Ötvös Tibor

Superman mégsem tér vissza?

A Warner Bros. mérhetetlenül boldog Batman sikerei miatt, ám ennél jóval kevésbé örül az új Superman-filmnek. Bryan Singer ugyanis ultimátumot kapott: vagy abba az irányba viszi a sztorit, amerre a stúdió - és a rajongók - szeretnék, vagy mehet a levesbe.

Elég sok hír és pletyka látott már napvilágot a már régóta tervezett és bejelentett Superman: The Man of Steel kapcsán, ám a legújabb hírek elég kellemetlenek. Anne Thompson, a Variety riportere egy cikkében - belsős forrásokra hivatkozva - leírta, hogy nagy a kavarás a projekt körül.



"A rajongók folyamatosan hangoztatják, hogy szeretnék, ha elölről kezdenénk az egész franchise-t. És a Warner berkeiben is ez a jelenleg vezető álláspont. Mi is úgy gondoljuk, hogy a Superman visszatér nem igazán aratott sikert a rajongóknál és elég sokat el is vesztettünk. Ma az a legfontosabb, hogy megtaláljuk a helyes irányt, amerre a filmet vihetjük. Ha ezt Bryan is elfogadja, oké. Ha nem, akkor nélküle megyünk tovább."

Brandon Routh, Kevin Spacey és Bryan Singer is egy több filmre szóló szerződést írt alá, szóval érdekes lesz még a franchise alakulása.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MoToX #17
    "Még John Williams se alkotott valami jó filmzenét."

    Na itt fakadtam sírva :D John Williams a világ egyik legjobb zeneszerző és karmester. Nézd csak meg milyen filmekhez írt zenéket.
    A Superman Visszatér zenéjét John Ottman csinálta.
  • bmw #16
    Legyen sm film, csak hat komolyabban kene megcsinalni.
  • Chocho #15
    Ezt a f*szságot... Már értem, miért nem olvasok képregényeket.

    Amúgy Superdog a Smallville-ben is szerepelt. ;)
  • Lordboxi #14
    ÖÖÖ, hogy hogy ki találta ki, hogy gyereke legyen? Superman-nek van gyereke, superboy, sőt, el kell, hogy keserítselek, de még egy superdog nevű kutyája is van. szal előbb olvas utánna kérdezz hülyeségeket.
  • Chocho #13
    Na, ez meg a másik... :-/ Gagyi már a koncepció.
  • 1Obi1 #12
    Az a helyzet, hogy ez az egész kék-piros ruhában repülő acélember koncepció nem illik a 21. századi filmkultúrába. Arról már nem is beszélve hogy mekkora balfszság már hogy senki se ismeri már fel ha félrefésüli a haját, és leveszi a szemüvegét. De ha alaposan átírják a sztorit, akkor már nem is Superman filmet kapunk. Nehéz ügy..
    A Superman visszatér egy darab sz*r volt, ki találta ki hogy gyereke legyen Supermannek? De az egész film gagyi volt, minden tekintetben. Még John Williams se alkotott valami jó filmzenét.
  • Chocho #11
    Szerintem is fertelmes volt a Superman Returns. Unalmas, gagyi sztori, halálian egysíkú karakterek... pfff. Hogy ebből mi lesz, nem tudom, de én is úgy gondolom, hogy elölről kéne kezdeni.
  • ZoliJ #10
    majd ha Christopher Nolan nagyon unatkozik, feltámasztja ezt is:D
  • GG #9
    Superman és végítélet köré kellene építeni a új filmet tuti siker lenne :D nekem az a kedvenc sagám mint képregényben mint rajzfilmben.
  • Spaceghost #8
    Nekem bejött anno a film, de tény, hogy többre számítottam. Azért remélem lesz következő film, mert Superman az egyik kedvencem. Azt már nem is merem kérni, hogy olyan szintü legyen mint a Batman...