1894
-
bat777 #213 hali, én ma kezdtem, a 2. pályán elakadtam, nem tudok sehonnan sem követ szerezni, jobb oldalt alul van egy sziget ahol termelnek, de nem ad el semmit, az én szigetemen meg nincs, a feladatokhoz is kéne kő, h megépítsem a következő szükséges épületeket. nem tudok követ szerezni sehonnan sem. Ha valaki tud segítsen :( -
Hunor1 #212 ups sorry.. -
#211 Ne linkelj pls -
Hunor1 #210 Na végre!
itt gyorsan lejön a game
-
Cefre #209 Köszi mindenkinek
-
#208 Biztos, hogy nem számít. Csak 100%-ig lehet felvinni, azon felül már csak pénz és hely pazarlás több földet lerakni. -
#207 100%-on üzemel ha 4/4 mező van, meg ha 7/4 is
Ezért érdekel, hogy van-e értelme akkor több mezőt lerakni egy farm mellé
Egyszer csinálok egy tesztet, hogy két ugyanolyan farm, egyik 4/4, másik 7/4, és vajon van-e különbség a betakarításban, termelésben -
csinkin #206 Mert ahhoz hogy fejlődjenek kell tégla is
a házuk megasabb szintre való építéséhez!
Lehet hogy neked ez hiányzik !? -
#205 Vedd minimumra az adót a fejlődő osztálynak és ellenőrizd, hogy van-e elég nyersanyag raktáron, amiből fejleszthetik a házaikat, akkor majd "fejlődenek". -
Alex123 #204 Köszi, visszaállítottam 1.0-ra a gammát....
Igen a görgőkkel kicsinyítek-nagyítok de csak ennyit enged...?
(arra gondoltam, hogy jobban rá lehetne közelíteni az épületekre, emberekre....pl., mint a settlersben...) -
Cefre #203 Ha megvan mindenük az embereknek akkor mé nem akarnak fejlődeni? -
Cefre #202 felraktam az xp t már megy -
#201 probáltam megy razorral:) -
perko #200 Köszi. -
#199 A piactéren van rá lehetőség, a tekercs-fül alatt van asszem, a felső ikon. -
valaminick #198 Az eredeti nekem megy:) -
perko #197 Kösz, ezt nem néztem.
Én korábban ezt akkor használtam, ha civilizációs szintet váltott a falu. Olyankor hirtelen felgyorsult az épületek fejlődése, pillanatok alatt elfogyott a fa és a szerszám, később a kő. Nem tudtam a termelést fejleszteni, a kaja, ruha igény meg nőtt. Ilyenkor ezzel a kapcsolóval leállítottam a falu épületeinek fejlesztését és a termelésnek adtam prioritást. Van úgy hogy kell a bevétel ilyenkor a kereskedésnek adtam elsőbbséget.
-
Nos #196 Van benne, ha a házakra rákattintsz kiválaszthatod a kívánt cuccaik között, hogy mit ne egyen. De ezzel sokat nem nyersz, mert a bevételed abból jön, hogy ezeket megveszik a piacon. És nem biztos, hogy ők kevesebbet adnak érte, mint amikor valamelyik másikkal kereskedsz. -
Nos #195 Nem hiszem, hogy ezzel bárki is foglalkozna. Szerintem csak akkor, ha majd kijön hivatalosan és nem 10000 emberből kettőnek lesz win7-je. -
Cefre #194 Nem tudjátok megy már a WIN 7 en a játék? -
perko #193 A korábbi Annok-ban volt egy olyan opció, hogy a Werehausek-ban le lehetett állítani, hogy a város fejlődéshez szükséges szerszámokat és követ ne a nép használja, hanem lehessen kereskedni, ha kell a lóvé.
Én ebbe nem találok ilyen kapcsolót.
Nincs benne, vagy csak én nem találom? -
Nos #192 Ez egy bővebb manual, mint az alap:
http://rapidshare.com/files/250110244/DawnOfDiscoveryGuide.zip
A termelésnél padig számít, hogy mit hogyan. Az épületre kattintva mutatja, hogy hány százalékosan üzemel. A 100 százalékhoz kell az, hogy meglegyen az adott számú farm, de száz fölé nem mehetsz, szóval több felesleges. Vigyázz, mert úgy is le tudsz tenni mellé farmot, hogy kilóg egy kicsit vagy az ő, vagy a raktár sugarából. Azt a területet megint nem tudja használni. A déli szigeteken még arra is kell vigyázni, h a termékeny területen maradjon a farm minél több kockája, mert ha kilóg róla, akkor is visszaveszi az épület teljesítményét.
