28
-
#28 :DD
-
nedudu #27 magyarországon is vannak iszonyú rondák/igazán dagadtak, nem is kevés.
De az mind angol! -
#26 Van még egy pár nő aki angol, és mégis nagyon szép... magyarországon is vannak iszonyú rondák/igazán dagadtak, nem is kevés. -
#25 (Szakítva a gagyi akciófilmjeivel)
Elég rossz gondolat így kezdeni egy cikket... -
#24 ez a Saffron Burrows egyébként gyönyörű nő, el se hiszem, hogy angol. -
torma99 #23 Nekem is tetszett, egy-két jelenettől eltekintve nagyon jó alkotás. -
#22 Jó film -
JL666 #21 jó film nagyon! -
Aldo Moro #20 Akkor tegyétek le a Dörmögő Dömötört, és nézzétek meg még egyszer. -
#19 ez most aktuális ez a cikk egyáltalán? már el is felejtettem ezt a filmet, egyszeri szórakozásnak jó egyébként, de nem nagy durranás. -
Nonix #18 Ennek a Jason Statham csak ket jo filmje volt, A szállító és a Crank. A többi nagyon nem tetszett. Ez a film meg nagyon unalmas volt.. -
Mike1981 #17 "Szakítva a gagyi akciófilmjeivel Jason Statham ismét megmutatja"
ez tényleg elég gyökér nyilatkozat. Statham egy nagyon tehetséges és jó színész.. Ennyi!!! A banki meló meg nem a legnagyobb szám, természetesen nem rossz,de van jobb is :) ennyi és kész :) -
#16 "Szakítva a gagyi akciófilmjeivel Jason Statham ismét megmutatja"
bírom az ilyen beszólásokat :ASD
mintha csak gagyi filmeket csináltatnának vele. -
kernerster #15 pedig akkor is jó volt. bár egy ilyen filmnek illene jobban pörögnie az elején...de ettől függetlenül idei top3 -
#14 Körülbelül a bankrablás végéig láttam, de majdnem elaludtam rajta. A sztori az valamennyire okés, de irtózatosan lassú. Egy kicsit jobban kellene pörögnie. -
#13 Már készül a Brazil Meló(az olasz meló folytatása) is, reméljük az is az "olykor-olykor mindig belenyúl a tutiba" típusú lesz, mert ez a film tényleg zseniális volt. -
#12 Detto. -
#11 agree. -
torcipepe #10 ez eddig kimaradt a hallottam róla listámból.
jó pont, hogy nincs szinkronja, szeretek eredeti nyelven filmet nézni. ráadásul mosolyoghatok egyet a szinkronmániás haverjaimon. -
#9 az iszonyatosan meglepő az az hogy kivételesen egyetértek a szekeressel. O.o -
#8 a filmnek és Stathamnek. -
#7 6ból 4nek ...pozitiv velemeny.
1 negativ.
es egy aki nem latta.
akkor szerintem megnezem :) -
kids #6 nagyon jó film, tényleg nem az a tömegszarság -
Aldo Moro #5 Nagyjából 3 hónapja láttam, de akkor is tetszett. Tényleg hihetően van megcsinálva. -
kicsibicska #4 Jó film ez.
És a War is tetszett. :) -
#3 De ez nem olyan.. Ez 1x vegignezed tipus. Es rajossz h Jason Statham 1altalan nem olyan jo szinesz, mint ahogy oly sokan mondjak. -
#2 nagyon jó film nekem teccett -
#1 Jöhet!;) Mostanában nagyon rá vagyok kattanva az ilyen 3X megnézed mire 1X megérted ki kit vert át stílusú csúnyánbeszélős filmekre!;)))