Shaun White Snowboarding
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó nektek!Én már vagy 2 napja szenvedek,mert nem találok egy gyors letöltést.Regisztráltam arra a szutyok wanadoo-ra és nem nem jön rendesen,meg ma le is vették az összes iso gamet.<#levele>#levele>
valaki please!
üdv
hülye vagyok mer sajna nincs gamepadom alapbeállítással hogy lehet siklani ? mer én futok de csuszni nem tudok
hülye vagyok mer sajna nincs gamepadom alapbeállítással hogy lehet siklani ? mer én futok de csuszni nem tudok
Maxon van, de az élsimítást nem lehet beállítani a játékban.
Az a vörös meg a határt mutatja hogy csak azon belül kell siklani.
Fraps-sal csinálom a képeket mindig, de valahogy nem képes lefotózni az élsimítást hiába van rajta az adott játékon.
Ja simán elindul nem kell crack!
Az a vörös meg a határt mutatja hogy csak azon belül kell siklani.
Fraps-sal csinálom a képeket mindig, de valahogy nem képes lefotózni az élsimítást hiába van rajta az adott játékon.
Ja simán elindul nem kell crack!
crack van vagy elindul simán?
mik ezek a pirossal maszkolt tájegységek?..jelentõségük van,vagy bug?
Nagyopn jo game,persze csak gampadal,nalam bugos a grafika,de majd cska kijon hozza valami fix..
Jimi Hendrix
Nem lett rossz game csak hát az irányítás kicsit nehézkes, gamepad erõsen ajánlott hozzá.
néhány kép...

néhány kép...

Shaun White Snowboarding System Requirements
* Supported OS: Windows® XP/Windows Vista® (only)
* Processor: 2.6 GHz Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2 3800 (Intel Core® 2 Duo 2.2 GHz
* or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)
* RAM: 1 GB Windows XP/2 GB Windows Vista
* Video Card: 256 MB (512 MB recommended) DirectX® 10.0–compliant video card or DirectX
* 9.0c–compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list*)
* Sound Card: DirectX 9.0c– or 10.0–compliant sound card (5.1 sound card recommended)
* DirectX Version: DirectX 9.0c or 10.0 (included on disc)
* Hard Drive Space: 8 GB
* Peripherals Supported: Windows-compliant keyboard, mouse, optional dual analog gamepad
* (Xbox 360® Controller for Windows recommended)
*Supported Video Cards at Time of Release
ATI® RADEON® X1600*/1650*–1950/HD 2000/3000/4000 series
NVIDIA® GeForce® 6800*/7/8/9/GTX200 series
*PCI Express only supported
Hoppá!*Sziasztok 😄
Sziaszok!Itt elvileg nem azt írja,hogy 18-án(ma) jelent meg pc-re? http://www.gamespot.com/pc/sports/shaunwhitesnowboarding/index.html
PCre kijön? félve teszem fel a kérdést...
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Én ugy érzem ,hogy érdekelni fog e játék ,mert a Pure megpróbált az "ssx szárnyán szállni" de számomra több- kevesebb sikerrel.Tetszik amugy nincs vele bajom de nem több mint egy "ssx -klón" (már a Pure-ról van szó).Azért érdekel jobban ez mert még PC-n nem volt még ilyen játék.És imádom a snowboardos játékokat.
Aranylemezre került!
Shaun White Snowboarding for Xbox 360 and PS3 will ship on Nov. 16, 2008 with a "T" for Teen, for the PSP and the PS2, and Wii with an "E10+" for Everyone 10 and up rating, while the NDS and PSP versions will ship with an "E" for Everyone.
PC-rõl szó sincs 😞
Shaun White Snowboarding for Xbox 360 and PS3 will ship on Nov. 16, 2008 with a "T" for Teen, for the PSP and the PS2, and Wii with an "E10+" for Everyone 10 and up rating, while the NDS and PSP versions will ship with an "E" for Everyone.
PC-rõl szó sincs 😞
Next PC upgrade: 2022
Ha nincs PC-d mirõl írsz?
Amúgy jóféle<#eljen>#eljen>!
Amúgy jóféle<#eljen>#eljen>!
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
végre, már rég kerestem pc-re egy snowboardos gammát, de nem találtam. bár ehehz kellessz vas...
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
ja én csak a 2ik hsz-t olvastam<#idiota>#idiota>
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
megelõztél
"PC mellett Xbox 360, PS3, valamint Wii platformokra is érkezõ progrmaban"
"PC mellett Xbox 360, PS3, valamint Wii platformokra is érkezõ progrmaban..."
am jó gémnek néz ki, kéne egy ssx-féleség pc-re is 😄
am jó gémnek néz ki, kéne egy ssx-féleség pc-re is 😄
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Talán a UbiSoft meg is teszi. Az idén novemberre datált Shaun White Snowboarding elhozza nekünk mindazt az érzést, amelyet az extrém sportok ezen ágazata nyújthat számunkra. A végtelen szabadságérzetet, a csodálatosan tiszta levegõt, a lenyûgözõ, hófödte csúcsok látványát és persze egy kis csoportos lazulást a haverokkal, barátokkal. Egy kis hógolyózás, filmezgetés, miegymás. Ez a játék, ahogy önmagát is promotálja, több lesz egy átlagos hódeszkás anyagnál.
Sok-sok lehetõség vár majd ránk a magasban, nem leszünk egyedül, nem fogunk unatkozni sem. A játék érkezik PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és Nintendo Wii-re. Ez utóbbin Balance Board támogatással, ami tovább fokozza az egyébként is remeknek ígérkezõ élményt. Figyelünk a produktumra, felkeltette az érdeklõdésünket és ebbõl szeretnénk átnyújtani Nektek egy darabkát. Szemeket tágra nyitni, a forróságban átszellemülni és tessék...

Sok-sok lehetõség vár majd ránk a magasban, nem leszünk egyedül, nem fogunk unatkozni sem. A játék érkezik PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és Nintendo Wii-re. Ez utóbbin Balance Board támogatással, ami tovább fokozza az egyébként is remeknek ígérkezõ élményt. Figyelünk a produktumra, felkeltette az érdeklõdésünket és ebbõl szeretnénk átnyújtani Nektek egy darabkát. Szemeket tágra nyitni, a forróságban átszellemülni és tessék...

Az Ubisoft fejlesztésében készülõ Shaun White Snowboard megreformálja majd a sportjátékok piacát. A díjnyertes Assasin's Creed motorját használó, PC mellett Xbox 360, PS3, valamint Wii platformokra is érkezõ progrmaban az olimpiai aranyérmes Shaun White bõrébe bújhatunk bele, egy világban, amely teljes szabadságot ad, és amelyben megtapasztalhatjuk, milyen érzés a száguldás!
← ElőzőOldal 2 / 2