1894
-
kks #333 Hellosztok Lenne egy kérdésem a 7. pályán hogyan lehet preztizst szerezni mert kell az indigó gyártó hoz s már minden mellék küldetést megcsináltam már. -
#332 Nem tudja valaki hogyan is működik a Place of Pilgrimige épület (szigeten lehet találni mint a kolostort pl).
Folyamatosan pumpálom bele a kenyeret, mikor megnézem, akkor azt írja, hogy 100% esély van arra, hogy egy jelenés feltűnjön. Ha ráklikkelek az ikonjára akkor csak kikapcsolja az utánpótlást. Már próbáltam benépesíteni is a szigetet de egyszerűen nem akarja növelni a honort.
SZERK: áh, tökmindegy mit ír százalékhoz, véletlenszerűen adja be az eseményt. -
crossy104 #331 Köszi! Kipróbálom.Még egy kérdésem lenne.Kereskedelmi útvonalnál nem engedi kijelölni a kettő hajómat.Miért? -
Tomi2345 #330 Köszi az ötletet. Ki is próbálom -
Pio #329 Esetleg nem lehet az a gond, hogy:
1. nem elég nagy a termelési százaléka a favágóknak? Minél sűrűbb erdős részre építsd őket.
2. nem kötötted be úttal a warehouse-hoz. Fontos, hogy közvetlen út vezessen a termelő épületek és a warehouse vagy bármelyik raktárépületed között. -
Pio #328 Kampányt játssz (Campaing menüpont), az jól elmagyaráz mindent.
Amúgy lentebb linkeltem egy igen részletes guide-ot a játékhoz, keresd vissza ha gondolod. -
crossy104 #327 Az elején vagyok.Folyton a kettő favágó házra emlékeztet.Hogy lehet megoldani? Van már három. Előre is köszönöm. -
Tomi2345 #326 Sziasztok.
Tudnak nekem valaki segíteni abban, hogy hol nézhetnék utána annak, hogy hogyan kell ezzel a játékkal játszani? Nagyon tetszik a játék, csak nem nagyon értem a dolgokat, nincs benne tutorial és még régebbi részekkel sem játszottam. -
Cefre #325 Én konkrétan a 6 odik pályára gondoltam -
#324 A citizen osztály utolsó épülete lesz az (Alms House). Adót nem fizetnek, de mint írtam, növelik a fejleszthető épületek számát. Sokkal helytakarékosabb megoldás mint lerakni egy nagy rakás parasztházat. Egy alms houseban ötszázan férnek el, szóval van hely bőven. :)
Lehet hosszútávon megéri. -
#323 Én egyszer elutasítottam őket, de nem jöttek vissza, pedig nagyon sok idő eltelt
Ha engedem őket, hol akarnak lakni ? Megnyitnak egy új épületet ? Gondolom adót nem fizetnek, így sok hasznuk nem lehet .. -
#322 Nehéz kitalálni mit is akarsz pontosan, sorry :) -
#321 Ha elég kerül a városba akkor egy hangyányit növelik a fejleszthető épületek számát és fogyasztják a hal és cider készleteket (feltéve ha építesz nekik hajléktalanszállót).
Ha beengeded őket de nem adsz nekik szállást akkor elvileg csökkentik a többi osztály kedélyállapotát (az utcán kéregetnek), és ha nem engeded be őket akkor elvileg visszajönnek, csak fosztogatóként és nagy ramazúrit csapnak a városban.
Én eddig mindig beengedtem őket és adtam nekik helyet ahol lakhatnak, így nincs tapasztalatom, hogy mennyire komoly a másik két lehetőség következménye. -
HUmanHunter #320 kössz Tuvok, ezzel szórakozok már 1 órája, erre nem is azt kell építeni :D -
#319 A koldusokat érdemes befogadni ? -
#318 kösziköszi -
#317 Mert nem warehouse kell, hanem Market Building ( NEM a Marketplace).
Amik növelik az építési területet:
Warehouse: az alap kikötői épület, ebből csak egy lehet szigetenként.
Marketplace: növeli az építési területet, és csak ezeknek a közelébe lehet lakóházakat lerakni.
Market Building: növelik a területet és a Warehouse kivételével csak ezek tudnak hordárokat kiküldeni, hogy betakarítsák a termelt cuccokat.
De mindez ragyogóan el van magyarázva a kampányban. -
Pio #316 Igen, mert nem az a neve, hanem az, hogy SMALL MARKET BUILDING. Az első sor harmadik épülete és így kezdődik a leírása: "EXTENDS YOUR CONSTRUCTION AREA". Aki először beírta rosszul emlékezett a nevére, de ettől függetlenül baromira egyértelmű az egész és ha sorra elkezded megnézni, hogy melyik épület lehet az csak a harmadikig kell eljutni. Ha már egy ilyen dolgon ennyire megakadsz akkor szerintem nagyon sok gondod lesz még a játékkal, ehhez sokkal több önállóság kell. Persze kérdezz nyugodtan, ezért van a topik, de próbálj meg mindent magadtól is megtalálni, különben 2 percenként járhatsz majd ide.
