17
-
MoToX #17 "Még John Williams se alkotott valami jó filmzenét."
Na itt fakadtam sírva :D John Williams a világ egyik legjobb zeneszerző és karmester. Nézd csak meg milyen filmekhez írt zenéket.
A Superman Visszatér zenéjét John Ottman csinálta. -
bmw #16 Legyen sm film, csak hat komolyabban kene megcsinalni. -
Ezt a f*szságot... Már értem, miért nem olvasok képregényeket.
Amúgy Superdog a Smallville-ben is szerepelt. ;) -
Lordboxi #14 ÖÖÖ, hogy hogy ki találta ki, hogy gyereke legyen? Superman-nek van gyereke, superboy, sőt, el kell, hogy keserítselek, de még egy superdog nevű kutyája is van. szal előbb olvas utánna kérdezz hülyeségeket. -
Na, ez meg a másik... :-/ Gagyi már a koncepció. -
1Obi1 #12 Az a helyzet, hogy ez az egész kék-piros ruhában repülő acélember koncepció nem illik a 21. századi filmkultúrába. Arról már nem is beszélve hogy mekkora balfszság már hogy senki se ismeri már fel ha félrefésüli a haját, és leveszi a szemüvegét. De ha alaposan átírják a sztorit, akkor már nem is Superman filmet kapunk. Nehéz ügy..
A Superman visszatér egy darab sz*r volt, ki találta ki hogy gyereke legyen Supermannek? De az egész film gagyi volt, minden tekintetben. Még John Williams se alkotott valami jó filmzenét. -
Szerintem is fertelmes volt a Superman Returns. Unalmas, gagyi sztori, halálian egysíkú karakterek... pfff. Hogy ebből mi lesz, nem tudom, de én is úgy gondolom, hogy elölről kéne kezdeni. -
ZoliJ #10 majd ha Christopher Nolan nagyon unatkozik, feltámasztja ezt is:D -
GG #9 Superman és végítélet köré kellene építeni a új filmet tuti siker lenne :D nekem az a kedvenc sagám mint képregényben mint rajzfilmben. 
-
Spaceghost #8 Nekem bejött anno a film, de tény, hogy többre számítottam. Azért remélem lesz következő film, mert Superman az egyik kedvencem. Azt már nem is merem kérni, hogy olyan szintü legyen mint a Batman... -
Franky25 #7 X-men 1-2 jó volt tőle, de a régi Superman szintjét megközelíteni se sikerült. Nagyon nehéz és fárasztó film volt. -
JL666 #6 ja, csak rá kell nézni a képre, és látni, hogy jeruzsálem felé áll szupermen cerkája -
buzik irták és buzik játszák szégyen -
Herczi #4 Én se bírtam végignézni, borzalmas egy film volt, meg én már Supermant is egy kicsit elcsépeltnek érzem. -
Gilgamesh #3 Nagy csalódás volt a film. Sajna ezek után már nem nagyon akarok semmilyen formában új Sm-mozit ettől a gárdától. :/ -
bitbandita #2 Mi kijöttünk róla a moziból. Borzasztó, 10 fillért nem ér az egész, a hülyék meg kidobtak rá 260millát dollárban... -
Chris05 #1 Folytassátok máááá', léci-léci. :)