1894
  • Austin Bailey
    gondolom játék-patch-kieg-magyarosítás
  • Tuvok #1813
    Gondolom, hogy milyen sorrendben kéne felrakni a játékot, kiegészítőt, patchet, magyarítást, stb .. a sorrend mindig mindenhol ugyanaz és nagyjából le is írtam .
  • Austin Bailey
    én nem is értem a kérdést. Miféle sorrend?
  • calmar
    Húzzál farming Simulatorozni, ne Annozzál! :D
  • joceruza
    Először is Boldog Új Évet mindenkinek.
    Már nagyon rég játszottam az Anno 1404-el. Egy telepítési sorrendet kérhetnék? Magyarításokkal együtt. Nagyon köszönöm!
  • Saturas
    Köszönöm.
  • perko
    Bocs a #1807 az Anno online-ra vonatkozott.

Az Anno1404-hez ez a link a jó.
  • perko
    Javaslom olvasd át a fórumot, sok hasznos tanács le van írva.
    Nagyon sok dolog van még amit tudni kell és később fog felmerülni.

Tippek trükkök
  • Saturas
    Sziasztok.2 napja játszom ezzel a játékkal. Nagyon tetszik.
    Egy kérdésem lenne:
    -hogyan tudok elfoglalni egy lakatlan szigetet?
    Előre is köszönöm a segítséget.
  • Tuvok #1805
    Építs pár házat a külvárosba és nézd meg fejlődik-e a belváros .
    Legegyszerűbb úgy nyomonkövetni, hogy letiltod a nyersanyag-kibocsátást, olyankor a fejlődni vágyó házak fölött egy nyíl jelenik meg (manuális fejlesztés) .
  • Joci001
    volt olyan városom ahol fejlődtek...de azt a várost megszüntettem mert kicsinek bizonyult. Nem tudom mit rontok el...
  • Joci001
    Mindig zöldben van...
    A belváros sem nagyon fejlődik. 3245 a patrícius es csak 3480 a nemes
  • Tuvok #1802
    Adózásnak zöldben kell lenni, a legalsó sávban .

Ill. nem fog minden ház átalakulni, a metropolisz-effektus révén csak a belváros fejlődik fel, a külváros marad alacsonyabb .
  • Joci001
    Sziasztok !

Azt szeretném megkérdezni, hogyha adoot maximálisan minden szükségletük a patríciusoknak, illetve az épületek fejleszteséhez is adva van minden nyersanyag, akkor miért nem fejlődik tovább nemesekké illetve nemesi házzá ?! Mi befolyásolja a fejlődést ? És miért csak pár ház fejlődik nemesi házzá ?
    Köszi a segítségeteket előre ! :)
  • setuh
    Valaki nem tudna kuldeni egy savegamet onnantol amikor mar szarazfoldon is kell harcoljunk a gonosz apostollal?

Regebben odaig jutottam el de elolrol mar nincs kedvem jatszani mert eleg hosszadalmas,szoval nagyon megkoszonnem.
  • Piko888
    köszönöm a segítséget
  • Petko
    van egy kis gombsorozat az áruablakok jobb felső sarkában
    1 10 és végtelen jel
    amelyikre az állítva van, annyit rak át klikkenként
  • Piko888
    Hi!
    Srácok, hogy lehet tonnánként felpakolni a hajókra az árut, mert most 10 tonnánként tudom, de valamiből csak 13-at kell adnom.
  • attika1979
    Egyébként ajánlom hogy játszd végig a kampányt.Abban minden ilyen és ehhez hasonló dolog érthetően végig van vezetve.
  • attika1979
    Menj a Lordhoz és vegyél tőle diplomáciai rangot.Vidd el Zahirhoz és akkor megkapod a jogot rá,hogy fűszer farmot építs.Persze egy bizonyos nomád népességnek meg kell lennie hozzá.Azt hiszem 145 fő.

• nagykispeter
    Sehogy ,kereskedni kell velük!
  • JACKAL89
    Sziasztok!

Kb. 3 napja játszom a játékkal, és piszok jó!

