bánya ? Elég irreális ez nekem ..
Egyelőre Citizen szintnél tartok, később lesz végtelen bánya fejlesztés (ha vki tovább jutott már) ? -
Cefre #157 Köszi -
Noodlee #156 omg.
Sajátgép > eszközök > mappa beállításai > nézet fülön
rejtett fileok és mappák
Megjelenítése beállítást jelöld meg
Ha ez megvan, akkor keresd újra a könyvtárat. -
Cefre #155 Már megvan -
Cefre #154 Az xp be nem találom az All Users\Application Data\Tages\100663909 -
#153 Első véleményem, hogy nagyon szép a játék, a pakolható menü meg nagyon jó ötlet, így eldönthető kinek mire van szüksége
A hangulatról annyit, hogy fél 9 óta játszom, és a reggelimhez még hozzá se nyúltam :)
Sajnos ami megmaradt a 1701-ből, hogy a Dolby mód nagyon halk, hiába tettem minden csumára, az Xp hangok ordítanak már, a játék még halk
Már most gondolkodom, hogyan vegyem rá magam holnap reggel, hogy melóba menjek ... :D -
#152 Win Xp 64Bit-en müködik faszán köszönjük! -
#151 Ezért nem kéne egy hivatalosan még ki se adott op. rendszert használni... -
Cefre #150 És win 7 re mikor lesz crack?
-
Csokis #149 Csak Win 7 alatt nem jó a crack! Minden máson működik. -
#148 Én a btjunkie.org-ról szedtem le, ezt a verziót: "Anno 1404 + Bonus [Full][Multi4] -=Daping=-"
és XP-m van, lehet a vistán, vagy win7-en nem jó télleg a crack, nemtom.. :/ -
#147 Ez egy utmutatás a #130 hsz-hez: ( nem tudom a crack-hez volt e ilyen leirás)
1. Másold a Vca.bin a megfelelo mappaba:
Windows XP-nél - C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Tages\100663909
Windows Vista & 7-nél - C:\ProgramData\Tages\100663909
2. Másold a 'Crack.dat', 'TagesClient.dll' and 'Anno1404_Crack.exe' a játék mappájába
3. Inditsd az 'Anno1404_Crack.exe' -t -
#146 Úgy tudom nem is mind1 a verzió...neked melyik verzió van? mert akkor azzal müködne mindenkinek!
én még le sem szedtem a gémet, de lehet én is sms-uton fogom leszedni -
Csokis #145 Sajna Win 7 alatt nem működik a crack. Remélem lesz működő változat. -
Cefre #144 Neketek elindul a játék? -
Noodlee #143 Ty.
Már szedek egy clone DVD-s verziót. -
Cefre #142 http://dl.phazeddl.com/1595433/Anno_1404_Dawn_of_Discovey/ -
Noodlee #141 Esetleg, ha valaki talál rapidshare oldalt, vagy hasonlót, amin fent van a játék, az jelezze már plz.
Torrentről hetekig tart leszedni valamit. -
Cefre #140 Igy csináltam én is de nem indul.megpróbálok lehúzni másik verziót a játékból
-
Hunor1 #139 Na ez jó hír ! Akkor remélhetőleg a tört is fennt lesz a neten nemsokára??Nem torrentre gondolok hanem w.are.z oldalakra.Baromira nem tudom kivárni a 0.3 - 6 Kb- os " sebességet" , inkább egy sms azt hajrá ! :-) -
perko #138 Én úgy jártam, hogy a program (nem a crack, odáig el se jutottam) telepítése végén felment az Ubisoft szerverére és letörölte az egész feltelepített játékot. Most kezdem előröl internet nélkül. -
én leszedtem azt a crack-et (amit Robez84 linkelt), kitömörítettem a jelszóval, leszedtem a dvm.dll-t, szépen bemásoltam mindent oda, ahova mondta, rákattintottam az Anno1404_Crack.exe-re, azt mondtam neki, hogy patch, erre azt mondta, hogy sikeresen patch-elte, ezután rákattintottam az anno4.exe-re és simán elindult a játék -
AC2 #136 Melyik verzióval próbáltátok? -
Cefre #135 mind 2 t próbáltam -
Cefre #134 Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő . ezt irja