-
#315 Közelíts be a városodba és keress egy kémet a lakosság között. Elvileg kell lennie egy halvány kék aurának körülötte (olyan mint mikor kijelölsz egy épületet csak azoknál sárga, nem kék), de ez nem mindig jelenik meg (például orgyilkosok esetén nincs, de őket kapásból fel lehet ismerni, mert olyanok mint Altair az Assassin's Creedből). Ha megtaláltad akkor csak ráklikkelsz és automatikusan bekerül a raktárba a tárgyak közé. -
#314 Kaptam a kocsmától (Tavern) egy quest-et, 'The suspect' a neve . Azt írja vigyek egy kémet (Spy) a raktárba .. de honnan, miféle kémet ?
Nemrég kezdett végtelen játék, nem kampány -
HUmanHunter #313 ezt néztem, az az épület van alapból az építkezési listában hogy "Small Warehouse". és ebből csak 1 et lehet a szigeten azt írja. -
zolika199 #312 Lécci valaki segítsen!! Az miért van hogy akármilyen verziót szedek le és elindítom a játékot mindig kékhalál jön be, ezt miért csinálja???? -
Pio #311 Pontosan ugyan ez a párbeszéd volt eljátszva 15 hozzászólással ezelőtt... Valaki nem tudott terjeszkedni, szóltak neki, hogy raktárat kell építeni, mondta, hogy azt írja, hogy csak egyet lehet, erre mondták, hogy "warehouse" néven keresse.. Kikötőt egyet lehet, de szárazföldi raktárat akárhányat.
ezekben volt pontosan ugyan ez eljátszva :) -
HUmanHunter #310 de azt írja hogy már van építve a szigetre és nem lehet másikat. -
Pio #309 Na, végeztem a hadjárattal. Arra számítottam, hogy valami nagy gagyiság lesz némi sztorival és ugyan olyan mapokkal, mint a folyamatos játéknál, ehelyett egy nagyon jó ki mesét kaptam sok szereplővel, változatos pályákkal, játékelemekkel, rengeteg mellékküldetéssel, amik között volna 1-2 ötletesebb fajta is. Szerintem szuper lett, mindenkinek bátran ajánlom, szerintem sokkal többet nyújt, mint a continuous play. Remélem lesz kieg/dlc és kapunk benne egy legalább ilyen élvezetes hadjáratot ismét :)
Ami ezen felül tetszett, hogy a változatosság ellenére nagyon jól el volt magyarázva minden, egyetlen pillanatra se akadtam meg. Ha nem vágtam le azonnal, hogy mit kell csinálni, akkor a küldetés leírásából egyértelművé vált. Nagyon jól használható volt a küldetési rendszer, a kis infópanel balra és a részletes leírások is. -
#308 Az én gondomra nem tudja valaki a választ? 285# -
Pio #307 Épp pár hozzászólással ezelőtt volt róla szó. Warehouse kell a terjeszkedéshez, parasztházakat pedig csak market közelébe lehet építeni. -
HUmanHunter #306 hogy tudok a sziget többi részére is építkezni? mert beépítettem amit partraszállás után engedett de a többire nem enged pedig semmi nincs ott. -
Pio #305 Fűszer és indigó is a sivatagos szigeteken termelhető alapvetően. Ha egy sziget felé mész mindig kijelzi felül, hogy mi termelhető az adott szigeten. Nomád épület a fűszer és az indigótermelő is.
A többire nem emlékszem, de ha az a küldetés, hogy vinni kell valakinek valamit akkor mindig pontosan kiírja, hogy mi az és ha ráviszed az egeret a küldetésre akkor ki is jelzi a minimapon, hogy hová kell.
Magyarítás nincs. -
Cefre #304 hogy szerezzek fűszert meg festéket mert elmennek az emberek amit hordonak az kevés .meddig támadnak?mit kell vinni a nőnek ? van hozzá magyarositás? -
Pio #303 Elég hosszú pálya, szerintem konkretizáld a gondodat. -
Cefre #302 A 6-ik pályán mit kell csinálni?elakadtam amikor mindig támadnak -
Pio #301 Építs jó sok házat, hogy legyen sok lakos. Ha az is kevés, akkor esetleg húzd egy kicsit feljebb az adót, de óvatosan, mert aztán elköltöznek. Ha teljesíted a nép elvárásait, akkor magasabb lehet az adó is. -
Pio #300 A kampány tökéletesen megtanít minden játékelemre. -
loOol07 #299 Másik kérdés hogy goldba mínuszba mentem ezt hogyan tudom feltornászni hogy újra pluszba legyen és ne csökkenjen? -
weine #298 a manualt átfutva nem sok tippet ad 150 oldalon, leírja jól mi miből és miért van, aztán a többit találd ki:)
Mondjuk így izgi...:) -
#297 Kőfejtőt úgy kell építeni, hogy a kőlelőhely zölden világítson, azután kell hozzá utat vezetni, és még raktár is kell a környékére, hogy elhurcolják a kibányászott követ. -
loOol07 #296 Így már jó thx :) -
#295 Warehouse néven keresd -
#294 az építés menüben van szárazföldi raktár, lehet én nem mondom jól, angolul nem emlékszem mi a neve. Amúgy szárazföldön jobbklikk és nem kell belépni az építés menübe, hanem ott van mellette. (A ház ikonja van, az építés menüjé, meg a raktáré egymás mellett)