1894
-
Austin Bailey #1814 gondolom játék-patch-kieg-magyarosítás -
#1813 Gondolom, hogy milyen sorrendben kéne felrakni a játékot, kiegészítőt, patchet, magyarítást, stb .. a sorrend mindig mindenhol ugyanaz és nagyjából le is írtam . -
Austin Bailey #1812 én nem is értem a kérdést. Miféle sorrend? -
calmar #1811 Húzzál farming Simulatorozni, ne Annozzál! :D -
#1810 Először is Boldog Új Évet mindenkinek.
Már nagyon rég játszottam az Anno 1404-el. Egy telepítési sorrendet kérhetnék? Magyarításokkal együtt. Nagyon köszönöm! -
Saturas #1809 Köszönöm. -
perko #1808 Bocs a #1807 az Anno online-ra vonatkozott.
Az Anno1404-hez ez a link a jó. -
perko #1807 Javaslom olvasd át a fórumot, sok hasznos tanács le van írva.
Nagyon sok dolog van még amit tudni kell és később fog felmerülni.
Tippek trükkök -
Saturas #1806 Sziasztok.2 napja játszom ezzel a játékkal. Nagyon tetszik.
Egy kérdésem lenne:
-hogyan tudok elfoglalni egy lakatlan szigetet?
Előre is köszönöm a segítséget. -
#1805 Építs pár házat a külvárosba és nézd meg fejlődik-e a belváros .
Legegyszerűbb úgy nyomonkövetni, hogy letiltod a nyersanyag-kibocsátást, olyankor a fejlődni vágyó házak fölött egy nyíl jelenik meg (manuális fejlesztés) . -
Joci001 #1804 volt olyan városom ahol fejlődtek...de azt a várost megszüntettem mert kicsinek bizonyult. Nem tudom mit rontok el...
-
Joci001 #1803 Mindig zöldben van...
A belváros sem nagyon fejlődik. 3245 a patrícius es csak 3480 a nemes
-
#1802 Adózásnak zöldben kell lenni, a legalsó sávban .
Ill. nem fog minden ház átalakulni, a metropolisz-effektus révén csak a belváros fejlődik fel, a külváros marad alacsonyabb . -
Joci001 #1801 Sziasztok !
Azt szeretném megkérdezni, hogyha adoot maximálisan minden szükségletük a patríciusoknak, illetve az épületek fejleszteséhez is adva van minden nyersanyag, akkor miért nem fejlődik tovább nemesekké illetve nemesi házzá ?! Mi befolyásolja a fejlődést ? És miért csak pár ház fejlődik nemesi házzá ?
Köszi a segítségeteket előre ! :) -
#1800 Valaki nem tudna kuldeni egy savegamet onnantol amikor mar szarazfoldon is kell harcoljunk a gonosz apostollal?
Regebben odaig jutottam el de elolrol mar nincs kedvem jatszani mert eleg hosszadalmas,szoval nagyon megkoszonnem. -
Piko888 #1799 köszönöm a segítséget -
Petko #1798 van egy kis gombsorozat az áruablakok jobb felső sarkában
1 10 és végtelen jel
amelyikre az állítva van, annyit rak át klikkenként -
Piko888 #1797 Hi!
Srácok, hogy lehet tonnánként felpakolni a hajókra az árut, mert most 10 tonnánként tudom, de valamiből csak 13-at kell adnom. -
attika1979 #1796 Egyébként ajánlom hogy játszd végig a kampányt.Abban minden ilyen és ehhez hasonló dolog érthetően végig van vezetve. -
attika1979 #1795 Menj a Lordhoz és vegyél tőle diplomáciai rangot.Vidd el Zahirhoz és akkor megkapod a jogot rá,hogy fűszer farmot építs.Persze egy bizonyos nomád népességnek meg kell lennie hozzá.Azt hiszem 145 fő.
-
#1794 Sehogy ,kereskedni kell velük! -
JACKAL89 #1793 Sziasztok!
Kb. 3 napja játszom a játékkal, és piszok jó!
Csináltam saját térképet, így saját szájízem szerint csináltam meg azokat a szigeteket, amikor magamnak akarok.
