6647
-
geo91 #1206 úgy van, pénzalapú lett a kereskedelem. kivéve a komcsi országoknál, azok egymás között tudnak bartel üzletet kötni. -
Babylon56 #1205 Jól látom hogy a kereskedelem anyiban változot hogy most mindent pénzért lehet adni vagy venni ha nem cserélni mint eddig?
A játék összeségében tetszik bár a egység gyártás még egy kicsit átláthatatlan és a kutatások is elég kuszák de az be tudhato a gyér angol tudásomnak!
Hadseregek felépülése ki mondotan tetszik.
Azt tudja valaki pogessor honlapjára felkerült 0.1 alap csomag mit változtat a játékon? -
Paladin #1204 Ja, alapban nincs. De rögtön fejleszthető, 36 májusra megvan. -
#1203 Megvan a HoI3 manual .pdf-ben, 15 mega ha érdekel valakit. -
#1202 Mindenki. Olvastam a forumon, hogy se a nemeteknek se az olaszoknak nincs meg az a techjuk, hogy IC-t epitsenek. -
#1201 Az alap techeken is majd nagyot kell változtatni, a baj az hogy a környező országok is gyanítom alul vannak értékelve. -
lackoka25 #1200 igen és utána?
-
#1199 Minden at lesz dolgozva valamennyire. De a politikai rendszer mindenkeppen. -
Italo Balbo #1198 kattints rá úgy, hogy be vagy ide jelentkezve -
#1197 A pártokat kicsit "áttördelhetnéd", mert olyan, mintha egy Holdlakó 84834847347347347374734737474 fényévnyi utazás után azonnal és átgondolatlanul játékfejlesztésbe kezdett volna úgy, hogy belekeveri Hunyadi Mátyást a vasfüggöny átvágásába. -
#1196 Mindenkeppen fogok csinalni egy Mo. Imrpovement Modot. Csomo alternativ eventtel, meg hasonlokkal. HoI2hoz is csinaltam, csak akkor beolvasztottam a Kaiserreich modba.
De ne varja senki, hogy Mo lesz az uj ubertap "szunnyado orias". Realis keretek kozt akarok maradni mindenkeppen.
Mo meg 36ban igenis egy beteg, gyenge orszag volt, gyenge gazdasaggal es szinte nulla hadsereggel. Aztan az 1938-as Gyori Program hozott nemi valtozast, de meg igy sem lett igazan utokepes hadsereg, ami meg is latszott a kesobbi orosz hadjarat soran. -
lackoka25 #1195 segitenétek honnét tudom letölteni ezt a warez verniót mert ha csak a warez tropikra kattintok fehér lesz minden nem tölt be semmit -
#1194 Simán a termelés fülön kitörlöd az x-el
Vannak spriteok és counterek, a beállításoknál.
Ha nagyon kizoomolsz csak ikonok vannak. -
Solyom2 #1193 Na majd leszedem én is.Bár én nem vagyok nagy warezoló -
geo91 #1192 fasza! most hogy belemélyedtem, már vágom ezt a HQ rendszert is. -
Solyom2 #1191 Milyen a játék? -
geo91 #1190 mivel itthon még nem jött ki a warez verzióról van szó. bővebben a warez topikban. link a banner alatt. -
lackoka25 #1189 hello ugy látom az irásokból hogy ti már nem a demóval játszotok!honnét sikerült megszerezni a játékot? -
#1188 Az MSZMP az ütött nálam is. :D -
#1187 Két dolog érdekelne:
-hogyan lehet visszavonni az egyes fejlesztéseket a tartományokban (anti-aircraft guns, fortification, stb.)
-van-e hagyományos egység ikon, vagy csak katonaiak. Ha van, akkor hogyan lehet váltani a kettő között? -
hana1 #1186 Hát ahogy elnézem ezt a játékot...meg kell várni még pár pachot és modot, mire érdemes lesz elkezdeni vele játszani.
Ez így annyira lassú és történelmileg nonszensz, hogy fáj vele játszani. -
hana1 #1185 Valószínűleg alapból benne lesz a magyar nyelv, mire kijön az európai piacon...most még csak kis része van meg magyarra fordítva. -
#1184 Na akkor most kezdek egy másikat, megpróbálom ilyen lassúsággal is, hátha megyek valamire... -
JACKAL89 #1183 Hellosztok!
Ma szereztem be, és elsőre simán ment. Majdnem olyan gyors mint a kettő. A töltés picit hosszabb, mint a kettőnél. De nálam normálisan megy.
Egyetlen egy kérdés: van ehhez magyar nyelv, honosítás? -
geo91 #1182 dettó ugyanezt csináltam. :D annyi különbséggel, hogy én már bécs kapuit döngetem. :DD -
#1181 Szerintem jobb ez így... -
#1180 A 2-ben 36-ban pár hét alatt bedaráltam Ausztriát 18-as sereggel. -
#1179 '36-ban? csodálkozol? ... -
#1178 Ezt találtam, hátha segít...
