Hearts of Iron 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Ammeyire körülnéztem nagyon szidják a 3. részt és a 2. részhez temérdek jó és ingyenes MOD, fejlesztés, stb van.

Ki van adva a 3. rész és a 2. részt adják ki újra? Ez a kiadás egy add-on lesz és kell alapjáték, vagy integrálva az egészegybe?

Az mikorra várható?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

hátha nem ismered ezt a játékot közelebrõl mindenkép azt ajálom elsönek probáld ki valahogy mielöt meg veszed, akár demo formában is jó. Mivel egyszerü játéknak nem nevezhetõ semmikép!
Visszont ha a 2 mellet döntesz azt ajálom várj egy kicsit mert nem sokára adják ki annak a bövitet verzioját ami jonak igérkezik.
Molnibalage
Érdemes megvenni a 3. részt a 2-kal szemben? Soha nem játszottam a sorozattal, de kipróbálnám, csak feleslegesen nem szórnám a pénzt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

pontosabban hozzá tudsz szólni csak a hivatalos Tech Support alfórumot nem látod sehol és a fórum tárhelyére feltöltött dolgokat nem tudod letölteni de általában a modokat egyéb ingyenes megosztókra rakják fel és azt linkelik
Regisztrálni a fórumra lehet eredeti nélkül is és igy le is tudod tölteni a modokat is, csak hozászolni nem tudsz a fórumhoz és a hivatalos dolgokat nem lehet le tölteni!
http://www.stonyroad.de/forum/showthread.php?t=9243 ez a cim
http://didays.derkb.de/downloads/DiDay%27s%20Unique%20Units%20Mod%201.3.4%20beta.rar.nekem sem eredeti de ezt letöltve sikerült😊
Mondjuk azért nem jó onnan, mert oda regisztrálni kell eredeti játékkal.
Szerintem máshonnan nemigen lehet. De miért nem jó onnan?
a mod-okat honnan lehet letölteni? (a paradox forumán kivül)
Jó kérdés de szerintem csak hetek kérdéde lehet! Nem rajtam mulik én csak õssze rakom a javítotat!
Idõben kifejezve mikorra várható a magyarítás?
alap játék magyaritás lasan de halad.

Modal az alap országok bizonyos esemény után fognak csatlakozni az axis-hoz.
például Italy akkor ha elfoglalod Párizst. Román, Magyar, Bulgária 1940-ben valamikor, Japán 42-be.
De ezeket az automatizálást ki is lehet kapcsolni ha a script mapában a ai_configuration.lua fájt meg nyitod jegyzetömbel és az utolsó sorban a "USE_CUSTOM_TRIGGERS = 1"-nél az 1-t át irod 0-ra így rajad fog mulani ki mikor csatlakozik aszerint, hogy közelednek hozzád. Persze át irás után menteni a fájt.
És irtátok pár nappal ezelõtt hogy kész a mód illetve az alapjáék magyarositása azzal mi lett le lehet tölteni valahonnét és müködik?
ja a németekkel vagyok
hello az volna az észrevételem a móddal kapcsolatban, hogy elég nehezen akarnak az axis-hon driftelni a fõ baráti államok ITALY JAPÁN És mikor lehetne Invite to faction kiirja hogy lehetetlen ezt nem értem.hogy lehetne ezt elõsegiteni hogy hozzám csatlakozzanak?mert minden felé mennek csak oda nem ahová kéne😊
tudom hogy kereskedelemmel lehet de azt már kiveséztem gondolnak egy nagyot és felrugják a kereskedekem egy részét.ugyhogy más ötlet?
és van egy dandár ami eddig nem volt valami rádiós kép van rajta az mire jó?
Sziasztok lenne egy kérdésem a flottáknál a Passzív, agresszív, defenzív mód mit jelent? Illetve a prioritás 0-4 való számozása?
nekem is teljesen jól megy az DiDay's Unique Units Mod 1.3.4 és ez lehet a szigorlatok rovására megy
A DiDay's Unique Units Mod 1.3.4-el most nekem is jó, remélem az is marad

MSI B450M bazooka, r5 3600x, rx 6800, 16GB DDR4 hyper X, 3TB HDD, 240GB SSD, FSP Hydro 600W, CM mastercase pro 3 These mountains will stand forever ...you can`t destroy them...

mondjuk nekem az 1.3.2 fagyott le állandóan, de most hogy megvan az 1.3.4 ezzel az esti/éjjeli programom is megvan 😄
jo ez a DiDay's Unique Units Mod 1.3.4 beta mod de hogy lehet az hogy a tigrisek képe még mindig valami S Z A R Páncélost ábrázol arra már nem jutott kép?
nálam is volt hogy kifagyott de teljes törlés után most kifogástalan az 1.3.4 bétával
http://www.direct2drive.co.uk/ oldalon most 6,5 font a játék még ma éjfélig! Én megvettem, 1951ft-ot emeltek le a számlámról érte. Szerintem ennyit megér. Adnak CD kulcsot is amit már be is regeltem paradoxon és minden fasza.
Én 1.3 patchel a DiDay's Unique Units Mod 1.3.4 beta modot használom de edig semmi hiba nem volt nálam 36-ban keztem és jelenleg 41. márciusba járok de eddig semmi fagyás vagy hiba
nyomot, szerintem egy kicsit
ok, köszi, majd megnézem mire jutok ezzel

MSI B450M bazooka, r5 3600x, rx 6800, 16GB DDR4 hyper X, 3TB HDD, 240GB SSD, FSP Hydro 600W, CM mastercase pro 3 These mountains will stand forever ...you can`t destroy them...

nekem is ez a problémám, úgyhogy most az 1.2 patchel játszom és a Didays Units Mod 1.1.5-el asszem, ez így kicsit szerényebb, de egyenlõre mûködik
Hell, Ti nem találkoztatok olyannal, hogy a játék egy adott idõben kifagy? Nálam ez 1939 október eleje, a németeknél már 2x próbáltam, most Amerikával kezdtem, de most is kifagyott. Már 2x újraraktam, dehát így is.....
Az 1.3 patch és a DiDay's Unique Units Mod 1.3.2 beta és DiDay's Unique Units Mod 1.3.2 beta hofix van fent.
Esetleg vmi ötlet?

ha ezeket nem rakom fel, akkor meg elég hiányosnak tûnik, bár lehet ez lesz a vége...

Miért, mi a baj az amcsival?
Mor3llo
<#taps><#eljen><#eljen>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Az eredeti flagfiles-t elég átnevezni a biztonság kedvéért.
Megoldás a zászlókeveredésre:

Átméretezed a Hearts of Iron III\gfx\flags\flagfiles.tga-t 2048 pixel szélességûre úgy, hogy közben a magasságot érintetlenül hagyod. Ha ez esetleg nem menne, akkor próbálkozz a 2048 magassággal és 1488 szélességgel. Nálam az elsõ megoldás mûködött.

Ha saját zászlóid vannak (címeres magyar, horogkeresztes német zászló stb.), akkor elõbb töröld ki az eredeti flagfiles.tga-t és töltsd be a játékot. Ekkor a program automatikusan létrehozza az új tga-t a te zászlóiddal. Lépj ki, méretezd át a flagfiles.tga-t a fent leírt módon és kész is vagy.

Paradoxék valamiért nem szeretik az ATI-kártyákat.
Pontosan melyik zászlok vanak meg keveredve? Mert nálam mindegyik okés igaz egy picit át szerkesztetem én. (beleraktam az akori német zászlot és a japánt meg az amerikait ki javítotam)
Egyenlõre megvárjuk, amíg a teljes játék magyarítása is kész lesz, és majd együtt rakjuk fel.
Szuper. fel tudod rakni valahova? érdekelne
szuper!
gratulálok
Jó hírem van számotokra!

Elkészítettem a DIDAY'S UNIQUE UNITS mod magyarítását.
Mor3llo
Erre a zászlós szarságra tud már valaki valami megoldást?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

A flotta automatikusan lövi a szomszédos partszakaszokat
A legördülõ menüs megoldás jobban tetszett. Kösz az infót.
Szasztok!
Partot hogy lehet lõni? Nincs shorebombardment command...
Nagyon érdekelne az is hogy a flottát és légierõt, hogyan milyen szinten illesztitek be a hadsereg szervezetébe? Divisionig vagy csak egy HQ alá?
vagy is bal egér gomb 😊
Helyesbítek.

Mivel a mai nap 1 percet nem tudtam foglalkozni a magyarítással, ezért csúszik egy kicsit. Péntek estére/Szombat reggelre lesz kész.
Támadás támogatás van ctrl + jobb egér gomb ahol támogatni akarsz.
Védelem támogatás nincs vagy legalább is még nem találkoztam velle.
Support Attackot és Defence-t hogy varázsoljam? Van egyáltalán?
Az király,még nincs meg a játék de beszerzem. Ebe a modba mi van?
Én holnap estére befejezem a DiDay's Unique Units Mod magyarítását.
Hello
Nem türelmetlenségbõl, na jó de: mikorra várható a magyarítás?😊
Tudja vki h lehet kilépni egy szövetségbõl, vagy kirúgatni magunkat? Semmi ilyen opciót nem találtam a játékban. Vagy csak a románoknál aktív ez a funkció? 😛

én nem nyúlok bele semmit a zászlókba, felrakom az alapot (az még jó), utána 1.3 patch, ott már nem...