6647
-
geo91 #561 jaja -
#560 Milyen jó is lesz majd ez alatt a zene alatt bevonulni Bukarestbe. Vagy Moszkvába, Londonba, Párizsba, Belgrádba... -
geo91 #559 -
geo91 #558 nyugi. azok még csak a régiók határai. a provonciákét még nem látni ilyen távolságból. -
Mikike94 #557 Nem lehet rendesen ki venni Erdélyt! Hogy fog kinézni Nagy Magyarország? -
Mikike94 #556 Persze azért kipróbálnám a térkép ellenére. -
Santata #555 Inkább a modolható részben legyen pontatlanság, mint a változtathatlan vázban. -
geo91 #554 A térkép sosem volt az erősségük... De Rundstedtnek igaza van, attól még lehet jó játék. :) (Persze az is igaz h már évek óta várunk egy jó térképre...) -
Rundstedt17 #553 attól még lehet jó játék. -
#552 Remélem majd az E3-as térképet át lehet konvertálni. Mert az kurva jó lett! -
#551 persze h kipróbálom, de azért ezen majd vmi patch jó lenne ha javítana... -
geo91 #550 ki. -
Fasiszta #549 Nekem se tetszik a Hoi2-ben jobb volt a térkép. -
Fasiszta #548 De a térkép ellenére ti kipróbáljátok a játékot? -
Mikike94 #547 Fúj! Balaton, meg kárpátalja.... :( -
#546 Na ja csak eddig ez a felfogás nem volt igaz a paradoxra. Az ilyen részletekre is odafigyeltek (mostanáig).... -
tttttom #545 Na és, ha pontatlan a térkép akkor lehetne majd olyan modot csinálni,hogy "Map FIX" mod...És ott kijavítani a térkép gyermekbetegségeit.
-Tartik normálisabb elhelyezése
-Folyók helyreigazitása
-egységek helyrerakása stb... -
#544 Ehh hát ez a térkép valami brutálisan gusztustalan! Hogy folyik már az a szerencsétlen Duna nálunk??? Meg a Balaton is hova csúszott már el meg le?? -
hana1 #543 Én úgy tudom, hogy a térkép már sajnos végleges.
A Duna meg a Balaton még hagyján! Nézzétek meg a Száva folyót! Belgrádnál kéne belefolynia a Dunába...Ehhez képest mintha felfele folyna Koszovó felé. Érdekes. -
#542 persze h pontatlan, hisz még fejlesztik;) -
Santata #541 A Duna folyása Pestnél, és a Balaton helye elég furcsa mindenesetre az bizonyos. -
#540 Huh de kurva pontatlan a térkép! És ez bizony nem az a nemzetválasztós térkép amit korábban mondtatok... -
geo91 #539 augusztus -
tttttom #538 mikkora várható ennél a gémnél a megjelenés? -
Tiger20 #537 [URL=http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=401969]Development Diary #25 - 22nd of April 2009[/URL]
-
Tiger20 #536 Pár újabb kép:
-
#535 Egy köztes megoldás lenne a jó, mondjuk repülőknél pár % str vesztés.
Szervezettséget gondolom itt is veszteni fognak majd ha másik bázisra kell menniük vízen és levegőben is. -
Tiger20 #534 "Aircraft or ships in a base that gets overrun will now automatically rebase and flee to the closest base if possible."
Ezek szerint ellentétben a 2-vel ha elfoglalok egy repteret, akkor az ott lévő gépek nem tűnnek el, hanem automatikusan átbézelnek egy közeli reptérre...
-
Tiger20 #533 Twitterről:
One person mention a european minor of their preference in the hoi3 forum today influences tomorrows development diary.
Szóval valószínűleg ma egy Európai minorral szól a dev diary.:)
Kérdés melyik országról. Paradox fórumon megy a találgatás:
Yugó, Cseh, Magyar, Román, Holland, Finn.
Pár óra múlva kiderül:))
Addigis egy újabb rövid videó:
http://www.youtube.com/watch?v=yGGDuW3jrxU -
Fasiszta #532 Olaszokkal. -
#531 nem tudjátok mikor jön vmi új info a HoI3-ról?:) -
#530 Lehet ők se lesznek rosszak így, hogy nem skilleket kapnak a tech teamek hanem országtól függ. HoI2-ben persze az élenjárás miatt egyből németekkel voltam, közben azért a szovjetek is izgalmas ország...ha nem normal/normalon vagyok. Remélem itt jobban ki lesz azért igazítva. -
Babylon56 #529 Én is Németekel!
Látom senki nem elégedet a hábórú ki menetelével. :D
Meg ahogy nézegetem a szavazatokat sejtem miért a Németek oldalára ált Magyarország és nem az Angolokhoz. -
#528 Vesszen trianon! Éljen Nagymagyarország!:) -
#527 Természetesen a magyarokkal! kicsit átrendezgetem a Balkánt :D -
Rundstedt17 #526 Szovjetunió -
#525 Magyarok! -
Tiger20 #524 Jah én is Német, aztán JAP:) -
#523 Szerintem amikor kijön a játék akkor csak a fájlokat nézegetem majd, az 1.1 patch után németek vagy japók. -
geo91 #522 Magyarország, természetesen. :)