6647
-
#924 Nem találom a blitzkrieg scenario fájlt :\
Aki ért az EU3 moddoláshoz az nézze meg. Biztos meg lehet csinálni, bár előbb-utóbb paradox fórumon megoldják (ha hagyják johannék)
HoI2-ben csak scenario mappa, ott az .inc fájl és annyi. -
#923 Nincs az alap választási lehetőségek között, de valsz. 3 betűt kell átírni egy fájlban és lehet. Meg is nézem. -
geo91 #922 nem lehet... :( -
G.Freeman #921 sprite-okat mar en is megtalaltam csak nagyon közel kell zoomolni :/ -
fityusz #920 Magyarokkal lehet benne lenni, mert akkor lehet leszedem? -
tttttom #919 legalábbis amikor akarom öket egyesíteni nemtok rákattintani a cuccra -
tttttom #918 Nekem annyi a gond, hogy nemtom sehogyse egyesíteni atz egységeimet. :( -
#917 az elsőre: úgy kell, hogy rákattintasz a nevére; pl.: consumer goods, supplies, production...
második: én a franciákkal kezdtem, de nekem sem sikerült átvennem a vezetést tőlük.
harmadik: elvileg... ott kell lenniük felül...
negyedik: nincs velük gond. tökéletesen működik -
G.Freeman #916 elsöre sztem mindenkinek az, pár kérdés hátha vki más megtalálta:
- igertek hivatalos topikban olyan gombot amit megnyomva helyrerakja a csuszkakat ahol ic-t lehet elosztani, en nem talaltam es kezzel allitgatni maceras
- angolokkal probaltam es lengyel szövetseges csapatait nem tudtam atvenni ahogy hoi2ben szoktam hogy en vedekezzek helyette, ezt 3ban mar nem lehet vagy mi?
- ho2ben ugye volt bal oldalon egy resz ahol kilistazta a teljes seregem külön legi, szarazföldi, vizi stb, ez 3ban hol van?
- sprite-ok masnak müködnek? -
tttttom #915 hát bakker picit bonyolult lehet nekem még mindig a gama XD
De igy elsőre tetszik. -
#914 már telepítem :) -
Malarki #913 na, még 28 perc.
De ne lőjétek már le előre a poént :D -
Italo Balbo #912 Fent van és háááát... még szokni kell:-) lehet én vagyok a hülye, de pl a csúszkák automatikus beállítása hol van? remélem nem tértek vissza ahhoz a hoi2-es rendszerhez mikor 5 percenként kellett 10 percig tologatni a csúszkákat (AI kontollt találtam, de az más) -
#911 14 perc. -
geo91 #910 1 perc és lejön. :)
feldobom, kipróbálom és majd még jelentkezek. :) -
#909 Nah én már bele is vetem magam...majd jelentkezek -
tttttom #908 Na stabil 505-504-el jön :D
Majd leírhatnátok a tapasztalatokat, hogy milyen lett a demó. :) -
tttttom #907 Szar a szolgáltatód. :) -
n3mt0m #906 ilyen az ha sok a trójai az ember gépén:) -
Malarki #905 Ez nem ér, én is onnan töltök, akkor nekem miért nem jön maxon? :( Csúnyák. -
G.Freeman #904 azert csak a nemet link volt az elsö jo, most ért le :) -
#903 Amíg nem késő addig javaslom a holland mirrort, az első németet próbáltam de az nekem se jött be.
Erről minimum 3x olyan gyors lesz, nekem ebben a pillanatban is 450 -
n3mt0m #902 átálltam hollandra, tényleg brutál.. -
tttttom #901 Worthplayingről szedem és nekem kiló 500-al jön oszt kb. 20perc és lenn lesz :) -
Malarki #900 Meguntam, és most erről a WorthPlayingről vagy miről töltöm, erről jön 150 körül, 1 óra és lent van. Remélem megéri.
HA ezzel a viszonylag kevésbé várt játéknál ez van, mi lehet valami tényleg nagy, világszenzációnál? :P -
#899 Én worthplayingen holland mirrort választottam és nekem is maxxal jön. 10 perc! -
Tiger20 #898 Jah, én kilőtem, és beraktam egy másik oldalról, itt 500k-val jön. -
#897 27perc :P -
n3mt0m #896 azt már nem..már "csak" két óra van hátra.:) -
Malarki #895 Ilyen fost, mint ez a Fileplanet. Fél napig tart amíg el lehet kezdeni a letöltést. Am Filefronton is fent van, csak rohadt lassan jön, és néha emg is szakad :D -
#894 :D
Remélem a letöltésben is :DD -
Tiger20 #893 Hmm, remélem a svéd linken nem a svéd verzió van fent, mert 50% már lejött... -
#892 Pedig a fele már lent volt... -
n3mt0m #891 te mindig megelőzöl.lol
-
n3mt0m #890 Sprache: Deutsch
ez van odaírva. -
#889 Oda van írva :
Sprach: Deutsch -
geo91 #888 na végre elkezdte letölteni. 55 perc és lejön. -
#887 Ezt honnan veszed ? Szerintem az is angol, - legalábbis remélem... -
G.Freeman #886 engem nem zavar, es legalabb megy a letöltes nem ugy mint a többinel :) -
Tiger20 #885 Na a svéd linknél van torrent verzió is.