6647
-
geo91 #1004 nem tudom mi lehet a baj, nálam működik a link, de azért tessék:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1248031588 -
torcyemperor #1003 nem nagyon elerheto szamomra a "warez topic".. nemtudom, linkre clickelve uresseget hoz be, nagy uresseget.
pedig 2 nap mulva ngy szuksegem lesz ra :) -
geo91 #1002 1, ilyen dolgokkal menj a warez topikba.
2, 2 nap múlva kijön a teljes játék, türelem. -
n3mt0m #1001 találtam egy HoI3 torrentet. csak 50MB. nem lehet, hogy a demoból csinál véglegeset? az infóban nem találtam semmi használhatót.
valaki próbálta már esetleg?
-
geo91 #1000 TÉK -
geo91 #999 igen én is azt mondtam. elég átnevezni a provinviákat. -
#998 Nekem "csak" 65 másodperc, de utána a fizikai memória 97%-a foglalt.
Itt van kivágva egy rész Európából ami szemlélteti milyen sok provincia is van:
Tudtommal az EU3 mapot már könnyebb átrajzolni, mint a 2-ét volt, de kezdetnek szerintem elég lenne a meglévő provinciák neveit rendezni. -
geo91 #997 lemértem. nekem 2 és fél perc mire betölti a főmenüt... -
gyepesjoint #996 na meg ami nekem nagyon bejött,az a Modern Day Scenario :) de szép is volt,amikor egész Európát az oroszokkal uraltam,egészen még Spanyolországot is beannektáltam :) -
geo91 #995 hát igen, azokat sürgősen át kell írni. pár dolog igen csak durva volt. pl. gyöngyös északabbra van mint miskolc... :DDD -
Tiger20 #994 Köszi, akkor kipróbálom.:)
Nekem ami nagyon tetszik szinte minden Paradox játékban, hogy nagyon jól moddolható. Szinte bármi.
Nyugodtan lehet belőle 1.vh-s, hidegháborús vagy modern kori modot csinálni, mint ahogy 2-höz is készültek ilyenek.
Szóval nagyon rugalmas, tuti hogy a 3-hoz is készül majd egy rakás mod. -
Tiger20 #993 Jaja, ezen én is meglepődtem. Counter mód lassabb mint Sprite? Wtf??
A gond csak az hogy sprite mód csak közeli zoomnál működik, távolabb automatikusan átvált counterre, szóval sokat nem lehet nyerni vele... -
n3mt0m #992 engem nem tudott lekötni soha, nagyon felszínes volt, zéró realizmussal. de persze ez csak egyéni szocprobléma:) -
#991 Nekem is de hidd el ez tényleg jó és élvezetes game! -
n3mt0m #990 ősrégi, de én még ma is előveszem néha: Gary Grigsby: War in Russia
fapados, de a hoi-t kivéve verhetetlen..
-
G.Freeman #989 "Amúgy meg próbáljátok meg, hogy az egységek ne ilyen csilli-villi 3d-ben pompázzanak hanem használjátok a hagyományos NATO szímbólumos változatot"
Johan az egész HOI fönöke válaszolt már erre a hivatalos forumban és meglepő modon a nato szimbolumok terhelik jobban, vmi olyasmi hogy ott grafika+szöveg van együtt mig a sprite csak 3d amit siman megjelenit vagy vmi ilyesmi lényeg hogy a nato szimbolumok terhelik jobban. -
Tiger20 #988 Ja, de én 2. vh-sra gondoltam:)
Valahogy ez a kor jön be a legjobban. -
#987 Nekem is kb 20 mp a betöltési idő. -
#986 "HOI egy grand strategy game, és én régóta keresgélek hasonlókat, de ilyen átfogó gamet nem nagyon találtam még.
Ha valaki tud, légyszi írja meg a nevét.:)"
Supreme Ruler 2010 vagy a második része Supreme Ruler 2020 néven. Nagyon összetett játék. Az alap koncepció ugyan az mint a HOI esetében csak éppen modern környezetben. Rengeteg technológiával komoly gazadasági és politikai rendzserrel megfűszerezve és kb 500 (szó szerint) fajta katonai egységgel amiket ki tudsz fejleszteni.
-
Tiger20 #985 Hát azért PG és HOI között van jópár különbség, stílusban stb.
Ott szinte csak harc van, itt meg kutatás, gyártás, kémkedés, diplomácia, kereskedelem stb.
