28
  • Tetsuo
    :DD
  • nedudu
    magyarországon is vannak iszonyú rondák/igazán dagadtak, nem is kevés.

De az mind angol!
  • Sanyix
    Van még egy pár nő aki angol, és mégis nagyon szép... magyarországon is vannak iszonyú rondák/igazán dagadtak, nem is kevés.
  • mflex #25
    (Szakítva a gagyi akciófilmjeivel)

Elég rossz gondolat így kezdeni egy cikket...
  • koschwarz
    ez a Saffron Burrows egyébként gyönyörű nő, el se hiszem, hogy angol.
  • torma99
    Nekem is tetszett, egy-két jelenettől eltekintve nagyon jó alkotás.
  • Vogel
    Jó film
  • JL666
    jó film nagyon!
  • Aldo Moro
    Akkor tegyétek le a Dörmögő Dömötört, és nézzétek meg még egyszer.
  • koschwarz
    ez most aktuális ez a cikk egyáltalán? már el is felejtettem ezt a filmet, egyszeri szórakozásnak jó egyébként, de nem nagy durranás.
  • Nonix
    Ennek a Jason Statham csak ket jo filmje volt, A szállító és a Crank. A többi nagyon nem tetszett. Ez a film meg nagyon unalmas volt..
  • Mike1981
    "Szakítva a gagyi akciófilmjeivel Jason Statham ismét megmutatja"

ez tényleg elég gyökér nyilatkozat. Statham egy nagyon tehetséges és jó színész.. Ennyi!!! A banki meló meg nem a legnagyobb szám, természetesen nem rossz,de van jobb is :) ennyi és kész :)
  • bertino
    "Szakítva a gagyi akciófilmjeivel Jason Statham ismét megmutatja"

bírom az ilyen beszólásokat :ASD

mintha csak gagyi filmeket csináltatnának vele.
  • kernerster
    pedig akkor is jó volt. bár egy ilyen filmnek illene jobban pörögnie az elején...de ettől függetlenül idei top3
  • Randal
    Körülbelül a bankrablás végéig láttam, de majdnem elaludtam rajta. A sztori az valamennyire okés, de irtózatosan lassú. Egy kicsit jobban kellene pörögnie.
  • Gerbill
    Már készül a Brazil Meló(az olasz meló folytatása) is, reméljük az is az "olykor-olykor mindig belenyúl a tutiba" típusú lesz, mert ez a film tényleg zseniális volt.
  • Chocho
    Detto.
  • BiG G
    agree.
  • torcipepe
    ez eddig kimaradt a hallottam róla listámból.
    jó pont, hogy nincs szinkronja, szeretek eredeti nyelven filmet nézni. ráadásul mosolyoghatok egyet a szinkronmániás haverjaimon.
  • Nethyrrea
    az iszonyatosan meglepő az az hogy kivételesen egyetértek a szekeressel. O.o
  • bertino
    a filmnek és Stathamnek.
  • ScarY MAN
    6ból 4nek ...pozitiv velemeny.
    1 negativ.
    es egy aki nem latta.
    akkor szerintem megnezem :)
  • kids
    nagyon jó film, tényleg nem az a tömegszarság
  • Aldo Moro
    Nagyjából 3 hónapja láttam, de akkor is tetszett. Tényleg hihetően van megcsinálva.
  • kicsibicska
    Jó film ez.

És a War is tetszett. :)
  • Tetsuo
    De ez nem olyan.. Ez 1x vegignezed tipus. Es rajossz h Jason Statham 1altalan nem olyan jo szinesz, mint ahogy oly sokan mondjak.
  • tommyg
    nagyon jó film nekem teccett
  • NEXUS6
    Jöhet!;) Mostanában nagyon rá vagyok kattanva az ilyen 3X megnézed mire 1X megérted ki kit vert át stílusú csúnyánbeszélős filmekre!;)))