1894
-
Pio #253 Nem használsz véletlenül trainert? A razoros dvd-n levő például elég csúnyán bebugosítja a játékot :(
Más ötletem nincs. -
#252 A campaign elején nekem a 2 db favágó ház kóldit nem akarja elfogadni de miért? Út is van. Lord.......állandóan emlékeztet hogy építenem kell de már van 7 db. ötlet? -
Pio #251 Nem telik az idő ilyen szempontból a játékban. A városod egyre fejlettebb lesz, de az 1404-es korszak határain belül :)
Van tengeri és szárazföldi harc is. A tengeri az olyan, mint a hagyományos RTS harcok, viszont a hajókat fel lehet szerelni ezzel-azzal. A szárazföldi csata viszont eléggé egyedi.
Érdemes amúgy a kampánnyal kezdeni, pláne ha nem játszottál korábbi epizóddal, elég jól végigvezet az összes játékelemen és el is tudod dönteni az alapján, hogy érdekel-e a műfaj :) -
zolika199 #250 Hello!
Nekem az a bajom a játékkal hogy akármilyen verziót szedek le és elindítom a játékot mindig kékhalál jön be, ezt miért csinálja????:@:( -
#249 nem baj ha aprólékos, lényeg h lekössön.
azt viszont sajnálom h randomok a pályák, jobban szeretem ha az "ismert" világban ténykedhetek. -
HUmanHunter #248 v lehet egyáltalán katonákat kiképezni? -
HUmanHunter #247 atomháborúig lehet fejlődni? :D -
#246 ne valós világot képzelj el, csak egy térképet, amin szigetek vannak -
Pio #245 Az nem ez a játék ;-) Itt fiktív területeken játszol, csak a környezet 1404-es. Van egy egész kellemes kampány benne, de amúgy a játék igazi ereje az, hogy legenerál egy random szigetvilágot az általad beállított feltételek szerint és azon fejlődhetsz kifulladásig. Vagy az adott nyerési feltételek teljesítéséig :) Olyanoknak való, akik szeretik a pepecselős játékokat, bár azért annyira nem szigorú a rendszer. -
#244 na majd szombaton meglesem "élesben"
memből van elég ^^
nem ismerem ezt a sorozatot, az egész világ (pl amerikai földrész) benne van, vagy csak egy részét lehet kolonizálni? -
Pio #243 100%ra nem állítom, mert én csak a kampányt játszom, ott így lehet növelni. -
#242 Itemen kívül mással nem növelhető?
Nem kampány amúgy. -
#241 Jó lenne hozzá egy magyarítás. A zene az rendkivüli, csodás:D -
Pio #240 Néhol lehet honorból venni itemet, ami prestige-t növel, azt oda kell vinni az adott nép kikötőjébe.
Ha a kampányvan vagy emiatt elakadva akkor ami van sivatagos szigeted balra annak a strongboxában lesz egy tekercs, azt kell elvinni a középső szigetre és kapsz 100 prestige-t. -
#239 Hogyan tudok prestige-t szerezni egy orientnél?
Küldetés nincs rá. -
CamelX #238 Elég komoly a játék biza :) én is rákattantam, pedig nem játszottam az előző részekkel. -
Pio #237 A fullhoz azért nem árt egy viszonylag friss gép. Nekem teljesen mindent fullra rakva volt fps esés nagyritkán, de kilőttem az árnyékokat és azóta meg se röccen. -
Pio #236 Elég lesz. -
HUmanHunter #235 2 gb ddr2 elég lessz hozzá ugye e? -
#234 Hali :)
Nem ismerem a gépigényét, de szerintem nem kell atomerőmű hozzá, viszont memóriából mindenképp érdemes betárazni
A 1701 is elég mohó volt ezen a téren -
#233 szasz :)
"A hangulatról annyit, hogy fél 9 óta játszom, és a reggelimhez még hozzá se nyúltam :)"
felkeltette a figyelmemet ez a hozzászólás ^^
erős gép kell a játékhoz, h fullon menjen? -
Nos #232 Én arra lennék kiváncsi, hogy mi lesz az addonban, de szerintem ezt még a fejlesztők sem tudják, azért csinálnak kérdőívet.
Ebben a korban el tudnik képzelni egy északi szláv népet pl, szép hagymakupolás templomokkal . . . -
Scoway #231 Üdv!
Valaki tud valamit arról hogy lesz-e hozzá magyarosítás? -
Nos #230 Hello, sikerült már valakinek legnagyobb várost építeni, asszem északon 7500 nobel, a déli városnál meg vagy 10000 envoy kell hozzá.
Nekem még csak vagy 4000 van, és egyre többféle cucc kell nekik.
