6647
-
hup #1126 Na máris felkerült az egyik torrent oldarra 1.1-es patch-el -
Neoncsoves #1125 itt bármi megtörténhet -
Jeszy #1124 Én is kipróbáltam a demót, és lenne pár kérdésem mert a 2-höz képest nagyon át vannak variálva a dolgok.
1., a kémkedésnél hogyan tudok pl. egy nemzetet puccsolni??,pl.: Mo-n most a KDNP van kormányon és ígynem tom behívni az Axisba és hogyan tudom a fasiszta kormányt hatalomra juttatni??
2., elfoglaltam Lengyelo.-t kb 2 hónap alatt :S és a térképen azt látom h Közép - Lengyelo. még mindig megszállás alatt van és a politikai résznél látam vmi olyasmit h mitkezdjek lengyelo. maradékával de nem nagyon tudtam rájönni h mit kell csinálni...
3., a hadsereg lebontásos dolgokat is elmagyarázhatná vki :D mert ezt se nagyon értem...
ahogy olvashgattam az 1.1-es readme-t errre a mondatra lettem figyelmes:"Japan will no longer declare war on the USA if the usa is in the axis" ezek szerin USA-t belehet húzni a tengelybe??? -
G.Freeman #1123 lehet ezt is ablak módban futtatni mint a 2-t? -
G.Freeman #1122 piratebay-en fennt van, warez részre belinkeltem akit érdekel -
Malarki #1121 Itt az 1.1 readme-je: Readme
Szép lista. -
Neoncsoves #1120 Megvan. GamesGate -
Neoncsoves #1119 GG-ről? -
n3mt0m #1118 már töltöm a GG-ről.
szerintetek rögtön lehet vele játszani, vagy várni kell majd az unlock-ra?
a steam-en este 8kor lesz az unlock, de GG-n semmi ilyesmit nem láttam.
(btw állítólag az 1.1 sokkal jobban fut mint a demo) -
#1117 ctrl jobbklikk amikor a szomszédban ki van választva egy hadosztály. -
#1116 Azt nem tudjátok, hogy a support atack opció létezik e vagy sem? Csakmert én nem találkoztam vele, viszont nem tudom elhinni, hogy ezt a lehetőséget megszűntették. -
G.Freeman #1115 demo alapján mi a jobb, 1 szélességű infantryból 3x3 vagy 3x4 egy provinciában? Tehát összesen 9 ami kevesebb mint a max szélesség 10 vagy összesen 12 ami több és elvileg van érte stacking penalty, melyik a hatékonyabb?
Hajoknál mennyitöl van stacking penalty? -
#1114 Valóban, Kielben partraszáll az angol AI, de ha te vagy az angolokkal akkor 1 hét alatt már Berlinben jársz.
HoI2-ben is lehetett durva dolgokat, de ott azért keményebb ellenállás lenne szerintem... kipróbálom az 1939-es scenariot ott is. -
AKI94 #1113 micsoda??? partraszáll az AI? na végre épp ideje volt hogy csinal partraszállásokat. még ha hulyén is de csinal.... -
Babylon56 #1112 ha igy lesz valoban ahogy irted akkor az már tetszeni fog szerintem -
Neoncsoves #1111 szerintem 1.1 patch javítja ezt. -
G.Freeman #1110 Itt a strategy guide amit csak azok tölthetnek le akik megvették a játékot, egyik manus feltöltötte: http://www.filefront.com/14212089/HOI3---StrategyGuide---US.pdf// -
hana1 #1109 Na, én is végre tüzetesebben nézegettem a demót...:
-Nem kell megijedni, a demó nem éppen életszerű, mivel alig raktak be kifejlesztett tech-eket. Így Lengyelország "lerohanása" is 2 hónap volt.
-A tengeralattjáróknál ha kicseréled a motort, változtathatod a hatótávot, tehát régi típusú egységet is simán lehet gyártani. Sőt, akár az összes hajódat legyárthatod úgy, hogy mindegyik különböző legyen valamiben. Ez nagyon tetszik. :) Kár, hogy a repülőknél nem csinálták meg ugyanezt.
-A légiharcnál vannak furcsaságok: 10 egység - 2 egység harcát pl az utóbbi nyeri, valami hülye módosító mínuszba vitte a gépeim támadóértékét...a "saját tűz" azért ennyire nem kéne hogy üssön.
Remélem ezt majd megoldják.
-A HQ-knál lehetne több parancsopció, de azért tetszik hogy nem kell nekem tökölni az összes egységem irányításával.
-Franciáknál demóban még nem volt megoldva a "furcsa háború"...elkezdtek támadni a Rajnán túlra...lett 15ezer halottjuk, mire visszavertem őket. (Illetve az OB West verte vissza, én csak szurkoltam...mivel ki lett adva a parancs, hogy védjék a határvonalat.)
