Hearts of Iron 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki van adva a 3. rész és a 2. részt adják ki újra? Ez a kiadás egy add-on lesz és kell alapjáték, vagy integrálva az egészegybe?
Az mikorra várható?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Visszont ha a 2 mellet döntesz azt ajálom várj egy kicsit mert nem sokára adják ki annak a bövitet verzioját ami jonak igérkezik.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Modal az alap országok bizonyos esemény után fognak csatlakozni az axis-hoz.
például Italy akkor ha elfoglalod Párizst. Román, Magyar, Bulgária 1940-ben valamikor, Japán 42-be.
De ezeket az automatizálást ki is lehet kapcsolni ha a script mapában a ai_configuration.lua fájt meg nyitod jegyzetömbel és az utolsó sorban a "USE_CUSTOM_TRIGGERS = 1"-nél az 1-t át irod 0-ra így rajad fog mulani ki mikor csatlakozik aszerint, hogy közelednek hozzád. Persze át irás után menteni a fájt.
tudom hogy kereskedelemmel lehet de azt már kiveséztem gondolnak egy nagyot és felrugják a kereskedekem egy részét.ugyhogy más ötlet?
és van egy dandár ami eddig nem volt valami rádiós kép van rajta az mire jó?
MSI B450M bazooka, r5 3600x, rx 6800, 16GB DDR4 hyper X, 3TB HDD, 240GB SSD, FSP Hydro 600W, CM mastercase pro 3 These mountains will stand forever ...you can`t destroy them...
MSI B450M bazooka, r5 3600x, rx 6800, 16GB DDR4 hyper X, 3TB HDD, 240GB SSD, FSP Hydro 600W, CM mastercase pro 3 These mountains will stand forever ...you can`t destroy them...
Az 1.3 patch és a DiDay's Unique Units Mod 1.3.2 beta és DiDay's Unique Units Mod 1.3.2 beta hofix van fent.
Esetleg vmi ötlet?
ha ezeket nem rakom fel, akkor meg elég hiányosnak tûnik, bár lehet ez lesz a vége...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Átméretezed a Hearts of Iron III\gfx\flags\flagfiles.tga-t 2048 pixel szélességûre úgy, hogy közben a magasságot érintetlenül hagyod. Ha ez esetleg nem menne, akkor próbálkozz a 2048 magassággal és 1488 szélességgel. Nálam az elsõ megoldás mûködött.
Ha saját zászlóid vannak (címeres magyar, horogkeresztes német zászló stb.), akkor elõbb töröld ki az eredeti flagfiles.tga-t és töltsd be a játékot. Ekkor a program automatikusan létrehozza az új tga-t a te zászlóiddal. Lépj ki, méretezd át a flagfiles.tga-t a fent leírt módon és kész is vagy.
Paradoxék valamiért nem szeretik az ATI-kártyákat.
gratulálok
Elkészítettem a DIDAY'S UNIQUE UNITS mod magyarítását.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Partot hogy lehet lõni? Nincs shorebombardment command...
Nagyon érdekelne az is hogy a flottát és légierõt, hogyan milyen szinten illesztitek be a hadsereg szervezetébe? Divisionig vagy csak egy HQ alá?
Mivel a mai nap 1 percet nem tudtam foglalkozni a magyarítással, ezért csúszik egy kicsit. Péntek estére/Szombat reggelre lesz kész.
Védelem támogatás nincs vagy legalább is még nem találkoztam velle.
Nem türelmetlenségbõl, na jó de: mikorra várható a magyarítás?😊