6647
  • Tiger20
    Állítólag csak SU egyedül 5000 provincia lesz :DD
  • Vardar
    Most már Jemen 20 tartományból fog állni. Szerinted Erdély nem lesz szép?:D
  • Tiger20
    [URL=http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=396061]Development Diary #19 - 4th of March 2009[/URL]

• Mikike94
    Hát ja. A 2-ben elég csúnya erdély. Most remélem egy kicsit javitótak rajta.
  • Vardar
    Mert leszarják a Kárpát medencét. A potenciális vásárlókat a nagyobb államok érdeklik.
  • tttttom
    Mert sajt. :D
  • Hesler89
    Miért nem tudnak már végre mutatni egy screenshotot Magyarországról? :(
  • Vardar
    Az 5. az első normális screenshot ami még emlékeztet valamire a régi játékból.
  • geo91
    Ha egyáltalán kiválasztanak. Addig felesleges ilyenen gondolkodni.
  • tttttom
    Ja egy kérdés a beta teszttel kapcsolatba. :)

Amikor, ha megy ez a beta teszt nevezetü dolog akkor a játékhoz a kérvényezetek kapnak egy linket ahol letölthetik a beta verziót?És, ha igen akkor a hibákat milyen formában jelezem?E-mail,vagy forumon?
  • Tiger20
    [URL=http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=395136]Development Diary #18 - 25th of February 2009[/URL]

• Thanatos
    lehetne, de ahoz meg már semmi köze ugye az sg-nek vagy a topicnak, ráadásul az is olyan hogy perpill fél évvel a kiadás előtt még max screenshot gyűjtőhelyként tudna üzemelni :)
  • Tiger20
    Szerintem meg egy külön tematikus HOI3 oldal lenne jobb. Itt lehetne leírás, FAQ, tatkikák, moddolás, multijátékok szervezése, AAR, stb.
  • Thanatos
    fasza, ettől még fölösleges ide házigazda, ráaádsul nem a fejlécet kell frissitgetni hanem max a faq-t, ami szvsz megint csak full fölösleges még...

de igazából lényegtelen, kérdezted, nekem meg ez a véleményem, hogy nem támogatom az ötletet, aztán meg a modik úgyis azt csinálnak ami nekik jólesik :)
  • geo91
    Nem szeretem azt h: rakjátok már ki ezt a fejlécet stb...
    Aztán pár órával később frissíteném x dolog miatt, aztán megint zaklathatnám a modikat, h rakjátok má ki... Szeretek a magam ura lenni, mégha ilyen kis dologról is van szó.
  • Thanatos
    minek ide házigazda? meg faq-hoz minek házigazda? megcsinálod, megkéred modikat rakják be a linket és ennyi...
    (megjegyzem szvsz faq is tök fölösleges még, de ez már egyéni soc problem)
  • geo91
    Lenne egy felvetendő kér(d)ésem.
    Házigazda szeretnék itt lenni. Támogatnátok?
    Csinálnék FAQ-ot és egyenlőre ennyi is, mivel még nem jött ki a játék.
    Mondjuk ez a FAQ a fenti okból elég soványka lenne, de ha kijön, lesz egy (majdnem) mindent tartalmazó.
  • geo91
    8 új screenshot:

• geo91
    Én interface.
  • Vardar
    Én meg a történelmi miatt.
  • tttttom
    Én is jelentkeztem én a multi miatt jelentkeztem. :D

Kiváncsi vagyok milyen. :)
  • Malarki
    Hát én ezt kihagyom. Nem igazán játszanék egy félkész, bugos, játszhatatlan játékkal. Inkább várok egy demora, vagy a teljes játékra.
  • geo91
    Én is. Hááát, nemtom... Sok! :D Mi alapján? Gondolom azok alapján amit leírtál. Ha sokan átmennek a rostán akkor lehet h még sorsolnak is. De lehet h csak kiválasztják az x legjobbat.
  • Vardar
    Hahá. Jelentkeztem:D Kb. hány béta teszter lesz? vagy mi alapján döntenek?
  • geo91
    <span class="bb-style-xlarge"><a href="http://www.paradoxplaza.com/beta/" target="_blank" class="bb-link">Jelentkezés HoI 3 béta teszternek!</a></span>

<span class="bb-style-xlarge"><a href="http://www.paradoxplaza.com/beta/" target="_blank" class="bb-link">Jelentkezés HoI 3 béta teszternek!</a></span>
  • tttttom
    Adjanak már ezek a melegek egy képet magyarról.:@@@@@
  • Malarki
    HA jól látom, akkor végre ki lehet választani hogy egy körzetet vagy csak egy tartományt bombázzon.
  • Thanatos
  • Tiger20
    [URL=http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=394286]Development Diary #17 - 18th of February 2009[/URL]

• Vardar
    Én kértem, leszartak:D
  • Thanatos
    kérni lehet bármit, max nem kapsz :P
  • BariHUN
    igen én is megnéznék már egy képet magyarországról. nem lehet kérniegyet a fejlesztőktől a fórumon?
  • Hesler89
    Már annyira megnéznék egy Magyarországról készült screenshotot!!! :O
  • lammaer
    mester, ne csináld már :)

Volt az SR2010. Teljesen 2d, rajzolt spriteokkal (8 fázis a 8 irányú mozgáshoz azt csókolom), a terkeptol kezdeve az osszes tankig, gyalogosig - pont ugy ahogy a HOI 1-2. Viszonylag kis gépigény, és jól is nézett ki.

Kijott tavaly az SR2020. Fogták az egység spriteokat, és szépen megcsinálták az összes tankot/repülöt 3ds modellben, úgy is renderelik rá a térképre. Maga a térképp maradt 2D, viszont az összes egység 3d-ben pompázik, 360fokban forog, amit akarsz. Viszont nem olyan szép és a gépigény felment a rákba amiatt, hogy mostmár itt is kell a 3d.

Nem azért emlitettem a 3d-t a supreme ruler 2020 kapcsán, mert mostmár lehet rotálni a kamerát meg ilyenek. Egyszerűen csak a térképre rakott egységek lettek 3dsek. És mivel több ezer is lehet a képen, az engine meg szar, jöttek szépen az 5 percig tellik egyetlen nap sebességek.
  • Malarki
    Supreme Ruler
  • Malarki
    Hát ha neked a Supreme Commander 3D-s akkor a HoI is :P
  • lammaer
    Ne vakits :)
    Rajzolt spriteok voltak azok, nuku 3d :)
  • Malarki
    Már a 2 is ilyen volt, sőt az 1 is :P
  • lammaer
    Ahhh... nehogy ez is olyan legyen mint a Supreme Ruler 2020: rarakjak a terkepre a 3Ds modelleket. Egyreszt sztem csunyabb mint egy rendesen megrajzolt sprite, masreszt jelentosen tobb eroforrast igenyel, mivel d enginet az ilyen strategiai cegek nem tudnak irni :(
  • Tiger20
    Thx:)