A banki meló - Jason Statham csúcsformában

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tetsuo
😄D

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

magyarországon is vannak iszonyú rondák/igazán dagadtak, nem is kevés.

De az mind angol! <#nevetes2>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!

Sanyix
Van még egy pár nõ aki angol, és mégis nagyon szép... magyarországon is vannak iszonyú rondák/igazán dagadtak, nem is kevés.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

mflex
(Szakítva a gagyi akciófilmjeivel)

Elég rossz gondolat így kezdeni egy cikket...

What about the forests?

koschwarz
ez a Saffron Burrows egyébként gyönyörû nõ, el se hiszem, hogy angol.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Nekem is tetszett, egy-két jelenettõl eltekintve nagyon jó alkotás.
Vogel
Jó film

jó film nagyon!
Akkor tegyétek le a Dörmögõ Dömötört, és nézzétek meg még egyszer.
koschwarz
ez most aktuális ez a cikk egyáltalán? már el is felejtettem ezt a filmet, egyszeri szórakozásnak jó egyébként, de nem nagy durranás.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Ennek a Jason Statham csak ket jo filmje volt, A szállító és a Crank. A többi nagyon nem tetszett. Ez a film meg nagyon unalmas volt..
"Szakítva a gagyi akciófilmjeivel Jason Statham ismét megmutatja"

ez tényleg elég gyökér nyilatkozat. Statham egy nagyon tehetséges és jó színész.. Ennyi!!! A banki meló meg nem a legnagyobb szám, természetesen nem rossz,de van jobb is 😊 ennyi és kész 😊
bertino
"Szakítva a gagyi akciófilmjeivel Jason Statham ismét megmutatja"

bírom az ilyen beszólásokat :ASD

mintha csak gagyi filmeket csináltatnának vele.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

pedig akkor is jó volt. bár egy ilyen filmnek illene jobban pörögnie az elején...de ettõl függetlenül idei top3

A mennyből az összes érdekes ember hiányzik

Randal
Körülbelül a bankrablás végéig láttam, de majdnem elaludtam rajta. A sztori az valamennyire okés, de irtózatosan lassú. Egy kicsit jobban kellene pörögnie.

Gerbill
Már készül a Brazil Meló(az olasz meló folytatása) is, reméljük az is az "olykor-olykor mindig belenyúl a tutiba" típusú lesz, mert ez a film tényleg zseniális volt.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Chocho
Detto.

Gaming is believing.

BiG G
agree.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

ez eddig kimaradt a hallottam róla listámból.
jó pont, hogy nincs szinkronja, szeretek eredeti nyelven filmet nézni. ráadásul mosolyoghatok egyet a szinkronmániás haverjaimon.

Nethyrrea
az iszonyatosan meglepõ az az hogy kivételesen egyetértek a szekeressel. O.o

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

bertino
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen> a filmnek és Stathamnek.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ScarY MAN
6ból 4nek ...pozitiv velemeny.
1 negativ.
es egy aki nem latta.
akkor szerintem megnezem 😊

...

nagyon jó film, tényleg nem az a tömegszarság

Nagyjából 3 hónapja láttam, de akkor is tetszett. Tényleg hihetõen van megcsinálva.
Jó film ez.

És a War is tetszett. 😊

Ittvan mire vágytál, A világító ágytál.

Tetsuo
De ez nem olyan.. Ez 1x vegignezed tipus. Es rajossz h Jason Statham 1altalan nem olyan jo szinesz, mint ahogy oly sokan mondjak.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

tommyg
nagyon jó film nekem teccett

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

NEXUS6
Jöhet!😉 Mostanában nagyon rá vagyok kattanva az ilyen 3X megnézed mire 1X megérted ki kit vert át stílusú csúnyánbeszélõs filmekre!😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs