6647
-
lackoka25 #4007 elkezdi kicsomagolni és 7 százaléknál megál azt irja ki rakjam be a 00-ás lemezt de honnan....ha meg kilépek hiás csomagolt file itt valami nem kóser valaki segithetne... -
HUmanHunter #4006 bakker betámadtam romániát magyarországgal, de nem számoltam vele hogy ilyen nehéz lesz őket legyalálni. kértem segítséget németektől, [ha egy szövetségestől kérek akkor a többitől nem lehet?] de ő el van foglalva úgyhogy csak nagyonritkán ér oda valamilyen német egység, supply már 0 n, átment állóháborúba, vagyis inkbáb mostmár a románok kezdik visszafoglalni az általam elfoglalt területeket :S vmi ötlet hogy hogy vágjak vissza? -
lackoka25 #4005 olyan nincs amit csak rákattintok és lehet is telepiteni?? -
lackoka25 #4004 az a baj a daemon-t nem ismeri fel vagy nem tudom de nem jo:( -
hup #4003 Először is kicsomagolod a rar-t aztán pld: DAEMON-ba berakot és setup!:D -
lackoka25 #4002 az nem elég 10 db rar file van és nem tom mit kell velük kezdeni -
sakkay #4001 Installálod és kész. -
lackoka25 #4000 hali hogyan kell a semper fi-t rárakni az alaplyátékra help! 1.4 van fent
-
sakkay #3999 Kérdés: Csak nekem tűnik úgy , hogy a 40-es francia hadjárat sokkal nehezebb lett? (vh) -
sakkay #3998 Na most azért ez így nem igaz..a 2. vh. volt az az idő, amikor az anyahajók letolták az 1. helyről a csatahajókat. Ami példát hoztál az pedig azért volt, mert szinte abszolút légi fölénybe kerültek az amcsik 43 végétől 44 elejétől, és a torpedóvető, bombázó gépek(japán) nem is nagyon érték el a hajókat..eztán jött ugye az isteni szél ötlete.
A játékban meg egy ekkora kötelékkel kimenni elég bátor dolog,gondolom németekkel vagy. Ha flottát használsz legyen elsöprő erejű és rövid ideig tartó hadművelet. Mert különben véged. Hacsak nem kezdesz el flottaépítő programot, de németekkel elég nagy hülyeség.
Persze ez csak az én véleményem. -
project640 #3997 Sziasztok, nagy segitseg kene a tengeri hadviseles teren. Semper FI-vel nyomom, es kimereszkedtem kb. 4 zsebcsatahajoval, 2 nehezcirkaloval, 3 konnyuvel a eszaki vizekre, rogton belebotlottam 1 CV, 1 CL, 1 CA kotelekbe. Annelkul, hogy loves lett volna, a cv CAG-jai teljesen szetnyomtak a flottamat, hiaba volt vadasz fedezetem, hiaba volt a CAG 0 opearionja, a strengh pedig kb. 35 %, fel napa alatt egy picit visszament az operation-ja, megitn tamadt, es egy cl-nek vege. En pedig akarhogy uldoztem nem tudtam meg csak kart okozni sem benne. Piszkosul zavar, hogy egy CAG , ami kb. 1 tucat gep, egymas utan sullyeszti el a nehez egysegeimet, ugy hogy teljesen szet vannak ok is love. KI mit tanacsal? fejlesztem mint az okor a legvedelmet a hajokon, de semmire nem jok. Nem iagaz, hogy a nagy hajok nem ertek semmit a repulok ellen, egy jol koordinalt cirkalo kotelek olyan tuzfoggonyt tudott huzni, hogy azon egy gep nem repult keresztul, lasd tavol kelet, ahol az amcsi csatahajok, cirkalok 100-val lottek le a japcsi gepeket. Ebben a jatekban, pedig egy 0,1 opearionnal rendelkezo 35 %-os cag szetnyom egy graf spee-t. -
luighi #3996 Angolul sajnos nem tudok.A gépem:AMD Phenom IIx2 555 3.20GHz 2GB RAM ddr3
Nvidia GeForce GTS250 512M ddr3.
