1894
-
HUmanHunter #293 #283? -
loOol07 #292 De azt írja , hogy csak egy raktárat építhetek szigetenként -
#291 raktárat kell építeni -
Nos #290 használjátok a tárgyakat? a flagsipre egy medium repairos tengerész +10 % sebességgel, meg egy erősített hajótest és egy large térképet letakarít a medium szintre állított kalózoktól egyedül :) :) :) -
loOol07 #289 Elakdtam annál a pályánál ahol 6 gyereket kell megmenteni peasentek szépen felfejlődtek patricianra csak az a gáz , hogy kell nekik ruha meg kaja + pia meg egy csomó dolog és már nincs hova építenem több ilyet , hogy ne legyen nekik kevés amikor meg rakok marketplacet akkor csak házat enged de cider farmot meg egyéb dolgot nem mert azt írja , hogy not in the construction area másik szigetemen meg nem tudok ilyet csinálni valami ötlet , hogy tudom kibővíteni a helyet? -
#288 Vásárolni is lehet, ahogy mondod, akkor automatikusan levonja a pénzt -
Noodlee #287 lehet csinálni hajó útvonalat, honnan menjen hova, mit vigyen, és mennyit.
Vásárolni is lehet így (gondolom), de én csak egy másik saját szigetemről szállítattam haza a kitermelt nyersanyagokat.
-
weine #286 köszi !
És ha nem jár arra hajó, akkor hogy lehet bevenni a route-ba az én kis falumat? Vagy hogy tudok küldeni kereskedőt az általam szükségesnek tartott cuccokért?
Aszsem lassan elolvasom a manualt:) -
#285 Hello!
Az 5. küldetésben mit kell csinálni? Elvileg Al Zahir-nak kell segíteni, a Marie d'Artois elleni csatában, de nem árulja el hogy mit segítsek, már egy ideje pusztítom a hajóit, de semmi eredmény. -
Noodlee #284 Ott lehet beállítani, hogy miből mennyit akarsz eladni/venni, és milyen áron. Ha jár arra egy kereskedő hajó, akkor autómatikusan ad el/megveszi a motyódat, ha kell neki. Az autómata szállítást úgy tudod meggyorsítani, ha nem sima földutat csinálsz, hanem kő utat, de az is megoldás, ha közelebb építed a raktárat (kevesebb utat kell megtennie a talicskás mukinak).
Kérdés:
Amúgy van rá valami megoldás, hogy a talicskás figurának beállítsak valami prioritási sorrendet? Van néhány termelő helyem, amit nem igazán szeret a figura, és hosszú ideig nem viszi el a cumót belőle, de van olyan is, amiből már akkor elviszi, ha csak 1 van benne.
-
HUmanHunter #283 2. mapon hogy szerváljak követ? megépítem a kőfejtőt a szikla mellé de nem cisnál semmit. -
weine #282 mondjuk kezd lejönni a Guide, abban lehet benne lesznek a válaszoka kérdéseimre...
De pl a warehouse menujeben van baloldalt 3 kis fül. azoknak mi az értelme? Az alsóba,(trading) behúztam az eladó cuccokat, de semmi.
Itt azt is láttam, hogy be lehet állítani az árat... Ez azt jelenti, hogy csak ezen az áron adom-vezsem, vagy ez valami limit? -
weine #281 hú,látom ti már sokkal jobban ismeritek a játékot:)
Lenne pár kérdésem: az elején ki lehet választani, kivel imdulj, én a suma parasztot választottam. Ez számít?
A főnök azt akarja, építsek egy chapelt, ehhez kell 9 parazstház, amihez kellenek favágó házak.
Elkezdtem termelni, de tele lett a favágóház eladataln/elszállítatlan cuccal, az automata elszállítás lassú. Hogy lehet meggyorsítani? Mit tudok kezdeni az eladatlan(raktáron lévő) cuccal? A parton áll két hajó, azokba tegyem valahogy be? Hogyan?
Szerszámból pedig kevés van, hogy tudok beszerezni ebből?
Bocs, tudom ezek a játék alapjai, de tutorialt nem találtamsehol... -
Pio #280 Könyvgyártáshoz kell papír meg indigó úgy emlékszem. Előbbit az északi szigeten tudod majd előállítani (ahol van folyó is) utóbbit pedig a nomád szigeten, de nagyjából végigvezet küldetésekkel az egész folyamaton. -
jfehervari #279 Repair Cranet építtetem de nem jön oda fa van rajta szállítmány ként és azzal kel valamit csinálni? -
perko #278 Nézd meg a raktárban, de nem az áruk között, azt hiszem ott van. -
vilmos1988 #277 Én most a könyvekkel vagyok elakadva, folyamatosan lázonganak és csak azt tudom beszerezni amit nagy ritkán hoznak.A kikötőkben meg senki sem árulja. -
Noodlee #276 Nincs mit, legalább én is tudtam valakinek segíteni :) -
Noodlee #275 Erre valaki?