Egy kérdés: két települése van, mindkettő már falu, illetve a parasztok szintet léptek.
Most fűszerre lenne szükségük. Ehhez megszereztem egy ahhoz való szigetet, (ezen van az egyik település) illetve megvan maga az "alapanyag".
A kérdésem tehát: ahhoz, hogy fűszert tudjak termeszteni, nomád népi épület kell. Ehhez nomádok kellenek. Hogyan tudok nomádokat a szigetre hozni?
Köszönöm a helpet! -
pakito2 #1792 Nekem az lenne a kérdésem, hogy az eltűnt gyerekek (4.) mellékküldetését 'a datolyaültetvények' -et valaki meg tudta-e csinálni?
Mi a feltétele, hogy meg lehessen csinálni? -
Petko #1791 ha azt olvasom valahol, hogy böngész.... akkor már zárom is be -
perko #1790 Jön az Anno Online
http://www.sg.hu/cikkek/91536/jon_az_anno_online
Anno online
-
Manyo18 #1789 Sziasztok! Hogyan lehet mások által kreált pályát importálni a játékba? Letöltöttem a pályákat de hiába csinálok egy scenarios mappát nem érzékeli a játék.
Legyetek szívesek es segítsetek.
Előre is köszönöm -
sasa5671 #1788 Megnézed a játékod főmenüjében, hogy mi a verziószáma az alapjátékodnak és a Venice-nek.
Letöltöd az alapjátékhoz a megfelelő honosítást, telepíted.
Majd letöltöd a kiegészítőhöz is és telepíted. -
koj #1787 Sziasztok! Hogy kell a magyarítást telepíteni? Mert a menüben 2 szó magyar minden más angol. (Venice) -
calmar #1786 Elsőre lehet, de épp ezért is jó szerintem. Meg persze sok másért is. :) -
#1785 A verzioszamokkal mar tisztaban vagyok :), az ujboli update kicsit megkavart.
Elsore kicsit nehez a jatek, dehat ez pozitivum. :)
-
#1784 Az miert van, hogy mar masodszor update-eli a Gold 3.1-es verziojat, vagyis ugyanazt? Raadasul a jatekon belul v2.01.5010 verzioszamot ir ki..
Hogyan update-elhetem a legujabbra manualisan? -
calmar #1783 Calculator Anno 1404
Na, így jobb, bocs -
calmar #1782 Kis segítség, hogy tudd mihez miből mennyi kell, és itt ha beállítod miből mennyi embered van, azt is megmondja pontosan miből mennyit építs.
http://www.anno1404-rechner.de/index.php?lang=en -
Austin Bailey #1781 ez nekem is gond -
djambor #1780 sziasztok.Nem tudjátok,h az orgyilkosos pasassal miután létesítettem kapcsolatot,hogy lehet tábort építeni?Milyen nyersanyagok kellenek?Az egyik olyan apró,h nem tudok rájönni,mi az.Talán pont az arany ára alatt van.
köszi -
Austin Bailey #1779 van, csak a 6 szigetemet egyszerre nem tudom védeni, a termelés meg beakad, ha elkezd nekem háborúzgatni -
#1778 Hát szerintem pár hadihajóval jobban jársz. :) -
Austin Bailey #1777 igen ott volt, közben megtaláltam. Nem tudom, hogy meg fog-e támadni, amiért kivásároltam a keleti városát, de a biztonság kedvéért rátoltam egy császári rendeletet, hogy kereskednie kell velem Addig sem tud megtámadni. Vagy de? -
#1776 Hú, hát már régen toltam, de talán van középen vmi szék és talán azzal lehet machinálni vmit, de erre már nem emlékszem biztosan. -
Austin Bailey #1775 tiszteletért tudok venni még hajókat, ezt már megtaláltam. Végülis 900 000 pénzem van, csak tele vannak a raktárak. Ha kisebb pályán játszom, akkor hamarabb körbeér ezek szerint. Hol tudok szavazni a városról? Ezt még nem találtam meg. Pedig van, ahol többségben vagyok