15
  • sathinel
    Ha valótlant állítana, akkor valsz szénnéperelte volna. A gond hogy közszereplő, és tényleg megtörtént. Amerika nem arról híres hogy nem pereskednek. Ha csak rosszindulatból hülyeségeket írogatna, akkor nagyon megbüntetnék. Az hogy mérges meg érthető szerintem. Ezt csak tudatta az emberekkel, hisz közszereplő, tehát lehet. Erre mért nem gondolt mikor más feleségét lefekteti? Nem volt tisztában mivel jár a pozíciója?
  • Archenemy
    "A megoldás a köv: nem kell más nejét kúrogatni, s akkor nem lesz mivel rágalmazni... "

Mer' nyilván csak igazat lehet írni, mer' az emberek olyan becsületesek, hogy soha nem hazudnak, csúsztatnak, tévednek, és a legkevésbé sem vezérelheti őket bármiféle lejáratási szándék vagy bosszú...
  • gybfefe
    "Ennyi erővel a gyerekeket is milyen jogon osztájozzák?" - hejesírás?
  • bunny
    Nekem anno (de rég is volt) a szakrajztanárom azt mondta, Nála hármas a maximum. Négyesre rajzol Ő, ötösre csak az isten. Aki ki bírt harcolni nála egy kettest, az már nyugodt volt, hármast ember nem kapott, és in folyamatosan a bukás szélén billegtem ... Igaz utána egy másik suliban engem is rögtön országosra akartak küldeni, úgy kentem a műszaki rajzot, de inkább számtechben indultam (amit meg is nyertem, de ez másik történet :D)
    Szóval sok genya tanár van, de profitálhat is az ember a keménykedésből.
  • sathinel
    nem azzal van a gond aki azért osztályoz rosszul mert nem tudok valamit, hanem azzal aki bunkó és direktben szopatja az embereket. Jah nem volt erősségem a nyelvtan. Az szerintem gáz hogy egyik évben majdnem megbuktatnak műszakirajzból, majd átmenve egy másik suliba következő évben országos 3. lettem. Szerinted a tanárral, vagy velem volt a gond?
  • Tetsuo
    Mint az atkosban Mo-n? Mindenki figyel mindenkit es kuldi a jelentest. LOL
  • Tetsuo
    Gondolom a nyelvtantanarod volt szemelyeskedo. :)
  • ziipp
    A minősítőt is minősíteni kell. Azaz: kell egy szavahihetőségi szorzó az osztályozó mellé, és ennek alapján határoznák meg, hogy mennyit nyom a latban a véleménye.
  • loky
    A megoldás a köv: nem kell más nejét kúrogatni, s akkor nem lesz mivel rágalmazni...
  • balage187
    Hat, mondjuk szerintem ez az egesz minosites dolog jo is meg rossz is. Jo, mert tenyleg meg lehet tudni sok mindent, viszont ahogy az elozo kommentemben emlitettem hazudhatnak, tulozhatnak, felreerthetnek is. Es ezek miatt tartom rossznak ezt.
    Pl. ami a cikkben van, hogy tonkretette a csavo a bankar eletet, ez azert nagy kocsogseg szerintem.

Meg most megneztem ezt a dontdatehim-es oldalt is, es ilyen szovegek is vannak: "I've made it my purpose to destroy him, by any means necessary.". Na ez mar megint beteges szerintem, mint ami a cikkben volt a bankarral. Az ilyen idiotak miatt kerdeses, hogy jo dolog-e ez velemenyem szerint.
  • sathinel
    ) ezért mondtam hogy rólam pl azt írhatnának amit akarnak. felesleges aggódnom rajta, mert mindíg van pár aki útál, és azok adnak ennek hangot. Ennyi erővel a gyerekeket is milyen jogon osztájozzák? mert ott volt sok eset nállam pl hogy személyeskedést is belevitte a tanár. Mindíg lesznek negatív vélemények, de ha egy orvos, tanár, stb emberkéről azok akikkel kapcsolatban áll nagyrésze útálja, akkor így le lehet szűrni hogy milyen ember. De valsz nem 100%-a a betegeknek, tanulóknak ír ilyen oldalra, mert az gáz rá nézve.
    Az ember ha ésszel olvasgat, akkor nincs gond.
  • balage187
    "Aki normális, és nem mások házasságát, életét teszi tönkre, arról nem csak rossz vélemények vannak."

Hat, ez az ami nem hiszem, hogy igaz. Mondjuk most nem orvosos vagy tanaros oldalra gondolok elsosorban, hanem mondjuk a DontDateHimGirl.com-ra. Bar az oldalt nem ismerem, de ha egy kapcsolat rosszul alakul, akkor konnyen elofordulhat, hogy tulzo, akar nem is igaz velemenyek kerulnek fel egy emberrol utana. Es ketlem, hogy az ilyen oldalakra olyan sokan jarnanak jo velemenyt irni, szoval nem is lesz semmi ami ellensulyozza.
  • Déta
    Na jó, de azért mert nem adom kölcsön a ceruzámat, még nem kéne a legnagyobb strici legyek a városban...
  • Myron
    30k embernél hogy lennének? :D az nem sok
  • sathinel
    Annak fáj csak aki sáros. Aki normális, és nem mások házasságát, életét teszi tönkre, arról nem csak rossz vélemények vannak. Az aki meg közszereplő ne csodálkozzon hogy kiderül hogy hülyeséget csinált a magánéletében. Az ilyenek ellen is csak az ellenkezik aki valami disznóságot elkövetett, és nem akarja hogy kitudódjon. Pl rám is lehetne blogot írni, attól még nem sokminden változna az életemben. Az hogy egy tanárról mit gondolnak a gyerekek, eddig is tudhattuk, csak meg kelett kérdezni az osztályokat amiben tanít, illetve a gyerekek tuti egymás közt is kibeszélték mint ahogy én is tettem a suliban. Az orvosokról is lehet tudni sokmindent. Igaz pesten már nehezebb, de vidéken ahol felnőttem mindent tudhattunk egy orvosról. Pedig 30k ember lakik de mégsem voltak titkok.