83
Shaun White Snowboarding
-
#43 tyű emberek, segítséget kérnék!
a gond az hogy a játék szaggat a gépemen, pedig elvileg nem lenne neki muszály. patch fent van, nem tudom hogy ezesetben jelentene valamit
ha valaki valamit tud az szóljon -
joe1980 #42 NAGYON KIRÁLY JÁTÉK ,Baszottul bejön.Jobb mint a pure,sokkal -
#41 nekem simán hibát észlelt ezért leált :D i love u billy g. -
#40 Jó game-nek tűnik. d.u. kipróbálom látom támogatja az Xbox360 controllert (ez még külön öröm) am. az irányítás nehéz? vagy csak meg kell szokni? -
#39 nem tud vki hozzá egy gyors torrentet? -
#38 1.01-es patch 65MB
Shaun White Snowboarding v1.01 Patch:
* Added PEGI, USK and OFLC rating information
* Removed “kick from server” option from clients
* Fixed login problem when the login name is empty when it's entered with keyboard or the pad.
* Removed “host private session” from multiplayer menu
* Fixed window position in windowed mode
* Fixed name over character’s head in some resolutions
* Fixed a crash in keyboard controls
* Fixed crash when falling into a crevasse
* Fixed some PC-only networking crashes
* Fixed teleport bug
* Fixed PC-only sound crash
* Fixed negative score values in the leaderboards
* Fixed shader issues in Vista
* Fixed random crash in camera code
* Fixed Vista UAC issues with shader file and devicemapping.ini file
* Fixed bugs with “Skip” button after some scripted events
* Fixed scrolling in leaderboards
* Fixed crash when choosing a destination and being disconnected at the same time
* Fixed some subtitle parsing issues in different languages other than English
* Change of Game ID for the online protected (Tages) version in order to facilitate future patches
* Fixed bug when spamming ok button on voice chat restriction TCR
* Vista : The issue with WEI rating is Fixed
-
gstup #37 Sziasztok!
Ubisoft logó után fekete képernyő és hang sincs.Valaki találkozott már evvel?Ha igen mi a megoldás rá?(A CoD 5 ment a gépemen mediumon)
ÜDv All -
#36 Kösz, akkor egy próbát megér -
ricsa008 #35 mos hirtelen nem tom de medium felett az tuti és jól megy csak az irányítás nehézkes -
#34 Milyen beállításon játszol? Ha nálam jól menne és legalább mediumon talán beszerzném -
gstup #33 Jó nektek!Én már vagy 2 napja szenvedek,mert nem találok egy gyors letöltést.Regisztráltam arra a szutyok wanadoo-ra és nem nem jön rendesen,meg ma le is vették az összes iso gamet. -
ricsa008 #32 valaki please! -
ricsa008 #31 üdv
hülye vagyok mer sajna nincs gamepadom alapbeállítással hogy lehet siklani ? mer én futok de csuszni nem tudok -
#30 Maxon van, de az élsimítást nem lehet beállítani a játékban.
Az a vörös meg a határt mutatja hogy csak azon belül kell siklani.
Fraps-sal csinálom a képeket mindig, de valahogy nem képes lefotózni az élsimítást hiába van rajta az adott játékon.
Ja simán elindul nem kell crack! -
ricsa008 #29 crack van vagy elindul simán? -
xido #28 mik ezek a pirossal maszkolt tájegységek?..jelentőségük van,vagy bug? -
Alblink #27 Nagyopn jo game,persze csak gampadal,nalam bugos a grafika,de majd cska kijon hozza valami fix.. -
#26 Grafika maxon van?? Mert a csávó elég pixelhuszár :( -
#25 sztem a táj kárpótol :D -
#24 Nem lett rossz game csak hát az irányítás kicsit nehézkes, gamepad erősen ajánlott hozzá.
néhány kép...
-
Shaun White Snowboarding System Requirements
* Supported OS: Windows® XP/Windows Vista® (only)
* Processor: 2.6 GHz Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2 3800 (Intel Core® 2 Duo 2.2 GHz
* or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)
* RAM: 1 GB Windows XP/2 GB Windows Vista
* Video Card: 256 MB (512 MB recommended) DirectX® 10.0–compliant video card or DirectX
* 9.0c–compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list*)
* Sound Card: DirectX 9.0c– or 10.0–compliant sound card (5.1 sound card recommended)
* DirectX Version: DirectX 9.0c or 10.0 (included on disc)
* Hard Drive Space: 8 GB
* Peripherals Supported: Windows-compliant keyboard, mouse, optional dual analog gamepad
* (Xbox 360® Controller for Windows recommended)
*Supported Video Cards at Time of Release
ATI® RADEON® X1600*/1650*–1950/HD 2000/3000/4000 series
NVIDIA® GeForce® 6800*/7/8/9/GTX200 series
*PCI Express only supported -
#22 bocs nem láttam beraktad már -
#21 Shaun.White.Snowboarding-WARG -
#20 Kijött!
Shaun.White.Snowboarding-WARG 7.41 GB -
gstup #19 Hoppá!*Sziasztok :D -
gstup #18 Sziaszok!Itt elvileg nem azt írja,hogy 18-án(ma) jelent meg pc-re? http://www.gamespot.com/pc/sports/shaunwhitesnowboarding/index.html -
#17 PCre kijön? félve teszem fel a kérdést... -
#16 PSP-re,Xbox360-ra, és Wii-re már "kintvan". -
joe1980 #15 Én ugy érzem ,hogy érdekelni fog e játék ,mert a Pure megpróbált az "ssx szárnyán szállni" de számomra több- kevesebb sikerrel.Tetszik amugy nincs vele bajom de nem több mint egy "ssx -klón" (már a Pure-ról van szó).Azért érdekel jobban ez mert még PC-n nem volt még ilyen játék.És imádom a snowboardos játékokat. -
#14 Aranylemezre került!
Shaun White Snowboarding for Xbox 360 and PS3 will ship on Nov. 16, 2008 with a "T" for Teen, for the PSP and the PS2, and Wii with an "E10+" for Everyone 10 and up rating, while the NDS and PSP versions will ship with an "E" for Everyone.
PC-ről szó sincs :( -
#13 Gondolom azért írta ezt mert nem elég erős a konfigja. -
#12 Ha nincs PC-d miről írsz?
Amúgy jóféle! -
#11 végre, már rég kerestem pc-re egy snowboardos gammát, de nem találtam. bár ehehz kellessz vas... -
#10 :O
Zsírnaknézki.
Már csak egy PC kéne nekem:| -
#9 ja én csak a 2ik hsz-t olvastam -
#8 Láttam róla pár trailert jó lesz! -
#7 -
Neoncsoves #6 megelőztél
-
Neoncsoves #5 "PC mellett Xbox 360, PS3, valamint Wii platformokra is érkező progrmaban" -
#4 "PC mellett Xbox 360, PS3, valamint Wii platformokra is érkező progrmaban..."
am jó gémnek néz ki, kéne egy ssx-féleség pc-re is :D