6647
-
Malarki #521 Ti mire szavaztatok, kivel kezditek majd a játékot? Én a németekre tettem le a voksom :P -
Tiger20 #520 Pedig bizony igencsak sok olajat termeltek USA-ban:
Crude Oil:
United States = 833.2
Soviet Union = 110.6
United Kingdom = 90.8
Germany = 33.4 (including 23.4 synthetic)
Romania = 25.0
Canada = 8.4
Japan = 5.2
Hungary = 3.1
Másik adat:
Oil Production In Tons Year Germany* USA
1939 8 million N/A
1940 6.7 million N/A
1941 7.3 million N/A
1942 7.7 million 184 million
1943 8.9 million 200 million
1944 6.4 million 223 million
(*Germany got 45% of its oil supplies from Romania, which was captured by the Soviets in August 1944)
Egyébként szerencsére ezek mind moddolhatóak, szóval nyugodtan át lehet írni.:) -
Babylon56 #519 Hát ha valoban enyire fel lesz osztva egyes országok aminek örülök! Evvel egyetembe remélem át dolgozák egy kicsit a Partizán vadászat funkciot is mivel ha csak a szomszédos tartományokat foglyák örizni. Akkor a katonai után potlásokat egyböl küldhetem partizűánok leverésére és nem marad egység a továbi terjeszkedésre.
Meg az egyes területek nyers anyag termelését is máskép osztják el. Mert az nagyon nem tetszik, hogy a HOI2-ben USA-nak nagyobb az olaj termelése mint az összes többi országnak együtvéve! -
hana1 #518 Nem tudom, honnan veszitek, hogy a Balaton és a Duna hogy néz ki!
Én még nem láttam a térképet Mo.-ról.
Ha a kezdőképernyőre gondoltok, azt el lehet felejteni, az csak arra van, hogy kiválaszd, kivel akarsz játszani, nem mérvadó térkép. -
Malarki #517 A térképszinket simán át lehet variálni, szóval azzal nem lesz baj.
Azt lehet hogy a Balaton nem fontos, de pl a Duna azért elég jelentős akadály, így nem mindegy hogy merre kanyarog. De ahogy látok talán Dánia is összeér Svédországgal ami azért elég durva térképészeti hiba, mint az is hogy Rodosz összeér Törökországgal.
Persze az is lehet hogy magában a játékban normálisan néz ki, és itt a zoom miatt látjuk összeérni őket. Normális méreten megfelelő távolságra vannak egymástól. ÉS gondolom ezeket a hibákat nem csak mi látjuk, tehát valaki csak szól nekik hogy ez így nem igazán stimmel.
harmadszor, ez egy kampányválasztó kép, lehet hogy ezen csak elnagyolt kép van kirakva, és a játékban jobban ki van dolgozva. Eddig láttunk már pár ingame képet, és ilyen hibák azokon nem voltak.
Hú, ez jó hosszú lett :D -
#516 SZU végülis a HoI 2-ben is jó nagy volt, csak most több 100 helyett több 1000 provinciája lesz, nincs sok különbség:D -
Tiger20 #515 Hát ja térkép nem teljesen reális, de ez végülis nem egy katonai műhold alapú szimuláció hanem egy stratégiai játék, ahol szerintem teljesen mindegy hogy a Balaton olyan alakú mint amilyen igaziból, vagy hatszöges. :DDD
Bizonyos torzításra szükség van, mert vannak stratégiai poziciók, amik nagyon fontosak másokat meg el lehet hagyni. Pl. Gibraltár. Valóságban pár km2 az egész, ha valós méretben lenne a térképen egy pötty lenne az egész.
HOI2 is torz volt, csak talán megszoktuk:DD
Kicsit valóban szögletesek a provinciák, remélem ezeken még finomítanak.
(de van egy érzésem hogy már nem sokat fog változni...)