Köszönöm a választ. -
apa1101 #3995 pont a supplyprobléma miatt jegelem most a game-t,megvárom,míg babylon felrakja az új magyarított adagot:)asszem annál már kikerülhető a supplygond nem?
-
#3994 Változatlanul fennáll az a probléma, hogy a gép átadja az egységeit. Az orosz fronton a magyarokkal messze Sztálingrádon túl jártam egy csíkban délen, északon meg a németek. Egyszer csak elkezdtek lefelé mozogni, majd gyakorlatilag a teljes keleti hadseregét beömlesztette hozzám. Na itt ment el a kedvem a játéktól. A saját egységeimmel is alig bírtam mozogni, annyira nem volt supply. Közben meg Vlagyivosztokig, vagy Tokióig (ruszkik elfoglalták) kellett volna előre menni. -
#3993 AMD Athlon X2 3600+ (2*2giga) processzorral, 4 giga ddr2 rammal, 512 vga-val (Ati Radeon HD nemtommennyi) fut a játék? -
ptamas88 #3992 lehet hogy nem elég jó a géped hozzá. így extra info nélkül nehéz megmondani, de ha tudsz angolul valamennyit és van egy kis időd akkor a hivatalos fórumon valószínűleg találsz hasonló problémát és ott lehet már írt valaki emgoldást :
Paradox forum -
luighi #3991 Gondolom,ha senki nem válaszol akkor itt senki nem tud tanácsot adni.
THX! -
browing #3990 van egy olyan program hogy Revo Uninstaller, próbáld ezzel letörölni.
Én nekem is az volt a problémám ami neked de ez megoldotta... -
martongl #3989 ma feltelepítettem a játékot, de mikor elkezdeném a kampányt a történelmi fájloknál lefagy, jó gondoltam akkor ujratelepítem, de ha elindítom az unistallt, ismeretlen hibával leáll a installshield ötlet?
-
Babylon56 #3988 azért nem kell nulárol kezdeni mert az alap játék magyaritása az meg van
csak az edig csinált semper fi ment kárba -
Norexka889 #3987 Szomorú! Remélem vissza tudod állitani, hogy ne 0-ról kezd el! :S
Biztonság kedvéért legközelebb küld el hozzám a magyritás,itt biztonságban lesz!:) -
Babylon56 #3986 tejes egészében le lesz forditva ami szöveg van bene!
Csak aza gondom hogy pont ma szált el az 1Tb vinyom amin volt mindenem hoi 3 kapcsolatba a magyaritás is! Így csuszni fog egy kicsit. -
#3985 Hát ha attól elvesztik, akkor tuti az. Arra nincs infrastruktúra sem. Lehet a németek repülövel viszik a supply-t.
Kösz. -
Pares #3984 Szerintem utánpótlás probléma. A csapatok utánpótlás nélkül kb. 1 hónapig bírják (tehát 1 hónapig harcolhatnak utánpótlás nélkül), ám ezután elkezdik elveszteni az organizációjukat... -
#3983 Azzal mit lehet kezdeni, ha az organisation (zöld oszlop az egységnél) leesik és akár hónapokig nem megy fel. Officers 100 %, 2-3. szintig kikutattam ami ezzel kapcsolatos. Ennek ellenére ha elérek Oroszország feléig, vagy délre támadok Irak mellett, egyszerűen elfogy. Oké, hogy sivatag, esetleg hegyek vannak, de a németek, angolok vígan rohangálnak benne. :(
Ja és az AI hadvezetés használhatatlannak tűnik, ha szövetséges(németeknek segíteni oroszország ázsiai részére) terültre akarom küldeni harcolni. Elvisz 2-3 hadosztály, a teljes hadsereg meg otthon marad. -
luighi #3982 Sziasztok!
