6647
  • Malarki
    Hát baz, lefejelem a monitort. Tegnap letöltöttem, de olyan lassan töltött be, hogy inkább hagytam mára. Reggel elindítom, ugyan úgy tölt vagy 15 percig, aztán mikor végre elindul szaggat, akadozik, ugrál össze-vissza. Az egy dolog, ha egy játékot rosszul optimalizálnak, de azért az, hogy szinte 0 grafikával szaggat akármilyen gépe, az azért már tényleg tré. És ez alapján a demo alapján én 1 hét alatt min. 5 patchet várok. Jobban tennék, ha eltolnák 1 héttel a kiadást, és kijavítanának jópár hibát.
  • gyepesjoint
    2 nap múúúúlvaaa jön a teljes game???? bocsi,hogy le vagyok maradva,most találtam rá a totyikra,de nagyon felpörögtem :OO a 2-vel nagyon sokat játszottam,imádtam,csak sajna nem is sejtettem,hogy lesz 3. rész is :O lekapom a demot,meglesem mi változott
  • Muki100
    Ez a teljes játék :\
    De nem kell aggódni majd megoldják, úgy fél éven belül -.-
  • Robert E Lee
    Hát srácok nemtudom ki hogy van vele, de én nagyot csalódtam. Szerintem elég nagy nulla így ránézésre, 30 perc játék után. Ha csak annyit csináltak volna, hogy a hoi2 szintet eléri bugmentesen, TÖKÉLETESEN elégedett lettem volna. Ehhez képest szaggat a játék, pedig nem történik semmi, kifagy amikor ki akarok lépni. Sok jó dolgot megtartottak a második részből, kicsit kiegészítették, átdolgozták, de nem arra utaztak hogy játszhatóbb legyen. Ez : KEVÉS.
    Már csak abban bízok, hogy a demó nagyon különbözik a teljes játéktól.
  • BariHUN
    Nekem tetszik a technológia, sőt úgy az egész játék bejönne, ha... és akkor jön a ha... lagzik, bugzik, tudom h demo, de azért egy ilyen játéktól nem ezt várná el az ember
  • Muki100
    Nézegetem a játék fájljait, úgy tűnik van benne magyar nyelv, valószínű akkor a bolti változatnál már telepítésnél fel fogja ajánlani, ha ez érdekel valakit.
  • Italo Balbo
    miért csak kb. 5 szín van az egész térképen?
  • Fasiszta
    Szerintem is a technológia jól sikerült.
  • Muki100
    A technológia rész elsőre nem olyan átlátható mint a HoI2-ben, de most sokkal rugalmasabb lett mint a régi techteames rendszerben volt. Így tényleg rá lehet majd készíteni pl. a németeket a tengeri összecsapásra a britekkel, lehet blitzkrieges Szovjetuniót gyártani stb.

Magyar térképről vélemény? Szerintem a provinciák neveit sürgősen módosítani kell.
  • Rolika16
    Hát szerintem technológia fa valami kibaszott jól sikerült. Igaz aki nem játszott HoI1-el annak lehet nem tetszik...
  • spiczi91
    Érdekes kis game, bár először nagyon megriadtam amikor mindig megakadt az országválasztásnál az óceán felett.

Nagyon tetszik az hogy ennyi régió van, és hogy ilyen részletesen ki van dolgozva a hadsereg, de a technológia szerintem siralmas...
  • tttttom
    hát lehet én vok faszláma, de nálam a francik elkezdtek betámadni. :S
  • Auric
    igaz is... a paradox nagyon nagy szerencséje az, hogy hatalmas nagy és ritka hűséges játékosközösséggel bírnak, a fórumok élettel teliek és amit csak lehet, azt akár az ottani tagok képesek és el is vállalnak, csak hogy javítsanak a 'fogyaszthatóságon' (pl.: communitypatch)... azért mondom, mert én is kalóz verzióval kezdtem, aztán megvettem az egész boxsettet... szóval hálás lehet a paradox, hogy még mindig képes fentmaradni...
  • Auric
    annyira.. annyira kár, hogy már megint nem hallgattak a közösségre... pedig olyan szépen meg lettek kérve, hogy XY dolgot legalább EGYSZER NE F@SZKODJÁK EL!!!... mindegy, nálam a teljesítménnyel amúgy nincs semmi gond, de egyelőre maradok a 2-nél...
  • Muki100
    Ja csak a stúdió kb. 8 emberből áll, ideszámolva a grafikusokat is, gondolom éhenhalnának mire az összes hibát kijavítják anélkül hogy meglenne a játékokból a bevétel...és ez megy amióta csak kijött az eu2.
  • Pluskast
    Ja sajna az elöző 2-nél is ez volt csakhát azt hittem, hogy vannak annyira okosak, hogy tanúlnak a hibájukból....
  • Muki100
    Az egész játék is ilyen fos lesz, paradox játékoknál 1.2-től kezdődik a játszhatóság.
    1.1 a megjelenést követő hotfix, következő patch pedig egy 3 oldal hosszú lista a javításokról.
    Igazából az az erőssége ennek a játéknak, hogy könnyen nekiesnek a modderek és jó játékot csinálnak belőle...csak így nehéz új követőket szereznie a cégnek...ugyanez volt az East India Companyvel is, pont most.
  • Pluskast
    2 nap alatt? Kötve hiszem....
  • geo91
    bizony, lesz mit javítani...
  • tttttom
    hát ez a demo egy fos...Remélem az egész játék normális lesz. :)
  • Pluskast
    Ez mind szép és jó csak ezzel az a bajom, hogy hogya büdös francba kereskedik velem egy száműzött kormány??? Mi a francért teszi és hogyan teheti meg ha a seggét Londonban mereszti?? Totál értelmetlen... Amúgy valóban én is olvasom a paradox fórumot és tényleg ömlenek a negatív kritikák.
  • Mor3llo
    Van benne valami. Úgy volt egy darabig hogy nem is lesz demo, max csak a megjelenés után!
  • Mor3llo
    tényleg elég vicc :D miközben a németek nagy nehezen legyűrték a Benelux államokat, Olaszország már javában elfoglalta Franciao. kb 2/3-át :DDD