A guide leírásban nem találtam hozzá megoldást. -
jfehervari #274 Köszi. -
jfehervari #273 Citizen szinten,meg ha van 5 hajom abból hogy lehet eladni? -
perko #272 Köszönöm ezt nem tudtam. Megnézem. -
Pio #271 Ott is ugyan ez a helyzet, talán az 5. chapterben kell javítani. Fel kell fejlődnöd addig, hogy tudj építeni Repair Cranet és építs egyet, a társad hajója pedig automatikusan oda fog menni. -
jfehervari #270 de én küldetés ben mondom -
#269 Citizen szinten van a repair crane (daru) -
Noodlee #268 Lehet építeni hajó szervízes cumót a kikötőbe, ha eléred azt a szintet, amúgy alapból nem tudom. -
Noodlee #267 A jobb alsó sarokban (asszem jobbról a második ikon) a quest ikon. Ha azt megnyitod, akkor azon belül lehet állítgatni a questeket mindenféle sorrendben, idő limit, megcsinált, aktív quest, stb... -
jfehervari #266 Üdv!
Nekem olyan problémám van a sérült hajóval mit kell csinálni mert én nem tudok vele semmit kezdeni. -
perko #265 Köszi ez megvan, csakhát az angol tudásom elég hiányos.
Próbálom szótárazni, mert a pdf-et még bevágni sem tudom a fordítóba, így hát elég nehézkes. Megpróbálom a pdf-et átkonvertálni doc-ba, azt már nyersen le tudom fordítani.
Na mindegy, küszködök tovább, vagy megvárom a magyar fordítást, ha lesz.
Azért kérdeztem, hátha megúszom a fordítgatást. -
perko #264 Ha nem teljesíted az időlimites quest azt hiszem nem probléma, csak nem kapsz presztizs pontot. De van amit kötelező, mert nem léphetsz tovább. A korábbi Anno-k ba úgy emlékszem addig ugatott amíg nem teljesíted a kötelező feladatot.
Most nincs teljesítendő feladat és mégsem lép tovább.
Azt a listát sem találom ahol felsorolja, hogy mit hajtottam eddig végre és mi van még hátra. -
#263 thx -
Pio #262 Tessék, aki elakad a kampányban, annak ITT VAN végigjátszás az összes sidequesttel, mindennel és még egyéb leírások, tippek, trükkök is. -
#261 thx -
Noodlee #260 Vagy veszel, vagy gyártasz. Szén, és vas kell a gyártáshoz. -
#259 "Tools"okat hogy lehet szerezni? -
Noodlee #258 A harmadik pályával nekem is meggyűlt a bajom. Van pár időlimites quest, amivel nem tudok mit csinálni. Pl. a papom nyíg, hogy vigyek neki egy apácát, de nem tudom, hogy honnan szerezhetném be neki. Van egy kis sziget, ahol van egy pap jellegű figura, talán azzal lehetne levajaznom, de ez csak tipp. A másik ugyan ilyen jellegű küldetés, csak ott egy bérgyilkost kéne összehoznom.
Tegnap addíg kattintgattam a bal oldalon lévő küldetések/feladatok ikon sorra, amíg eltűntek a questek, és nem sikerült vissza varázsolnom az ikonjait, de még a quest listában sincsenek benne. lehet, hogy sikerült megszüntetnem őket? -
perko #257 Az Easy kampányban a III. Chapter-t nem tudom befejezni.
Minden feladatot végrehajtottam, újabbat nem ad.
Segítene valaki? -
Pio #256 Az milyen szöveg már? O_o A készítőknek szerintem nem nagyon volt gyerekszobája.... :) -
csonkaj87 #255 Sziasztok!
Én csak ma telepítettem a játékot, de teljesen magával ragadott. Sajnos azonban a 4. pályán kicsit elakadtam, amikor a nyugati szigetről kell elhozni a gyerekeket. Teljesítettem a questet, létrehoztam a populációt, és a gyerekek is már a sziget warehouse-ban vannak, de nem engedi hajóra tenni őket. Ezt írja ki ha az ikon felé megyek az egérrel: Somewhat stuffed with milk and date by Karim...
Esetleg tudja vki mi lenne a teendő?
További jó játékot mindenkinek! -
#254 ja értem
nem másoltam be a trainer mappát
köszi szépen a helpet