Ami viszont kibaszott nagy az a SZU. Nézzétek meg. Mire elfoglalja az ember, omg. Johan mondta talán hogy csak SZU több ezer provincia lesz:))
Viszont lehet taktikázni, jókat lehet majd keríteni a panzerekkel:)) -
#514 Ausztria, meg Jugoszlávia külön vannak, csak kicsit hasonló színt kaptak. :P :D
Az országok színein még biztos változtatnak majd. (Remélem.)
A Balaton sem hasonlít nagyon az igazihoz, meg egy kicsit lecsúszott Szeged és Pécs közé... :S
A Duna is elég érdekesen kanyarog.
A térkép nagyon nem tetszik. Pont emiatt, hogy úgy néz ki a térkép, mintha csak vonalzóval húzták volna meg a vonalakat, az arányok nagyon eltérnek a valóságtól. Nekem egy olyasmi térkép tetszene a legjobban, mint a google maps. -
fityusz #513 Ennél a mapnál még a HOI 2-höz készülő e3 map is jobban néz ki szerintem, de talán a 3 új funkciókat fog tartalmazni az országok menedzselésében, bár emiatt a térkép még lehetne szebb. Magyarország északkeleti része is eléggé elnyomott,Ciprus meg egyáltalán nem hasonlít, csak egy paca, Rodoszt meg híd köti össze Törökkel hmm érdekes. -
hana1 #512 Remélem ez még nem végleges.
Hollandia tényleg kicsit furán nagy Belgiumhoz képest.
Ja, meg az Osztrák-Jugo-Monarchia is furcsa. -
Malarki #511 Hát Hollandia egész érdekes mérteket öltött.
Am jó ez az új kampányválasztó képernyő, nekem jobban tetszik mint a 2-é. -
Thanatos #510
jah meg az előzőnél elmaradt, szal pótálás:
:DDD -
Tiger20 #509 [URL=http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=401068]Development Diary #24 - 15th of April 2009[/URL]
-
geo91 #508 végre! nemzetenként külön partizánok! -
Tiger20 #507 [URL=http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=400152]Development Diary #23 - 8th of April 2009[/URL]
-
fityusz #506 Hogy szörongatja a sörét a papi! :))))))) -
Tiger20 #505 Egy 2 részes videó, most készült a GDC konferencián:
Video Part1
Video Part2 -
Tiger20 #504 [URL=http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=399348]Development Diary #22 - 1st of April 2009[/URL]
-
Malarki #503 Mert ez a neve. Am meg most látok rajta Hospital meg Station szavakat is, szóval lehet hogy inkább angol nyelvű térkép :P -
Vardar #502 Akkor miért nem németítették a Mamajev kurgánt? -
Mikike94 #501 Magyarországról kéne egy közeli ami éppen egy hadsereg megy. -
Mikike94 #500 Az biztos Pearl Hearbor. -
Malarki #499 Mivel német egységek vannak rajta jelölve gondolom német térkép, ezért van németül írva a városnevek is
Az a két japcsi zuhanóbombázó sztem egy képen van a csatahajóval, a háttérben robbanások látszanak, szal szerintem Pearl Harbor-t akarja ábrázolni. -
Vardar #498 1 Tigris, 2 Val, 1 FockeWulf, 1 amcsi csatahajó.
