17
  • MoToX
    "Még John Williams se alkotott valami jó filmzenét."

Na itt fakadtam sírva :D John Williams a világ egyik legjobb zeneszerző és karmester. Nézd csak meg milyen filmekhez írt zenéket.
    A Superman Visszatér zenéjét John Ottman csinálta.
  • bmw
    Legyen sm film, csak hat komolyabban kene megcsinalni.
  • Chocho
    Ezt a f*szságot... Már értem, miért nem olvasok képregényeket.

Amúgy Superdog a Smallville-ben is szerepelt. ;)
  • Lordboxi
    ÖÖÖ, hogy hogy ki találta ki, hogy gyereke legyen? Superman-nek van gyereke, superboy, sőt, el kell, hogy keserítselek, de még egy superdog nevű kutyája is van. szal előbb olvas utánna kérdezz hülyeségeket.
  • Chocho
    Na, ez meg a másik... :-/ Gagyi már a koncepció.
  • 1Obi1
    Az a helyzet, hogy ez az egész kék-piros ruhában repülő acélember koncepció nem illik a 21. századi filmkultúrába. Arról már nem is beszélve hogy mekkora balfszság már hogy senki se ismeri már fel ha félrefésüli a haját, és leveszi a szemüvegét. De ha alaposan átírják a sztorit, akkor már nem is Superman filmet kapunk. Nehéz ügy..
    A Superman visszatér egy darab sz*r volt, ki találta ki hogy gyereke legyen Supermannek? De az egész film gagyi volt, minden tekintetben. Még John Williams se alkotott valami jó filmzenét.
  • Chocho
    Szerintem is fertelmes volt a Superman Returns. Unalmas, gagyi sztori, halálian egysíkú karakterek... pfff. Hogy ebből mi lesz, nem tudom, de én is úgy gondolom, hogy elölről kéne kezdeni.
  • ZoliJ
    majd ha Christopher Nolan nagyon unatkozik, feltámasztja ezt is:D
  • GG
    Superman és végítélet köré kellene építeni a új filmet tuti siker lenne :D nekem az a kedvenc sagám mint képregényben mint rajzfilmben.
  • Spaceghost
    Nekem bejött anno a film, de tény, hogy többre számítottam. Azért remélem lesz következő film, mert Superman az egyik kedvencem. Azt már nem is merem kérni, hogy olyan szintü legyen mint a Batman...
  • Franky25
    X-men 1-2 jó volt tőle, de a régi Superman szintjét megközelíteni se sikerült. Nagyon nehéz és fárasztó film volt.
  • JL666
    ja, csak rá kell nézni a képre, és látni, hogy jeruzsálem felé áll szupermen cerkája
  • Mr Csé
    buzik irták és buzik játszák szégyen
  • Herczi
    Én se bírtam végignézni, borzalmas egy film volt, meg én már Supermant is egy kicsit elcsépeltnek érzem.
  • Gilgamesh
    Nagy csalódás volt a film. Sajna ezek után már nem nagyon akarok semmilyen formában új Sm-mozit ettől a gárdától. :/
  • bitbandita
    Mi kijöttünk róla a moziból. Borzasztó, 10 fillért nem ér az egész, a hülyék meg kidobtak rá 260millát dollárban...
  • Chris05
    Folytassátok máááá', léci-léci. :)