6647
  • geo91
    köszi, ha nem lesz rá más megoldás, marad ez. :)
  • Jeszy
    az a kérdésem lenne h ahol az egységeket tudom gyártani ott az ablak alján(ahol mutatja h mit kezdtem el stb...) ott van h OKW West és h Oberkommand der Wermacht és különbőző egységek és ha rámegyek h build akkor azt autómatikusan az OKH-hoz és az OKW-hoz teszi v úgymint a 2-ben és teszem ahogy akarom???
  • BariHUN
    history/countries/hungary.txt és a neutrality 50-et átírod 0-ra.

játékon belül meg tököm tudja
  • BariHUN
    Hát a sebességet nem modolni kell. Hanem az egész játékot optimalizálni kellett volna... Amiről ezek szerint még ezek nem hallottak...
  • geo91
    mégegy: ha jól emlékszem arról volt szó, hogy a játékos is valahogy bele tud szólni a politikába. hogyan lehet egy pártot pl. támogatni, hogy hatalomra kerüljön?
  • Italo Balbo
    Épp ezért lesz jó a 3. A kettőt már régesrég unalomig játszottuk és tele volt olyan hibákkal, amiket esélytelen volt javítani. Most így egy teljesen új cucc, rakat felfedeznivaló és vszeg bonyolultabb játékmenet. Jó lesz ez. (én la is vissza nem tenném a 2őt)
  • geo91
    hmm... nem tudok hadat üzenni... azt írja 50% a semlegességem. (neutrality)

hogyan tudom ezt csökkenteni?
  • hana1
    Hát igen, a sebességgel baj van...
    Minden meg lesz majd moddolva és a végén tényleg szuper játék lesz, addig meg álljatok neki gyakorolni! :-)
  • gyepesjoint
    ami viszont teccik benne,hogy az AI-ra rábízhatod valamelyik főbb területet,pl: a tech-eket,hogy ne kelljen azzal is pepecselni :) ami viszont gáz,hogy 2 gigusznyi rammal 1 perc alatt toltam le 2 napot,egérmozgatás nélkül,mozgatással 3 perc 1 nap :)
  • Neoncsoves
    Nekem tetszik így fél óra szarakodás után... már egész átlátom az egészet
  • Muki100
    Ha eltöltesz vele 30-40 percet akkor már teljesen átlátható. Minden paradox játék így működik, van ehhez is tutorial bár nem túl részletes, de van hozzá egy 15 megás kézikönyv, amit le lehet szedni.
    Pont az a jó, hogy te teszed össze miből áll a hadosztály és egy brigád, nem pedig az előre megírt választási lehetőségek közül választasz.
  • gyepesjoint
    ööö izé,nálam is ugyanaz a probléma lépett fel,csak nekem nvidia karim van...1 hete frissítettem a drájverét :S asszem ebből uninstall lesz,és maradok a jó öreg 2-nél...
  • Vardar
    Szerintem ATI lesz, szóval Catalyst-ot írd be a Googlebe, onnan meg már megy.
  • Vardar
    Ez a Duna vonal... Tudtam, hogy hexagonálisak a tartományok, de hogy ennyire... Várok egy normális modig, addig le se töltöm.
  • geo91
    na asszem megvan.
  • geo91
    paradoxon azt mondták tegyem fel a legújabb drivert.
    ASUS Extreme AX300 Series típusú videókártyám van. segítenétek?
    hülye vagyok az ilyenekhez...
  • BariHUN
    Lejött, feltettem, vélemény: egy darab fos. Ezért kár volt várni is rá, nem akarok megbántani senkit sem, de ez így teljesen átláthatatlan. Minek kell minden szart kifejlesztgetni? Annyi hülyeséget lehet gyártani hogy nem is tudom mi mire való. A 2-ben legyártottam 150 hadosztályt azt lerohantam egész Európát.

A másik meg, hogy nincs az a gép a földön, amelyiken ez úgy menne mint ahogy a 2. rész.

