6647
-
gyepesjoint #1246 jesszus,kicsit elgurultak a szerkesztők gyógyszerei -
#1245 TRP modot tudom javasolni. -
Vardar #1244 Én addig is keresek egy normális HOI2 modot és azt felrakom. Kár, hogy pogessorék az 1.3-at is belevették. -
#1243 Nekem még épp hogy elfogadható a sebessége bár elég nevetséges, hogy elég gyakran lemegy 8-9 fps-re. Pláne úgy hogy van egy ati 4870X2 kártya a gépemben meg 4 giga ram meg egy intel core dou 2 3.16 ghz-es procim...
Az a baj, hogy ez a játék majd úgy fél év múlva lesz játszható kb 2-3 peccs meg egy normális mod után. Nem értem, hogy harmadszorra is miért nem lehetett a készítőknek az alapvető hibákat kikerülniük. -
Rundstedt17 #1242
-
Thanatos #1241 hát én idáig el se jutottam, olyan szinten optimalizálatlan fos hogy negyed óránál tovább nem birtam... -
#1240 Ja az meg már csak hab a tortán, hogy még ki sem tört a háború de már vagy 25 nemzet van a szövetségesek oldalán.... Nevetséges -
#1239 Ne is mond. Magyarországgal kezdtem eljutottam nagy nehezen 1939-ig persze kibaszottúl nem kaptam meg a felvidéket és kárpátalját sem. Direkt megnéztem melyik eventtel lehet előhozni, beírtam a megfelelő event számot, hát az agyamat eldobtam. Ha németország bekebelezi Csehszlovákiát Magyarország szart sem kap. Minden a németeké lesz. Ennyit a nagy történelmi hűségről amiről ugattak a készítők.
Aza szomorú, hogy ezt már harmadszorra játszák el. Az elöző 2 résznél is megcsinálták. Seggfejek -
Solyom2 #1238 Szeptember 30 -
JACKAL89 #1237 Értem, és mikor várható az európai megjelenés? -
Thanatos #1236 ráadásul ezen kívül gyk nem is nagyon vártam idén semmit, de ezt ennyire elszúrni... :/ -
Rundstedt17 #1235 hát igen.... -
Thanatos #1234 hát megvan az idei év legnagyobb csalódása is :( -
Italo Balbo #1233 Ez nagyon fura, nekem pl nincs ilyen probémám, szóval nem lehet játékbeli bug, illetve csak vmi nagyon specifikus -
Pipacs324 #1232 Az jó.Szerencsére nálam csak 2 jelentéktelen provincia de mondjuk a német-francia határon vannak jelentős területek és azok elvesztése egyik vagy másik oldalra nem tesz túl jót a játszhatóságnak. -
geo91 #1231 dettó az van nálam is és nem tudok mit tenni vele... :S -
geo91 #1230 legalább lenne értelme... küldenek a szövetségesek 100 hadosztályt, persze... :DDDD -
Pipacs324 #1229 Amúgy az a hiba h a határmenti tartományok valamelyikét a szomszédos ország tartományaként jelzi és emiatt nem lehet rajta semmit sem fejleszteni előfordult vkinél? -
Neoncsoves #1228 nem szeretem követni a történelmet. sokkal jobban szeretem a "mi lett volna ha" dolgokat... -
Pipacs324 #1227 Itt nincs F12 h megnyisd azt az ablakot.Nem baj legalább még nem vetemedünk tiltott dolgokra. -
geo91 #1226 na ennek aztán sok értelme van... -.- -
Neoncsoves #1225 mint mindenhol ált. igen, gyengék.
egy kis cheat tuninggal / sajátos event írással meg lehet oldani dolgokat. HoI2-ben olyan eventet írtam utoljára magamnak, hogy a magyarok ki akarnak ugrani a háborúból, de a német fenyegetés miatt nem sikerül, ezért a Szövetségesek X egységek küldtek nekik... és akkor beadtam kb 50-100 hadosztályt... :D azt foglalgattam magamba... érdekes volt... Balkán kb végig az enyém volt :D Kezdtem jugokkal, folytattam románokkal, aztán csehekkel... végén németeknek is nekimentem:D -
Pipacs324 #1224 Mert csak annyi a különbség h az egyik repcsi a másik meg szállítási fejlesztés.És minden megegyezik de vhogy van köztük 100 nap eltérés.Amúgy MO nagyon gyenge a játékban? -
geo91 #1223 passz, eddig ha játszottam a fejlesztéseket az ai-ra bíztam. ha a többibe igazán belejövök, majd abba is beletanulgatok. :) -
Pipacs324 #1222 Amúgy még azt szeretném megkérdezni 2 ugyanolyan tulajdonsággal rendelkező technika kikutatása mért különbözik akár 100 nappal is? -
geo91 #1221 nincs mit. :DDD -
Pipacs324 #1220 Köszi a segítséget.Megvilágosodtam így hajnal fél 3-kor. -
geo91 #1219 aztán a hadosztályokon belül a dandárok vannak ugyebár, de azt már kifelejtettem. -
geo91 #1218 itt egy példa egy magyar hadseregre:
A könnyebbség benne, hogy a HQ-kal parancsot adhatsz az összes alatta lévő HQ-nak, hadosztálynak. -
Pipacs324 #1217 Mert ez így mitől jobb?Biztos én vagyok láma de nem nagyon érzékeltem belőle semmit azon kívül h ki van írva h hol van az éppen aktuális hadosztálynak a parancsnoksága. -
geo91 #1216 egyébként nagyon bejött nekem ez a hierarhiára alapuló hadsereg. -
Pipacs324 #1215 A szovjetek jó helyen vannak.Amire te gondolsz azok a kínai komcsik. -
geo91 #1214 sokat látni belőle... -.- -
Neoncsoves #1213 szovjetuniót nézd meg hol van... :) -
Pipacs324 #1212 Magyarország jelenti a legnagyobb fenyegetést? :D -
#1211 -
#1210 Kedves Paradox, elég nagy fejetlenség uralkodik ebben a játékban sajnos..:(
Aki észreveszi, hogy mi a "kis" bibi a képen/játékban, az kap egy pirospontot....... -
#1209 Elkezdtem a '38-as kampányt a magyarokkal, de nem jött elő sztem a müncheni egyezmény a németeknél, így nem kaptam meg a Kárpátalját..ez valami bug ? :S -
Neoncsoves #1208 Egyelőre csak Magyarországgal kapcsolatos változások: egységnevek, miniszterek, modellek, pártok, technológiák készen, katonai vezetők félkészen. -
geo91 #1207 békét sikerült már valakinek kötni? hogy megy az?