Segítség kellene!Feltettem az alap játékot+patch-eket 1.4-ig és működött,és ezekre most még pluszba a 161MB Semepr Fi-t is.Elindítom a játékot,kiválasztom az országot és töltés közben a meghal. (A program nem válaszol).Nem lép ki a játékból csak úgy csinál mintha töltene.Újratelepítés megtörtént és nem javult a dolog.
Valaki tud segíteni?? -
hUNGARYANO #3981 Azért érdekes dolgok maradtak a játékban.
Pl: Olaszország nem tudta legyőzni Etiópiát, majd csak 1943-ban amikor odaértem. Olaszország legyőzte, majd megalapította Bábállamként Etiópiát(ekkor Axis lett etiópia), és valahogyan Olaszország újra háborúban áll az etiópokkal, Németországként semmit se tudtam tenni.
Tehát maradtak érdekes Diplomáciai gondok.
A másik dolog-> Berakok hadosztályt Tartalékosban készíteni, mentek, betöltöm, és amikor kész az egység Tartalékos áráért egy teljesen feltöltött nem tartalékos egységet kapok(mondjuk ez a bug jól jön néha) -
Norexka889 #3980 Nem sokat konyítok angolul sajnos, így aztán segíteni se tudok! Pedig szeretnék. :(
És a fordítás olyan mértékben lesz lefordítva hogy egy kezdő is elboldogul vele, vagy csak az ilyen nagyon fontos üzentek/leírások lesznek magyarul? -
Babylon56 #3979 Ahogy kijön a hivatalos 2.01 patch a semper fi-hez ami jelenleg béta utána rögtön!
De persze ha van itt olyan aki jol tud angolul és van egy kis szabad ideje segitség szempontjábbol azt meg köszöném! :) -
Norexka889 #3978 Semper Fi magyaritása mikor lesz kész? :) -
#3977 Na ezt nem tudtam, hogy ki lehet jelölni neki. Megpróbálom, kösz.
Hát igen, marha jól védekeznek a ruszkik, a helyben toporgó németek elől az én arcomba csoportosítottak át, a bekerítés elől szépen visszavonulnak, utána meg rögtön ők kezdi bekeríteni az ékekeket. Már-már túl jók is :) -
Pares #3976 Az AI nagyon nagy fejlődésen ment keresztül, legfőképp a védekezésben lett sokkal jobb. Ezt az oroszoknál lehet legjobban megérezni. Szerintem nálad a Victory Conditionnel lesz valami. Egyébként a szövetségeseidnek is be tudsz állítani bizonyos célpontokat. Ha rákattintasz egy provinciára, akkor a bal alsó sarokban tudod kiválasztani, hogy melyik szövetségesednek legyen az a provincia mint célpont (elfoglalandó vagy védendő). Nekem eddig minden szuperül működik, persze egész biztosan előfordulhatnak furcsa dolgok. -
Jeszy #3975 köszi a hasznos tippeket majd kipróbálom
-
#3974 A Command Structure-hoz egy jóféle írás:
http://www.paradoxian.org/hoi3wiki/Command_structure -
#3973 Ahol bekerítéseket akarok, ott én is elveszem a géptől az irányítást. Ha az adott HQ-ra kattintasz, van egy sor, ami mellett zölden világít egy pötty, ha parancs van neki kiadva. Ha rákkattintasz és az látszik, hogy no objectives, akkor utána te vezényled a csapatokat (viszont a HQ-ikat közel kell tartani, hogy kapcsolatban legyenek és a csapatok megkapják a bónuszokat utánuk).
Arra figyelni kell, hogy a legmagasabb szintű HQ-nak adott felülbírálja az alsókét, tehát egy hadseregnél hiába próbálod törölni az utasítást, ha a theatre-nél be van állítva.
