6647
  • G.Freeman
    ez önkényuralmi jelképpel való visszaélésnek számit?

sose értettem hogy a játékba by default miért nem lehet náci zászlót rakni de szovjetet igen, mi a különbség hitler meg sztálin, koncentrációs táborok és a gulág között...? stb
  • a.carkey
    Az én speciális kedvenceim (a qurva összetett változatokban, 2. VH kategória):

Axis & Allies: Iron Blitz Edition
    High Command: Europe 1939-1945 (ez volt az összes HOI tipusú játék őse!!! még a magyar himnuszt is lejátszotta, ha háborúba lépett az ország valaki oldalán ... :D)

De ott van még HOI stílusban:

Gary Grisby World At War
    Commander Europe At War
    Making History - The Calm and the Storm

valamint a:
    Dogs of War
    Hitler's War

I. VH-sban:

Fields of Battle
    World War One
    Aggression - Reign Over Europe
    History Line: 1914-1918

Nem II. VHsban pedig:

Wargamer - Napoleon 1813
    The Civil War (az Empiretől!)
    Genghis Khan
    Imperialism II.
    Rise of the West
    Star Wars - Rebellion
  • BariHUN
    Link meg kimaradt:

http://data.hu/get/1614553/German_Nazi_flag.rar.html
  • BariHUN
    Nos, és akkor amiért jöttem.

Készítettem nektek egy horogkeresztes német zászlót. A fájlt, a Hearts of Iron 3 Demo/gfx/flags mappába kell másolni, és felülírni az ott lévő fájlt.

A csomagban még találtok róla 2db képet, hogy hogy is néz ki a játékban.
  • G.Freeman
    egyszerre irtuk, mind1 amig nfohumpon nem rakjak ki addig sztem kar keresni warez oldalakon
  • G.Freeman
    ez sztem csak vmi kamu...
  • BariHUN
    Ez mind mind hülyeség, mert ha beírom googleba h "gyurcsány ferenc torrent" akkor ugyanígy kiad ien szarokat. amúgy meg ez a warez topicba lenne "helyes"

• gyepesjoint
    jaja,énis látom,d.után már játszani fogunk egy páran :D
  • G.Freeman
    link?
  • lackoka25
    ha jol nézem
  • lackoka25
    fizetős oldalakrol már le lehet tölteni
  • G.Freeman
    "Sweet! from Amazon:

Shipment Date: August 5, 2009
    Destination: SAN DIEGO, CA, US
    Estimated Arrival: August 6, 2009

Track your package
    Date Time Location Event Details
    August 5, 2009 05:17:40 PM Fernley NV US Shipment has left seller facility and is in transit "

Többen is irtak ilyet a hivatalos forumba, szoval amcsiknal ma már jo sokan a teljessel fognak jatszani, lehet nekünk se kell varni holnapig.
  • Solyom2
    Na letöltöm a demót azt kiderül hogy nincs elég RAM.
    Szerencse hogy ez nem az otthoni gépem
  • Mikike94
    Help!!!!!!!!!!!!!!! Letőltötem a demo-t de ki ír egy crc hibát és folyhatja a telepitést. De nem találom !!!!! Help!!!!!!!
  • G.Freeman
    Ha lehetne akkor nem lenne europai ár, de van. Nézik az ip-t, meg amcsi kreditkártya kell hozzá, olvastam rola hogy pár europai probalt trükközni vele hogy az olcsobb helyröl rendeljék. 36 dollar az 6700ft mostani arfolyamon, simán ér annyit, kár hogy nekünk 10800ba kerülne most megvenni, ez van:/
  • I.C.ram
    Azt hittem, hogy a steam-nek nincs kulon EU valtozata.

Szerencsere, en meg tudom rendelni majd amazonrol a dobozos valtozatot 36 dollarert, de az is lehet, hogy lejjebb megy az ara a ho vegere, mivel ugy is csak honap vegen fogom megvenni, mert jelenleg nincs PCm, csak macem :(
  • G.Freeman
    "De lehet csak gyorsan olvastam!"

Jól olvastad, én is láttam
  • G.Freeman
    Amcsiknak tényleg annyi, de nekünk euroban adják, 40 euro az 10800 ft jelenleg.