Csináltam saját térképet, így saját szájízem szerint csináltam meg azokat a szigeteket, amikor magamnak akarok.

Egy kérdés: két települése van, mindkettő már falu, illetve a parasztok szintet léptek.

Most fűszerre lenne szükségük. Ehhez megszereztem egy ahhoz való szigetet, (ezen van az egyik település) illetve megvan maga az "alapanyag".

A kérdésem tehát: ahhoz, hogy fűszert tudjak termeszteni, nomád népi épület kell. Ehhez nomádok kellenek. Hogyan tudok nomádokat a szigetre hozni?

Köszönöm a helpet!
  • pakito2
    Nekem az lenne a kérdésem, hogy az eltűnt gyerekek (4.) mellékküldetését 'a datolyaültetvények' -et valaki meg tudta-e csinálni?
    Mi a feltétele, hogy meg lehessen csinálni?
  • Petko
    ha azt olvasom valahol, hogy böngész.... akkor már zárom is be
  • perko
    Jön az Anno Online
    http://www.sg.hu/cikkek/91536/jon_az_anno_online
    Anno online
  • Manyo18
    Sziasztok! Hogyan lehet mások által kreált pályát importálni a játékba? Letöltöttem a pályákat de hiába csinálok egy scenarios mappát nem érzékeli a játék.
    Legyetek szívesek es segítsetek.

Előre is köszönöm
  • sasa5671
    Megnézed a játékod főmenüjében, hogy mi a verziószáma az alapjátékodnak és a Venice-nek.
    Letöltöd az alapjátékhoz a megfelelő honosítást, telepíted.
    Majd letöltöd a kiegészítőhöz is és telepíted.
  • koj
    Sziasztok! Hogy kell a magyarítást telepíteni? Mert a menüben 2 szó magyar minden más angol. (Venice)
  • calmar
    Elsőre lehet, de épp ezért is jó szerintem. Meg persze sok másért is. :)
  • Tetsuo
    A verzioszamokkal mar tisztaban vagyok :), az ujboli update kicsit megkavart.
    Elsore kicsit nehez a jatek, dehat ez pozitivum. :)
  • Tetsuo
    Az miert van, hogy mar masodszor update-eli a Gold 3.1-es verziojat, vagyis ugyanazt? Raadasul a jatekon belul v2.01.5010 verzioszamot ir ki..
    Hogyan update-elhetem a legujabbra manualisan?
  • calmar
    Calculator Anno 1404

Na, így jobb, bocs
  • calmar
    Kis segítség, hogy tudd mihez miből mennyi kell, és itt ha beállítod miből mennyi embered van, azt is megmondja pontosan miből mennyit építs.
    http://www.anno1404-rechner.de/index.php?lang=en
  • Austin Bailey
    ez nekem is gond
  • djambor
    sziasztok.Nem tudjátok,h az orgyilkosos pasassal miután létesítettem kapcsolatot,hogy lehet tábort építeni?Milyen nyersanyagok kellenek?Az egyik olyan apró,h nem tudok rájönni,mi az.Talán pont az arany ára alatt van.
    köszi
  • Austin Bailey
    van, csak a 6 szigetemet egyszerre nem tudom védeni, a termelés meg beakad, ha elkezd nekem háborúzgatni
  • Botond #1778
    Hát szerintem pár hadihajóval jobban jársz. :)
  • Austin Bailey
    igen ott volt, közben megtaláltam. Nem tudom, hogy meg fog-e támadni, amiért kivásároltam a keleti városát, de a biztonság kedvéért rátoltam egy császári rendeletet, hogy kereskednie kell velem Addig sem tud megtámadni. Vagy de?
  • Botond #1776
    Hú, hát már régen toltam, de talán van középen vmi szék és talán azzal lehet machinálni vmit, de erre már nem emlékszem biztosan.
  • Austin Bailey
    tiszteletért tudok venni még hajókat, ezt már megtaláltam. Végülis 900 000 pénzem van, csak tele vannak a raktárak. Ha kisebb pályán játszom, akkor hamarabb körbeér ezek szerint. Hol tudok szavazni a városról? Ezt még nem találtam meg. Pedig van, ahol többségben vagyok