Ha nagyobb országok nagyobb seregeivel játszol, ott viszont érdemes akár több theatre-t is létrehozni, amiből 1-2 mehet AI irányítás alatt, főleg ami csak véd egy területet. -
Jeszy #3972 az a kérdésem lenne h ezt a hq-s harc rendszert nem lehet valahogy vissza csinálni olyanná mint a hoi 2-ben volt?? szóval h csak külön alárendelés nélkül a csapatokat tudjam irányítani?? -
#3971 Nekem a németek viselkedésével van gondom állandóan. Megint csak ott állok a román orosz határon, a történelemhez viszonyítottan baromira erős magyar hadsereggel (svájc, ausztria, csehország nagy része, jugoszlávia, albánia, bulgária, románia az enyém). A németek hadat üzentek a szovjetuniónak, viszont a ruszkik egyből visszatámadtak, 2-3 provincia mélységben benyomták a frontot. Erre a hülye gép meg átcsoportosít Franciaországba, meg a Finnekhez, akikkel ráadásul szövetséges is.
Én meg ott állok lent, 4-5 provinciányira tudok előre menni, mert több egységem nincs, hogy az északi oldalamat védjem, ott a hülye németeknek kellene jönniük, de ők csak nézegetnek. :( -
lackoka25 #3970 sziasztok a semper fi hez már van diday?és honnét lehet letölteni? -
Pares #3969 Egyébként a Semper Fi-ben néha azért jönnek ki ahisztorikus események (mint a lentebb említett angol nyomás az olaszokra, akik felrúgják a szövetséget, avagy egyéb ahisztorikus szövetségek, stb.), mert a játék elején pl.: ha a szövetségeseknek azt állítod be Victory Condition-nek, hogy Róma szövetséges kézben van, akkor már 36-tól keményen nyomják a diplomáciát meg mindent. Az alap beállítások nem valami reálisak, szóval azokkal is lehet kísérletezni, mert a megadott feltételek határozzák meg, hogy az adott frakciók és országok hogyan fognak viselkedni... -
project640 #3968 Sziasztok,
En mar a semper fi, diday-el nyomom. Szerintem nagyon kafa lett. A tengeri strategi nagyot valtozott. A korabbi verzioban francia hajoval az eszaki tengeren szinte nem is talalkoztam. A flottammal fol-ala grasszaltam. Idegesitett, hogy egy 3 evig epitett csatahajot pikk-pakk el lehetett sullyeszteni, oszt 3 honap alatt alapvetoen sem nekem, sem az olaszoknak mar nem volt nagy egysegunk. A mostani valtozatban a tengeri csatak sokaig tartanak es egy csatahajo elsullyesztese kokemeny melo ... becserkeszes, menekules kozben tobb csatara kenyszerites. A nemet flottaval nagyon ki sem mereszkedek, az eszaki tenegren csak ugy hemzsegnek a francia, angol patrolo-ok. csataba keveredetm egy cirkalo kotelekkel, 6 ora kolcsonos lovoldozes utan a csataba bekapcsolodott a Repulse, a Barham, a Royal Oak, es a Hermes. Megusztam egy zsebcsataho elvesztesevel. A korabbi verzional minden hajomat elvesztettem volna, ami ugye abszurd. Nekem egyelore nagyon testzik. Ja es 39 dec-ben vagyok, a lenygelek off. Az olaszokkal katonai szovetsgem volt, de felrugtak, a steel pact-ot is, az angolok gyurik oket diplomaciailag. 2 stovetsgesem van, a magyarok es a szlovakok. 6 u-hajo a biscay-ai obolben szepen tamadja a konvojokat, tovabba 4 raider a nyugat afrikai partoknal meglepoen jol teljesitenek konvojtamadasban. Este lehet lekuldok meg egy cirkalokoteleket is, mert a szovetsges tengeri ero hihetetlenul koncentralodik az eszaki tengeren. Egyelore veluk nem tudok mit kezdeni :-(