-Az AI kicsit kezelhetné jobban a rábízott légierőt...ha ez így marad akkor ki kell vonni a parancsnokságukat a szárazföldi hadvezetés kezéből és külön kell őket csatába küldeni, mert így öngyilkosok.
-Az sem tetszett, hogy az angol és francia flotta meglepett a Balti-tengeren...mit kerestek azok ott??? Az már csak külön röhej tárgya volt, hogy a franciák partraszálltak Memelben...biztosan úgy gondolták, hogy az utánpótlási vonaluknak végig kell nyúlnia Németo. északi partjai mentén teljes hosszában.
Összefoglalva: Kicsit megismerve nagyon állatjó a játék, (csak nehezen kezelhető...meg kell még szokni) csak még akad pár hátborzongató AI hülyeség, amit nem ártana javítani. -
#1108 Itt az alkatrészeket fejleszted, és egyénileg állítod össze az egységet, tehát lehet pl. nagy ágyús, vastag páncélos (tigris), vagy kisebb de gyorsabb tank, amit mondjuk gyorsabban legyártanak. -
G.Freeman #1107 Nem is gondoltam hogy holnap boltban lesz, csak elö lehetne rendelni hogy tudjam 1 honap mulva meglesz vagy ilyesmi. Cdgalaxist mar neztem ott nincs. -
#1106 Cdgalaxisnal nezd, de szerintem meg naluk sincs. Europaban eleve csak Augusztus kozepe, vegen jon a jatek. Kizart, hogy otthon hamarabb lehetne kapni. -
G.Freeman #1105 itt is kérdeztem már párszor csak nem reagalt senki és google-el is napok ota keresem de steam-en kivül semmi más lehetöseg nincs megvenni, pedig dobozos kellene... ha vki adna linket mo-i bolthoz ahol megrendelhetem az jo lenne -
#1104 Miben? -
G.Freeman #1103 ICram legalább te segithetnél ha már beszóltál a warezolokra -
#1102 A te véleményed szerint. Azért ezt tedd hozzá. -
Rundstedt17 #1101 Bukta,átláthatatlan kezelőfelület,gépigényes,nem lesz egy nagy siker. -
Babylon56 #1100 Most már remélem ebben különbözőek az azonos egységek tulajdonságai az országokban!? Például nagyon remélem nem azonos a tulajdonsága egy Tigris-nek egy Sherman-nak és egy T-34-nek mert a HOI 2-ben ez nagyon nem tetszet.
Amikor tudtommal valójában egy Tigris megsemmisítésére 5 Sherman illetve 8 T-34-es elvesztése jutott. -
#1099 Kicsit mas, mikor 5-10 beta tesztelo talal hibat, mint amikor kb 2000 jatekos bombazza oket folyamatosan a hibalistakkal. Kicsit bovebb az utobbi. -
#1098 az igen :D az optimalizálásról esik szó, mert én nem non láttam... -
Babylon56 #1097 az durva! :O
Ilyenkor csak azt nem értem annak idején amikor tesztelték a játékot a tesztelöknek mi is volt a pontos feladatuk mert tuti nem a hibák keresése az is biztos! -
geo91 #1096 nem is akartam még leszedni, a changelog érdekel. :)
köszi! -
G.Freeman #1095 de nem tudod letölteni , csak changelog, a jatekhoz lesz vmi frissitö amivel le lehet szedni a patchet (gondolom közbe ellenörzi eredeti-e) -
G.Freeman #1094 http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=416631 -
geo91 #1093 link? :) -
#1092 Van 1.1! Szép hosszú a lista. -
Neoncsoves #1091 pardoxplaza... -
G.Freeman #1090 igen -
#1089 A jobb felső sarokban van egy kis + jel, azt lenyitod és ott kiválasztod az összes kis ikont (pár pixel nagyságúak..), akkor elvileg látod a folyamatban lévő harcokat.
Az üzenetnapló is alapból el van rejtve lent.
A tengeralattjárókat én is észrevettem hogy nem stimmelnek, pl. a hatótávjuk is 2000 km-nél kezdődik, ezt valamennyire tudod majd növelni a fejlesztéseknél, de egy IX típus szerintem alapból jóval 10 000 km-nél többet bírt. Ezt is, meg a torpedókat is elvileg könnyen lehet majd moddal javítani.
És nem láttam hogy lehetett volna visszamenni a modellekben, hogy mondjuk VII-t is építsek az északi tengerre, miközben IX-t gyártok az óceánra.
A support attack az ctrl + jobbklikk a provinciára. -
#1088 jaja lattam en is. Lehet elmegyek ma a bestbuyba megnezem en is a sajat szememmel. -
#1087 Ez az G.Freeman ?