HOI egy grand strategy game, és én régóta keresgélek hasonlókat, de ilyen átfogó gamet nem nagyon találtam még.
Ha valaki tud, légyszi írja meg a nevét.:)
Amit én láttam, azok elég bénák voltak, 1 kör 2 hét, meg egész Franciaország állt 8-10 provinciából (itt meg van töb mint 10000 provincia!), csak a 6-7 major volt játszható, HOI-ban meg még a legkisebb Luxemburggal is lehet tolni, ha valaki nagyon elvetemült...
Nem beszélve a multiról, na itt az igazán élvezetes a játék.
Amúgy simán mregy HOI2 is multiban 15 emberrel is, csak
1. jó gép kell hozzá
2. jó net
És simán szinkronban lehet maradni, 1-2 óra eltérés van max az időben.
A lényeg hogy normalon kell pörgetni, nem very faston.
Mi 3 éve multizunk, mindig min 6-7 emberrel és semmi gond nincs, lényeg hogy a hostnak legyen kb 1MB uploadja.
Ja és előre szervezett gamét kell csinálni, megvan hogy a héten melyik nap hány órától hány óráig van a játék. Ez csak így megy, ez nem olyan mint a Counter Strike, hogy felmegyek 1 kicsit lőni, amikor kedvem van :DD
HOI3 engine állítlag 32 embert is elbír, persze gondolom ehhez már 4 magos bivaly proci kell, meg vagy 10 MB-es net :))
De mindent összevetve kicsit én is csalódtam a 3-ban, főleg a teljesítmény miatt. Nem azért mert nálam (is) akad, hanem mert Paradoxon elég sokan panaszkodtak emiatt, és ilyen quad cores, 4 GB RAM-os, GF 9000 512 MB-os konfigokkal???
Hát azért az már durva...
Szerintem abszolút nem optimalizáltak semmit.
Nálam 5-6 perc mire betölt, de Paradoxon írt egy csávó, hogy neki 15-20 mp alatt bejön. Fura, ez elég nagy különbség.
Nem tudom mitől lehet ez.
Remélem kitalálnak valamit... -
#984 Azért az elég jó játék volt a maga idejében.... -
n3mt0m #983 kipróbáltam.
nekem simán fut. (E8500, 4GB RAM, 3870, xp32 sp3 angol)
szerintem jó kis játék lesz ez, bár egy patch lehet jót tenne:)
a Panzer General-hoz hasonlítgatni eléggé lol. az már a maga idejében is egy lebutított primkó kis "stratégia" volt. max egy hétvégére tudott lekötni. szerintem. -
Italo Balbo #982 jah az jó volt, de aztán hoztunk is ellene szabályt :) Mondjuk a másik szivatási lehetőség is elvész: összes lengyelt behúzni Varsóba (60-70 egység), előtte teletömni őket csomó supply-al (pár 5000-es adag open negotiations-ön keresztül), aztán nézni, ahogy a német játékos szenved, amíg elfogy a supply :-)
Gonosz egy dolog... -
#981 Gondolom ez gépfüggő és remélem majd állítanak a dolgon is, hogy gyorsabban menjen. Nekem rendesen fut bár én nem számítok mert nekem atomerőművem van :D -
geo91 #980 ja, úgy már nekem is elfogadhatóbb lett a sebesség... de még mindig marha lassan telt az idő még a leggyorsabbra állítva is... kb. mintha normálon lenne hoi2-ben... -
Malarki #979 Igaz, a Panzer General ténlyeg szebb volt mint ez :P -
#978 Na azért a Panzer General és eközött hatalmas az eltérés. Amúgy meg próbáljátok meg, hogy az egységek ne ilyen csilli-villi 3d-ben pompázzanak hanem használjátok a hagyományos NATO szímbólumos változatot lehet úgy nem fog szaggatni. -
tttttom #977 Ha van még hely jelentkeznék egy hoi3-as multiba :) -
G.Freeman #976 Megvan persze minden iras, ott a link alul. Nem egő hogy én takaritottalak le a térképről -
G.Freeman #975 Neked szoltam volna elöször de eltünt az msn cimed. Mint első számú szövetségesemnek szorítunk helyet, csak birjon el jo sok embert a hoi3
Viszont sajnos nem lehet benne atvenni a katonai iranyitast a szövetségesek fölött, szoval a szigetes kitelepítős trükk nem fog már menni -