Hoi2-ben még nekem kellett segítenem az olaszoknak, mert a franciák már elfoglalták a Genoa-Milánó-Torino háromszöget, miközben én gyűrtem őket fennt...mostmeg:OO
  • Rolika16
    Szvsz ezt a demot összedobták gyorsan. Azért van ennyi bug benne...Szerintem a teljes játékban sokkal kevesebb lesz.
  • Italo Balbo
    Ez nem bug, mostantól nem lehet annektálni csak úgy, ugyanis létezik olya, hogy a kormány száműzetésbe vonul. Ez történt a lengyelekkel. Vagyis létezni is fognak és nem is lehet majd őket annektálni (csak, ha.... és itt jön pár feltétel)
  • BariHUN
    srácok ez semmi, nézzetek szét paradox forumon hogy mik vannak. példa: olaszok elfoglalják vichy franciaország területét. de csak azt. és vichy franciaország ekkor még sehol sem volt. és egy másik: a német hadosztályok párizsból! kapják az ellátmányt. wtf?
  • Pluskast
    Háát ezt játékot nem szabadna holnap után piacra dobni....
  • Pluskast
    Hm nálam nincs lag. Azonban eléggé fura a játék. Csak egy példa. Angolokkal kezdtem. A németek elfoglalták Lengyelországot, de ettől függetlenűl Lengyelország valahogy létezik és a meghódítása óta vagy 5 kereskedelmi egyezményt kötöttem vele.
  • Italo Balbo
    I got i7 920 quad core CPU, 6gb ram, HD4890 1gb card and the game is lagging a bit, on max speed even more and what will be after playing much longer

vicces, ugyanilyen a gépem, és nekem is laggol picit, már kezdtem megijedni...:-)

Amúgy abban még bízhatunk, hogy a demó az nem a teljesből lett lebutítva. Mintha lenne pár bug, ami ezt kizárná. Ha meg mégis ilyen lesz a teljes, akkor megvárjuk az 1.5 patch-et:D
  • Mor3llo
    vajon miért nem tudom annektálni Lengyelországot? :)
  • BariHUN
    ebből egy eurót nem fog látni "mélyen tisztelt" johan barátunk...
  • geo91
    (mármint a teljes játékhoz.)
  • geo91
    már alig várom az első javítócsomagot! hátha addig kitalálnak valamit...
  • geo91
    dettó. nagyon lassan tölt be...

a lehető legalacsonyabbra vettem mindent + kikapcsoltam a sprite-okat és csak úgy volt számomra éppenhogycsak elfogadható a játék sebessége...
  • Rundstedt17
    Egy kis csemegézés a paradox fórumból:
    "The game is really slow and lags could be it is because i was playing it windowed

Core 2 E8400
    4Gb ram
    Vista 64Bit
    Nvidia 8800 GT

is lagging common ?"
    2,Steeper system requirements than expected. Never a Paradox game managed to make my system stutter, its a good dual core 3.6ghz, 4go RAM with a 9800GTX+, and frankly though it eases up after the fall of Poland, the initial days are a lagfest. Perhaps optimizations would be in order. Esp. given that typically, late-game is where these games show the most performance issues.
    3,Well, for me at least it's pretty much unplayable. It lags so much. I am not exaggerating here, I really can't play it. If I try to scroll the screen, it jumps from over Germany to the United states if I even touch the side of the screen and thats after about 5 seconds of waiting when the game chugs along at its happy Sub-1 FPS.
    Btw, my specs are:

ATI Radeon HD4890 1024MB
    AMD Athlon 64 X2 5200+
    4GB of RAM
    Installed on a new 750GB HD
    Windows XP SP3
    4,I got i7 920 quad core CPU, 6gb ram, HD4890 1gb card and the game is lagging a bit, on max speed even more and what will be after playing much longer?^^

Magyarán nagyon gépigényes,az ellenséges országok miniszterei nem láthatóak,a térkép ronda(nagyon aránytalan),eléggé átláthatatlanok a csaták.
  • Tiger20
    Hát nem tudom, elég nagy a gépigénye... Nálam elég lassú, akad az egész, betöltés is vagy 5 perc.
    Paradoxon többen panaszkodtak emiatt.
  • fityusz
    Köszi a gyors választ, akkor váok a hivatalos megjelenésig, elvégre az a 2 nap nem oszt nem szoroz.
  • BariHUN
    hát én nem tudom. ennek akkora gépigény van mint a gta 4-nek, pedig ez csak egy szaros térkép semmi más. vennem kell vagy 3 giga ramot ha játszani akarok ezzel a szarral...
  • Rolika16
    Én már Varsó ostromonál járok/jártam ! Kár, hogy nem lehet menteni...és pont ma kell estére dolgozni mennem...
  • BariHUN
    Hát ez.... furcsa elsőre nagyon.- Ráadásul miért van ekkora gépigénye? Na mind1. belenézegettem a térkép fájlokba, BMP fájl valóban a térkép, ráadásul egyben van, de aki ebbe belekezd az egy állat. Nem tudni melyik provincia melyik, mer csak színes foltok a provinciák...

Na mind1, majd alkotok valamit még, fiatal "aéccaka"