6647
  • gyepesjoint
    jesszus,kicsit elgurultak a szerkesztők gyógyszerei
  • Pluskast
    TRP modot tudom javasolni.
  • Vardar
    Én addig is keresek egy normális HOI2 modot és azt felrakom. Kár, hogy pogessorék az 1.3-at is belevették.
  • Pluskast
    Nekem még épp hogy elfogadható a sebessége bár elég nevetséges, hogy elég gyakran lemegy 8-9 fps-re. Pláne úgy hogy van egy ati 4870X2 kártya a gépemben meg 4 giga ram meg egy intel core dou 2 3.16 ghz-es procim...

Az a baj, hogy ez a játék majd úgy fél év múlva lesz játszható kb 2-3 peccs meg egy normális mod után. Nem értem, hogy harmadszorra is miért nem lehetett a készítőknek az alapvető hibákat kikerülniük.
  • Rundstedt17

• Thanatos
    hát én idáig el se jutottam, olyan szinten optimalizálatlan fos hogy negyed óránál tovább nem birtam...
  • Pluskast
    Ja az meg már csak hab a tortán, hogy még ki sem tört a háború de már vagy 25 nemzet van a szövetségesek oldalán.... Nevetséges
  • Pluskast
    Ne is mond. Magyarországgal kezdtem eljutottam nagy nehezen 1939-ig persze kibaszottúl nem kaptam meg a felvidéket és kárpátalját sem. Direkt megnéztem melyik eventtel lehet előhozni, beírtam a megfelelő event számot, hát az agyamat eldobtam. Ha németország bekebelezi Csehszlovákiát Magyarország szart sem kap. Minden a németeké lesz. Ennyit a nagy történelmi hűségről amiről ugattak a készítők.
    Aza szomorú, hogy ezt már harmadszorra játszák el. Az elöző 2 résznél is megcsinálták. Seggfejek
  • Solyom2
    Szeptember 30
  • JACKAL89
    Értem, és mikor várható az európai megjelenés?
  • Thanatos
    ráadásul ezen kívül gyk nem is nagyon vártam idén semmit, de ezt ennyire elszúrni... :/
  • Rundstedt17
    hát igen....
  • Thanatos
    hát megvan az idei év legnagyobb csalódása is :(
  • Italo Balbo
    Ez nagyon fura, nekem pl nincs ilyen probémám, szóval nem lehet játékbeli bug, illetve csak vmi nagyon specifikus
  • Pipacs324
    Az jó.Szerencsére nálam csak 2 jelentéktelen provincia de mondjuk a német-francia határon vannak jelentős területek és azok elvesztése egyik vagy másik oldalra nem tesz túl jót a játszhatóságnak.
  • geo91
    dettó az van nálam is és nem tudok mit tenni vele... :S
  • geo91
    legalább lenne értelme... küldenek a szövetségesek 100 hadosztályt, persze... :DDDD
  • Pipacs324
    Amúgy az a hiba h a határmenti tartományok valamelyikét a szomszédos ország tartományaként jelzi és emiatt nem lehet rajta semmit sem fejleszteni előfordult vkinél?
  • Neoncsoves
    nem szeretem követni a történelmet. sokkal jobban szeretem a "mi lett volna ha" dolgokat...
  • Pipacs324
    Itt nincs F12 h megnyisd azt az ablakot.Nem baj legalább még nem vetemedünk tiltott dolgokra.
  • geo91
    na ennek aztán sok értelme van... -.-
  • Neoncsoves
    mint mindenhol ált. igen, gyengék.
    egy kis cheat tuninggal / sajátos event írással meg lehet oldani dolgokat. HoI2-ben olyan eventet írtam utoljára magamnak, hogy a magyarok ki akarnak ugrani a háborúból, de a német fenyegetés miatt nem sikerül, ezért a Szövetségesek X egységek küldtek nekik... és akkor beadtam kb 50-100 hadosztályt... :D azt foglalgattam magamba... érdekes volt... Balkán kb végig az enyém volt :D Kezdtem jugokkal, folytattam románokkal, aztán csehekkel... végén németeknek is nekimentem:D
  • Pipacs324
    Mert csak annyi a különbség h az egyik repcsi a másik meg szállítási fejlesztés.És minden megegyezik de vhogy van köztük 100 nap eltérés.Amúgy MO nagyon gyenge a játékban?
  • geo91
    passz, eddig ha játszottam a fejlesztéseket az ai-ra bíztam. ha a többibe igazán belejövök, majd abba is beletanulgatok. :)
  • Pipacs324
    Amúgy még azt szeretném megkérdezni 2 ugyanolyan tulajdonsággal rendelkező technika kikutatása mért különbözik akár 100 nappal is?
  • geo91
    nincs mit. :DDD
  • Pipacs324
    Köszi a segítséget.Megvilágosodtam így hajnal fél 3-kor.
  • geo91
    aztán a hadosztályokon belül a dandárok vannak ugyebár, de azt már kifelejtettem.
  • geo91
    itt egy példa egy magyar hadseregre:

A könnyebbség benne, hogy a HQ-kal parancsot adhatsz az összes alatta lévő HQ-nak, hadosztálynak.
  • Pipacs324
    Mert ez így mitől jobb?Biztos én vagyok láma de nem nagyon érzékeltem belőle semmit azon kívül h ki van írva h hol van az éppen aktuális hadosztálynak a parancsnoksága.
  • geo91
    egyébként nagyon bejött nekem ez a hierarhiára alapuló hadsereg.
  • Pipacs324
    A szovjetek jó helyen vannak.Amire te gondolsz azok a kínai komcsik.
  • geo91
    sokat látni belőle... -.-
  • Neoncsoves
    szovjetuniót nézd meg hol van... :)
  • Pipacs324
    Magyarország jelenti a legnagyobb fenyegetést? :D
  • Mor3llo
  • Mor3llo
    Kedves Paradox, elég nagy fejetlenség uralkodik ebben a játékban sajnos..:(

Aki észreveszi, hogy mi a "kis" bibi a képen/játékban, az kap egy pirospontot.......
  • Mor3llo
    Elkezdtem a '38-as kampányt a magyarokkal, de nem jött elő sztem a müncheni egyezmény a németeknél, így nem kaptam meg a Kárpátalját..ez valami bug ? :S
  • Neoncsoves
    Egyelőre csak Magyarországgal kapcsolatos változások: egységnevek, miniszterek, modellek, pártok, technológiák készen, katonai vezetők félkészen.
  • geo91
    békét sikerült már valakinek kötni? hogy megy az?