Nem csodálkoznék, ha 50% körül teljesítene...
  • marxell
    Sziasztok, a teljes játékban már elérhető a magyar nyelv?
  • geo91
    viszont a domborzati térkép 100x jobb mint a kettőben. teljesen átlátható, ellentétben amilyen még a 2-ben volt...
  • gyepesjoint
    jelentem,ugyanez a probléma nálam is :) 1.1 után :)
  • geo91
    fel.
  • Malarki
    A patchet feltetted már?
  • BariHUN
    yea hell már telepítem, feldobom rá az 1.1-et aztán hajrá hajnali 3-ig :D
  • geo91
    demónál is ugyan ilyen volt... nem tudom mi lehet a hiba... :S
  • Mor3llo
    A hiba az ön készülékében van :S
  • geo91
    apropó. mindenkinek így néz ki a politikai térkép?
    a határok rendben vannak, a provincia is a tiéd, de valamiért a szomszéd ország színét viseli... és ez a jelenség világméretű...

• geo91
    majd pogessorék megoldják. :)
  • Mor3llo
    Vajon ha '36-os kampányt kezdek, akkor bennemaradnak az eventek? MErt ugye 2-ben pl németeknél csomó nem jött elő!
  • Malarki
    Az 1.1-es patchhez tudna adni valaki egy linket?
  • Mor3llo
    Természetesen sehol...

Ezek az "apró" hibák lesznek majd a modderek feladatai...
  • Sas55113
    Horthy meg a nyilaskeresztesek...:D Horthy hol volt nyilas?:)))))
  • Muki100
    Hmm Horthy nyilaskeresztes fasiszta, ahhoz képest hogy a KDNP van hatalmon.
    Ja és a '36os scenarioban a nyilasok 35%-ról indulnak, a valóságban a '35-ös választásokon a Magyar NS Párt 4%-ot se ért el.
  • Babylon56
    Ha valaki magyar nyelvet akkár töredékében is de el tudja inditani az jeleze nagyon hálás lenék érte. Mert sajna így egy csöpet még átláthatatlan még nekem!
  • Muki100
    Magyarország nagyot ugrott Johannéknál, 2005-ben még fasiszták voltunk, most meg jobboldali köztársaság...ami mint tudjuk alkotmányos királyság lenne.
    A térképen Horvátország és a jugók mintha fel lennének cserélve, de mindjárt játékon belül is kiderül.
  • gyepesjoint
    2. webforditásba beírod mind a 4 választási choice-t,és utána magyarul már könnyebb lesz :)
  • Muki100
    A HoI2 zenéjét érdemes lenne importálni a 3-ba, vélemény?
    Letöltesz egy fájlt, és ha megvan a HoI2 bemásolod a 3-hoz a zenéjét, mindkettőét lejátssza. A szerzője úgyis ugyanaz de szerintem a 2-é jobb volt.
  • hana1
    1. Puccsolni kicsit bonyolultabban lehet tudomásom szerint: Először talán támogatni kell azt a pártot, akit hatalomra akarsz juttatni, hogy befolyást szerezzen...stb.
    2. Azért 2 hónap a lengyelországi "Blitzkrieg", mert szinte semmilyen technológia nincs kikutatva...gondolom ez a demóverzió hülyesége, hogy nem éppen történelmi beállításokkal indul.
    Ha elfoglaltad Lengyelországot, valahol (talán diplo? menü) beállíthatod, hogy miként kívánod gyakorolni a hatalmat felette. (A kormánya Londonba menekült...te csak megszállni tudod és mondjuk katonai irányítás alá helyezni.)
    3. Ez kicsit hosszú...nézd meg a youtube-n a videókat, az talán segít!
  • geo91
    a ti érdeketekben mondom, hogy ne nagyon beszéljetek itt warez témában. engem ugyan nem zavar, de ha erre jár egy modi...
  • G.Freeman
    alattad lévö hozzaszolo töltötte fel

egyébként az a piratebay-es verzio, de van mar vmi skidrow is vagy mi, nalam epp a piratebayes megy 26os scenario ablak modban
  • Rundstedt17
    ezek szerin USA-t belehet húzni a tengelybe???

a 2-be is lehetséges volt...