Hello all,
I'm not looking at 'comparing specs' thread. Instead, I was hoping for ideas to speed up the game/demo, like discovered in HoI2 (for instance, deleting all the sprites speeded up load time).
What options are available to make the game run smoother, if you can get it to run at all?
Suggestions now included below are:
1. Turn off music (though I notice you can't seem to turn it 'off' anymore, merely turn it down to zero).
2. Use counters rather than sprites.
3. Close all other applications from System Tray (and possibly from Task Manager too?).
4. Although it should be covered by the above point, disabling/closing your anti-virus software should make a big difference.
5. Don't use Trees
6. Don't use anti-aliasing
7. Change Windows visual effects options to "Adjust for best performance".
8. Defragment your hard drive regularly.
9. If you share your computer, log off all other users. A comment made that another user always has Outlook opened and NEVER archvies anything.
10. Oftern a fresh reboot will improve performance. It will take longer to load initially, but the game itself should be better.
11. Obviously, upgrading memory, processor or graphics card should help as well.
Untested options also include:
1. Deleting the music folder.
2. Deleting the sprites folder. -
#1177 Nah talán valaki tudja a választ...szóval ha '36os kampányt kezdek, akko kimarad megint 1 csomó event ? -
#1176 Na kezdtem egy háborút 36-ban a Magyarokkal az osztrákok ellen, és hát lesújtóan szar a magyar hadsereg. Kismartonnál nem vesztettem csak 10k katonát... Szóval remélem Pogessorék hamar kész lesznek a moddal, mert ez így siralmas... -
Vardar #1175 Engem igenis zavar, hogy a Duna nem jól néz ki. Belepusztultak volna? Nem. -
#1174 Phenom II x4 810 @ 2,6 GHz
GTX 260 896 mb
2 giga ram
64 bites vista
De nekem is gyanúsan lassú volt az alapbeállításokkal, ezért vettem úgy le, ahogy leírtam már.
Az egyéni beállítások meg:
képernyő beállításai ->advanced -> nvidia vga füle -> start nvidia control panel -> manage 3d settings -> program settings és ott megkeresed a hoi3-t.
Paradox fórumon csináltak olyat, hogy összemérték stopperrel kinek hány percig tart míg lemegy egy hónap.
Tesztnek használhatjuk pl.: UK 1936-os scenario, leggyorsabb időre állítva, 1.1 patch, úgy hogy nem nyomsz semmit és nem fut semmi a háttérben, február 1-én vége.
Így akit nagyon érdekel ki lehet tapasztalni mi az ami a leginkább befolyásolja a sebességet, vagy hogy valami nincs-e rendbe nála. -
#1173 Amúgy az normális, hogy 36 január közepén előjött a spanyol polgárháború event? :D -
#1172 Pont az a jo ebben a jatekban, hogy bonyolult. Akinek elveszi az elso 20 perc a kedvet, az meg is erdemli...
Anno mikor Victoriaval jatszottam, ami kb 250x bonyolultabb a HoInal, akkor 10 perc utan azt mondtam, hogy ez nekem nem kell. Aztan elovettem megint, es azota is a kedvenc jatekom. A terkep meg stilizalt. Kit erdekel, hogy 5 centivel elcsuszott a Duna? A lenyeg, hogy ott van, es nem Del-Afrikaban.
Hetvegen fogom megrendelni asszem, mert mar nem birok magammal, meg ha nem is tudok vele jatszani egyelore :D -
#1171 Hogy lehet az AA-t kikapcsolni? Amúgy milyen géped van?
Mert nekem egy Core 2 Duo 2.2GHz Geforce 8600GT 256MB 1GB DDR2 gépen olyan a sebesség, mintha a HOI2ben már vagy 44-ben tartanék... -
#1170 -
#1169 Mellesleg:
LOL
Nem nyúltam semmihez, sima 1.1 alapjáték. Írország és Finnország a szövetségesekkel.
Portsmouth német, Párizs szerintem pár napon belül olasz. -
#1168 Kémekkel tudod a semlegességed csökkenteni.
Amúgy a játék sebességén lehet javítani, eddig amiket próbáltam:
multisampling, fák, víz OFF
politikai helyett terep map
nvidia control panelben AA-t kikapcsoltam a hoi3-hoz.
Most bőven gyorsan megy, bár egyrészt igaz, hogy elvárnám a géptől hogy vigye (ugyanis nem gyenge), másrészt viszont a HoI-t nem a grafikáért játsszuk. Kár hogy ezzel tököltek viszont paradoxék, hogy szép legyen ha úgyse jó. -
Neoncsoves #1167 valakinek nincs kedve egyet játszani hamachin?