A Sztálingrádos kép mellett van 2 német település név. Az mi az? -
Malarki #497 Sőt, ha jól látom akkor az a térképrészlet Sztálingrádot ábrázolja, tisztán kiolvasható a Mamajev kurgán. Ha így vesszük akkor 3 német és egy Csendes-óceáni kép van a menüháttéren -
kiskorúbézoltán #496 Jól van az, ez még a játék eleje, a végén a győztes T-34-esek dübörögnek... -
geo91 #495 Ezen a héten nincs DD... -
Vardar #494 Jó én szétszedtem a képeket alkotó részeikre.:D
Egyébként ez ilyen EUIII-as megoldás a sarkok lekerekítése. Nekem jobban tetszett a szögletes. Jobban illet az Iron-hoz. -
Malarki #493 Hát én a menüben összesen 4 képet látok, de ez legyen a legnagyobb gondunk vele :P
Ez a fejlesztés nekem még mindig átláthatatlan, remélem a játékba nem lesz ilyen kaotikus. De végre nem olyan szögletes formák vannak mindenhol, hanem a sarkok szépen le vannak kerekítve. -
Vardar #492 2 német, 2 amcsi, 1 japán kép a főmenübe. Nincs ez jól elrendezve:D -
geo91 #491 http://translate.google.hu/ -
geo91 #490 5 új screenshot, még a holnapi DD előtt:
-
Fasiszta #489 Mit írnak benne? -
Thanatos #488 magyarúl csuszik :S -
geo91 #487 Jött egy hírlevél a paradox-tól, gondolom sokakat érdekelhet:
"Hearts of Iron 3 in Beta-testing stage
GDC / SAN FRANCISCO – March 23rd 2009 - Paradox Interactive has closed the recruiting process for Beta Testers to play Hearts of Iron III, the long awaited third instalment of the World War II Strategy series set for release towards the end of 2009.
The Paradox team want to express their gratitude for the long time fans that is supporting and offering their help for the development of Hearts of Iron 3:
“We at Paradox were stunned by the response we got for the Beta testing, with over 10,000 people registering an interest in contributing. It made it one of the hardest selection process for Betas we have ever had, as there were just so many well qualified candidates to chose from. “ says Johan Andersson, Lead Developer on Hearts of Iron III.
Hearts of Iron III has now in the Beta stage of development. These last months has seen the team stabilizing the foundations of the AI, tightening up the rules and mechanics of the game, along with implementing brand new artwork and interface features.
With the Beta crew now in place the testing has already started and Hearts of Iron III is scheduled for release during the latter half of 2009.
“We have a keen an enthusiastic beta team in place who are already working hard to do their bit to make Hearts of Iron 3 the best game it can be.” Says Chris King, game designer for Hearts of Iron 3.
A game presentation from earlier this year in Stockholm is now available here:
http://www.youtube.com/watch?v=uxu4-7Zo9OA
The third instalment in the critically acclaimed World War II strategy series, Hearts of Iron III will feature a plethora of brand new features to satisfy veteran and novice players alike, including a huge game map with more than 14,000 land and sea provinces.
At GDC, Johan Andersson, the Producer, will be on hand to demonstrate every aspect of the game. Hearts of Iron III is scheduled for release in Q3."
-
geo91 #486 Csinálnék egy bannert, aztán majd FAQ-ot. (Egyenlőre persze nem sok dolog lenne benne, de ha kijön a játék akkor majd kiegészítődik.) Meg amire csak szükség van. Várom az ötleteiteket. :)
Továbbá frissítgetni, karbantartani a fejlécet, miután kijött a játék be lehet majd linkelni pl. a legújabb javítócsomagot stb...
Mert nekem nem jön be ez a moderátoroknak irogatósdi, jobban szeretem magam kézben tartani a dolgokat. Főleg azért is mert hamar meggondolom magam sokszor, hogy ezek még javítgatni kell stb, így csak terhére lennék a modiknak, az állandó fejlécfrissígetésekkel... -
Thanatos #485 ezt most 2hetente megfogod kérdezni? :)
amúgy vélemény ua, fölösleges... -
Tiger20 #484 Nem lehet. Legkisebb egység továbbra is hadosztály marad, brigádok külön nem lesznek, nem lehet mozgatni őket stb.
Viszont olyat lehet, hogy lightos hadosztályt csinál az ember, ami csak 1 brigádból áll:DD Bár nyilván ezek gyengébbek lesznek. De sok lehet belőlük. Partizánok ellen, repteret védeni stb talán jók. -
Malarki #483 Na ez már valami! Ezt nagyon hiányoltam a 2-ből. És azt nem tudjátok, hogy ezekhez lehet-e majd külön parancsnokokat rendelni? Bár ezt nem tartom valószínűnek, mert akkor tonnányi parancsnok kellene. -
#482 Bővebben mire gondoltál?