" Tovabba, ha nem veszi meg senki ezeket a szuper jatekokat, aki jatszik vele, akkor elobb utobb nem is lesz penz a fejlesztesukre"

Ez igy van, én csak emiatt veszem meg, de nem steamröl nem tetszik az a rendszer inkább majd ha lesz dobozos verzio. Nagyon remélem hoznak mo-ra is
    Egyébként sztem rosszl csinaljak, miközben usa-ban meg lehet venni 7-8ezer ft-ert, tölünk 11et kernek el, nem ertem mi ebben a logika Steam-en alapbol nem bizok plusz még drágábban is adják, inkább torrent és majd olcsobban egy széb dobozos verziot (vagy ha nem is olcsobban de akkor is dobozos).
  • Muki100
    Logikusnak tűnne mondjuk, hogy gyors jön egy hotfix, ami a teljesítmény gondokat orvosolja, aztán később meg a játékosok által felfedezett 500+1. bugot javítja. Ez az élet rendje :)
  • Mor3llo
    Ööö mintha olyat olvastam volna paradox fórumon, hogy még a megjelenés napján jön egy peccs, ami főként az optimalizációra koncentrál majd. De lehet csak gyorsan olvastam!
  • Muki100
    Amazonon 6900 forintnak megfelelő dollár, nyilván nem onnan rendeled de akkor is nem 50 meg 60$ amennyit az idióta konzolos hack 'n slashekért elkérnek manapság.

Nyilván a rengeteg pontatlanság és hiba durvának tűnik az elején, de bízni kell a paradoxban, kivétel nélkül minden játékuk így indult és mind jó lett a végén.
  • I.C.ram
    39 dollar a steamen, nem?
  • geo91
    hidd el, ha lenne annyim, meg is venném...
  • Neoncsoves
    7k forintéééért????????????????????
    11k esetleg...
  • I.C.ram
  • I.C.ram
    7k forintert le lehet tolteni majd a steamrol, vagy a GG-rol. Hoi meg eleg orok darab ahhoz, hogy megerje. Tovabba, ha nem veszi meg senki ezeket a szuper jatekokat, aki jatszik vele, akkor elobb utobb nem is lesz penz a fejlesztesukre. Keves olyan ceg van, mint a Paradox, akik ennyire szoros kapcsolatban lennenek a jatekosaikkal, es gyakorlatilag minden nyikkanast probalnak hianytalanul teljesiteni. Melyik jatekhoz keszul ennyi mod?

Mindegy, nem szolok bele, ti tudjatok. Viszont innentol fogva akkor semmi joga nincs senkinek kritizalni, fikazni, aki nem is fizetett erte. Ugy is tudjatok, hogy max 1 honap es itt az elso patch.
  • BariHUN
    nem, nem vaskereszt. az a kitüntetésekre meg ien szarokra voltak. hanem az is egy kereszt mint a magyar, csak 2 vonalban van a kereszt és nem egybe mint nekünk.
  • geo91
    inkább csak csendben örülj neki, hogy te megteheted, hogy megveszed!
  • I.C.ram
    hat meg ki se jott a vegleges, de mar megjelentek "egy fillert sem adok erte" "torrenten fent van mar?" hozzaszolasok :( Bar ne lenne igazam.
  • Auric
    vaskereszt.

én szívesebben látnék inkább magyar tankokat a németek helyett... vagy leginkább licensznek megfelelőket:)

tényleg tudja valaki, hogy többszintűek-e a spriteok????
  • G.Freeman
    honnan tudod hogy ki fogja megvenni közülük?
  • gyepesjoint
    Magyarországban vagyunk...
  • G.Freeman
    "* The FREE strategyguide has been posted in the FAQ forum."

http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=416134

merre van ott a FAQ forum? nagyon kellene ez a strategy guide :)
  • I.C.ram
    kicsit azert elszomorit, hogy azoknak a legnagyobb a szajuk, aki akkor se adnanak egy fillert sem a jatekert, ha az tokeletes lenne... :(
  • hana1
    Nekem folyton kifagy a demó...remélem a normál játék kicsit stabilabb.
  • BariHUN
    hát például a felségjelzés... nekünk csak egy fehér kereszt volt, viszont a németeknek az a 2 vonalas kereszt. biztos tudjátok mire gondolok csak nem tudom hog hogy hívják :D

Aztán a tankjaink repülőink is máshogy néztek ki...
  • Auric
    én benne lennék...

amúgy a sprite-ok nekem eléggé Civ4 szagúak... bár lehet csak első ránézésre. szerintem aki ért hozzá, annak nem lesz sokkal nagyobb munka... de majd meglátjuk.
  • geo91
    jó ötlet.
  • Muki100
    A magyar spriteok ugyanazok mint a németeké...itt kicsit keményebb lehet megcsinálni mint mondjuk a HoI2-ben volt a kis 2d-s képeket, de aki kedvet érez nekikezdhetne.

Összeszedünk egy listát, hogy mi az amit a magyarokon ki kell kozmetikázni? A többi országot úgyis hamar megoldják a hivatalos fórumon, legalább mi számon tartanánk mi az ami még kell.
  • n3mt0m
    majd meg is veszem, ha már kipróbáltam a teljeset.. engem többet nem paliznak be, kamu hájpolásokkal, meg félrevezető marketing dumákkal.

türelem meg elfogyott, eddig nagyon tetszik..:)