Ha continuos gamet indítsz, akkor be lehet állítani a győzelmi céloknál a metropolos questet, gondolom ilyet csak akkor kapsz, ha van már metropoliszod? -
Noodlee #229 Köszönöm a választ.
Amúgy tegnap 2 darab idő limites questet is elbuktam, mert nem vágtam, hogy mit kéne csinálnom. Az egyiket a saját papom adta, de semmit nem tudtam vele kezdeni :S
Nem tud valaki egy olyan oldalt, ahol van valami normális leirás a játékról, ha nem is komplett végigjátszás? Nem szeretném péppé szpemelni a fórumot a sok hülye kérdésemmel. -
Pio #228 Összehaverkodsz egy kicsit a - ha jól emlékszem - déli arab csávóval aki elküld felfedezni egy szigetet ahol van is egy kereskedőház, ahová utat kell építeni. Oda letelepszel és ott tudsz építeni nomád házakat. A sima építési menüben a legutolsó fülre kattintasz. Bazárt kell először építeni, a köré lehet a házakat.
De fontos, hogy előtte össze kell haverkodni az arab csávóval asszem délre. Valami levelet kell neki talán elvinni, nem emlékszem, de igazából küldetések vezetnek végig az egészen. Az is főküldetés, hogy építs ki egy 145 tagú nomád populációt az adott szigeten, ha az megvan akkor adja oda a kereskedő az egyik gyereket. -
Noodlee #227 Kis gondolkodás után asszem rá is jöttem a válaszra.
Össze kell spanolni a nomádokkal, és akkor építhetek nomád cumókat... asszem :) -
Noodlee #226 Köszönöm a választ, de így felmerül egy újabb kérdés...
Hogy csinálok nomád populációt? -
Pio #225 Nem kell semmilyen mag, meg kell telepedni a sivatagos szigeten, nomád populációt kell létrehozni és a nomád épületek között van a fűszertermelő, illetve a sivatagos szigeten van is fűszer, szóval ott fel kell építeni és hajóval visszaszállítani a főszigetre.
Annyi van még, hogy kell építeni olyan öntözővackot, mert csak benőtt területen terem meg a fűszer csakúgy, mint a datolya.
A másik kérdésre nem tudok válaszolni, minden küldetést el szoktam fogadni :) -
HUmanHunter #224 te mindenhol ottvagy? ! :D -
Noodlee #223 Sry a sok láma kérdésért, de anno még a c&c is néha kihívást jelentett :P -
Noodlee #222 Hiho!
Tegnap belázadt a nép, hogy már 30 éve csak halat esznek, és kéne egy kis fűszer. Vettem is magokat, de nem jöttem rá, hogy hogy tudnám őket elültetni. Azt írta, hogy déli szigeten lehet csak termeszteni, be is költöztem egyre, de itt megállt a tudományom.
Ha valamelyik gépi játékos adna egy questet, és én nem fogadom el, akkor azt a küldetést elbukom, vagy késöbb is elvállalhatom? -
Hunor1 #221 Hello.
Akik játszottak az Anno 1704-el, szerintetek jobb lett a harcrendszer? A videók, előzetesek szerint fejlősött, de lehet hogy csak marketing duma volt ? -
bat777 #220 most már tárgytalan, azt tudom, h hogy jelzi, de csak a 3. pályán jelzi a követ a papok mellett, most jutottam át, a 2. pályán nincs kő, kiderült, h nem is kellett :) -
#219 próbáld ki lamma :)
sokkal jobb a derzídlernél :) -
HUmanHunter #218 az 1. részt láttam talán, évekkel ezelőtt kb 5 percre :D -
Pio #217 Ja amúgy most jut eszembe, hogy valamit rosszul csinálsz, mert kő csak a harmadik pályán fog kelleni emlékeim szerint. Bár valamelyik mellékküldetést lehet, hogy nem csináltam meg, de az, hogy a harmadik pályán magyarázzák el, hogy hogyan kell követ gyűjteni az holtziher :) -
Pio #216 Végül is emlékeztet a Settlersre, csak itt a kereskedelem nagyon hangsúlyos és a hajózás. Mondhatnám, hogy olyan, mint az előző 3 rész volt, de akkor gondolom azokat se ismered :) -
HUmanHunter #215 estét, mien game ez az anno 1404? most töltöm, a leírások alapján nekem ien settlers stílusúnak jön le amit meg én szeresesk :)
-
Pio #214 Követ bányászni azon a szigeten lehet, ahol a pap is van, elég egyértelműen jelzi a játék, hogy hol, egy kis köves bányászkocsi lebegve köröz a hely felett.