Malarki #974 ÁÁ, vaz, azt ne is említsd többet, azóta is ég a pofám miatta :D
Lol, erről még meg van? Jó lesz visszanézni a bénáskodásomat XD
Maux: MSN-en gyakran fent vagyok, csak rejtve. HA majd látlak rádírok. -
Italo Balbo #973 Ha még lesz hely nekem is szólj lécci (Pharnaces vagyok a tw fórumról) -
G.Freeman #972 Jó kérdés, hoi2-ben sztem sehogy se ment volna mert ugye szétcsúszik, de 4 emberrel ment. Malarki meg Gestapo volt Japán+Német , Pharnaces+én UK és USA. Miután Malarkit kinyirtam Gestapo letette a fegyvert Ha érdekel itt elolvashatod részletesen http://fbl.jatekok.hu/hoi/index.php?mod=esemenyek&jatek=1
6 emberes terv hoi3ra vonatkozik, ahogy kiadják nekikezdünk a multinak, nagyon remélem hogy javitottak rajta annyit hogy elbirjon 6-7 embert mert 4 se rossz de 6 fölött az igazi -
Robert E Lee #971 Freeman! 6 személyes multi? Meséld már el nekem légyszi, hogy az hogy működik. De most komolyan. Nekünk azzal is gond volt, hogy 3 an egyidőben multizzunk, mert mindíg távol maradt valaki. Hogy hozzátok össze, hogy 6 an, 7 en játszhassatok? Van egy nap a héten amikor mindenki fentvan, vagy hogy? -
G.Freeman #970 tényleg Malarki, visszavághatsz a japános kudarcért ha akarsz :) 6 személyes multiba jöhetnel 7-nek a magyarokhoz ha elbirja a jatek
http://fbl.jatekok.hu/hoi -
Robert E Lee #969 Malarki! Mostanában nem látlak messengeren. Gestapóval fel tudtad venni a kapcsolatot? -
Robert E Lee #968 Az a dühítő, hogy igazából a Panzer General kb pont ilyen volt. Kevesebb taktikai lehetőséggel, és körökre volt osztva, nem real time stratégia volt, de ugyanígy nézett ki. !!! Ez volt 15 éve. !!! Erre előrukkolnak egy ilyen félkész játékkal, aztán megint jönnek a patchek, meg minden szar, próbálják tákolni, összeszögelni, hogy valami legyen belőle, és legyen ember aki játszik is vele. Ez, a 3. rész orbitálisan sok szívást ígérő darabja lesz az amúgy hibáiról méltán elhíresült HOI sorozatnak, amikkel mindnyájan oly sokat gameltünk, hiszen volt egy egyedi hangulata. Tudnám értékelni, ha valahogyan játszhatóvá varázsolnák. Lehet maradok addig a második résznél. Pedig, ha megnézitek, kifinomultabb lett, összetettebb, csak mégse jó. -
#967 Kicsit nézegettem a diplomácia és politika részt, a magyarokat elég könnyen be lehetett húzni a tengelybe, és a spanyolokhoz se kellett volna sok.
A dánokat instant lerohantam, tényleg nem lehet annektálni, van helyette 4 választási lehetőség, hogy hogyan kezelje az elfoglalt részeket.
Ami viszont érdekes volt, hogy tegnap amikor a lengyeleket daráltam, az angolok partraszálltak Kielnél, most, hogy a lengyeleket nem bántottam de megvolt Dánia nem jöttek az angolok, a franciák viszont nem tudják mi az a furcsa háború és csak úgy jöttek át a Rajnán.
Ami viszont a legnagyobb meglepetés volt a végén, amikor kizoomoltam a mapot, hogy az olaszok közben már elfoglalták Bordeauxt (!), és a Maginot vonal hátától Párizstól délre egy kicsivel jártak már, vagyis jócskán túlmentek a Vichy francia területeken is.
Remélem a '36-os scenario rendes lesz, de azért el lehet intézni, hogy az olaszok csatlakozzanak '39-re, akkor '40-ben már lazán el lehetne foglalni Angliát -
Fasiszta #966 A nálatok volt az hogy kidobót játék közben. -
G.Freeman #965 Már legyartottak a jatekot és tegnapi határidövel kihajozták a boltokhoz, ilyenkor már nem tudják tolni a határidőt. Ma már vszinü lesz olyan hely ahol boltban meg is lehet venni.