A favágónál és a szénégetőnél is érdemes nyomni egy autoirrigálást, ha nem 100 százalékon pörög. -
#191 NAGYON hiányolom az annopedia-t :( A kéziköny vicc kategória, így sok épületről addig meg se tudni semmit, amíg nem válik elérhetővé
A nyersanyag és gazdaságrendszer sokkal szofisztikáltabb a 1701-hez képest, így egy végtelen játék szinte tényleg végtelen, egy délután alatt max szintre lehett érni, most napok óta citizenjeim vannak úgy, hogy az orientben még mindig csak nomádok
Egyébként szerintetek van jelentősége, hogy egy farmnál mennyi kis föld van lerakva ? A locsolóra kattintva ugye lerak 4/4-et, vagy 5/5-öt, de manuálisan lehet 7/4, vagy 8/5 is ..
Több föld, több betakarítás, vagy nem sok jelentősége lehet ? -
#190 Gamma alapból 1.0 nem? Amúgy görgővel tudsz közelíteni-távolítani. -
Noodlee #189 Köszi Tuvok!
Hosszú és eredményes életet! ;) -
Alex123 #188 Nekem a multi4-es crack is tökéletesen működik (amikor be kell másolgatni azt a 3 fájlt, + patch...)
(szerintem magyar nem lesz, ha megveszed van magyar "könyv" hozzá...)
Kérdés:
- jobban nem lehet ránagyítani az épületekre, figurákra?
(elég kis "légypiszkok" mászkálgatnak.....)
Kérés:
- nézze meg nekem valaki, hogy az alap beállításnál a gamma értéke mennyi, mert elállítottam és kíváncsi vagyok az eredetire....
(a gamma értékét a konfigban tudod megnézni pl. notepad-el....) -
#187 Érd el a következő szintet a lakosokkal (citizen) és utána fel lehet fejleszteni, hogy kettő figura rohangáljon. -
#186 szintet kell fejlődnöd, így a raktárépületeket is feljlesztheted, ezzel több kis kocsis emberke lesz
valamint földút helyett kőutat építhetsz, azon 2x olyan gyorsan közlekedik -
#185 nm, egyelőre megteszi -
Csokis #184 Feltöltöttem a Razor-os Crack-et ide, KATT! -
#183 És akkor ez magyarul? -
Noodlee #182 Valahogy meglehet oldani, hogy ne egy figura rohangáljon az épületeim között a fa talicskájával, aki begyűjti a cumókat? Elég sokat kell várni, hogy a talicskás muki elhordja, így elég lassú a termelés. -
Noodlee #181 Szerintem nem építettél ki utat az épületig. -
#180 Install Notes
~~~~~~~~~~~~~
1. Extract RARs
2. Mount or burn image
3. Install
4. Copy the cracked Anno4.exe to your installation dir overwriting the
existing one (you may also delete the files dvm.dll & TagesClient.* now
to save some 50MB of wasted diskspace)
5. Run the game using Anno4.exe (update your gu.exe shortcuts accordingly)
to avoid update problems
6. Have fun!
If you need help use the included +4 Trainer located in the crack dir :)
-
#179 Anno.1404.Dawn.Of.Discovery-Razor1911 -
Noodlee #178 Köszi mindenkinek, megvagyok.
Nem vagyok egy nagy stratéga, és így elsőre elég kavalkádnak tűnik a játék, de majd holnap meló után komolyabban nekiugrok :)
Így elsőre még egy egyszerű kereskedést sem tudok összehozni, van amiből nagyobb mennyiségem is összegyült, de becserélni vagy eladni még nem sikerült (talán majd holnap tiszta fejjel) -
#177 Nagyon szép a banner, grat érte, aki csinálta, és berakatta -
vilmos1988 #176 Köszi -
#175 csak olyan növényt termelhetsz, ami a szigeten megterem (középen fent)
ha ez stimm, akkor meg építs utat a raktár meg a búzáz közé -
perko #174 Úgyis jó, ha megvan a C:\Documents and Settings\All Users\Application Data könyvtár, csinálsz bele egy Tages könyvtárat és abba egy "100663909" könyvtárat kézzel és abba teszed a Vca.bin fájlt.