6647
-
breckinridge #1286 A hadtestet és a hadsereget felcserélted, a hadseregcsoport a szovjeteknél front volt. A főparancsnokság helyett inkább hadszíntér-parancsnokság. -
#1285 EZZEL LEHET GYORSÍTANI A NAPOKAT! nem sokat, csak pár másodpercet, de mindjárt jobb mint az eredeti, és még ha találnak több ilyet, lassan játszható is lesz a játék. -
Kapslee #1284 A hülye ikszek elcsúsztak... -
Kapslee #1283 Egy kis segítség:
A hadsereg hierarchia alulról felfele:
xx x
1 hadosztály(Division)- max 4. Dandár (Brigades) + a saját HQ-ja.
Mj. General tudja irányítani *-os
xxx
1 hadsereg (armeekorps németeknél) - max. 5 hadosztály + a saját HQ-ja.
Lt. General **-os
xxxx
1 hadtest (armee)- max. 5 hadsereg + saját HQ.
General ***-os
xxxxx
1 hadseregcsoport (army group) - 5 hadtest + saját HQ.
Field Marshall ****-os
xxxxxx
1 Főparancsnokság (Theater HQ) - annyi hadseregcsoport amennyit akarsz:D
Field Marshall ****-os
A generálisokat simán visszalehet fokozni vagy előléptetni nem veszít skill pontokat.
Ez biztos. Az viszont nem hogyha csak külön hadosztályokat pakolsz rögtön hadtest-be vagy hadseregcsoportba akkor mennyit lehet belőlük.
Fasza ez az HQ irányítás! Olyan mintha csak a maketetteket tologatnám a térképen! De ha akarom akkor egységegik lemehetek az irányításba a fontosabb ütközeteknél! -
#1282 mint a repülésirányítás szimulátor bazzeg... nekem sem akar szaladni... a vicces egyébként az, hogy a coreduo notimon gyorsabban megy, mint az asztali atomerőművemen... -
Malarki #1281 Azért ez a 2-nél elég jól összejött. Normális agresszivitáson nagyjából történelem szerint lehetett menni, ha meg magasabbra tetted, akkor inkább a tetteid alakították a játékot.
Korábban valaki írta, hogy ezt tényleg RTS, mert a játékban 1 óra a valóságban is 1 óra, na ezen jót nevettem. :D Lehet hogy ez volt a fejlesztők célja is? -
gyepesjoint #1280 mondjad,de gyorsan!! -
hana1 #1279 Azért legalább a kezdőállapot lehetne reális.
Én a HoI2-ben pont azt szerettem, hogy ha akartam lehetett történelemhűen játszani..na de majd ez is olyan lesz, csak várni kell amíg a játékosok megírják rendesen a modokat.
-
Neoncsoves #1278 Szerintem elég nehéz olyan játékot összehozni, ami történelemhű is, de ugyanakkor változtatható a történelem elég drasztikusan... mondjuk a drasztikus változtatásokra ott van a txt átírás meg a cheat kód, de szerintem ezúttal megpróbálták úgy megcsinálni, hogy a playernek is tudnia kelljen a történelmet (a játék "kiszámolja" mennyire akar történelemhűen játszani a játékos a tettei alapján...), ezért ne kelljen cheatet meg txt átírogatást használnia annak, aki szeretne változtatni drasztikusan a történelmen...
-
hana1 #1277 Nem biztos, hogy történelemhű az, hogy 36-ban a magyar-román kapcsolat +75. -
hana1 #1276 Itt most nem összevonni kell őket, hanem hadtest illetve hadseregparancsnokságok alá kell helyezni, ami ugyebár a HQ. -
tttttom #1275 engemet az érdekelne hogy a hadosztályokból, hogy lehet hadtestet(3-5HD-ig)vagy hadsereget (9-12HD-ig) létrehozni?
Mert hiába vonok össze x mennyiségű hadosztályt nemtom őket egy egységbe összevonni. :( -
Neoncsoves #1274 szerintem jó ez így...
egyébként engem is érdekelne az, hogy hogyan lehet esetleg előre hozott választásokat csinálni, vagy puccsot végrehajtani a jelenlegi kormányon. (kipróbálnám milyen ha a németeknél komcsik vannak kormányon:D) -
Italo Balbo #1273 jól látom, hogy trade-ben fix árak vannak? (pl 6 supply 1 money) és ez nem függ az országok közti viszonytól? Mert ha tényleg így van, akkor kb annyi értelme van az ajánlatoknak, hogy mindet el kell fogadni, hacsaknem olyat kérnek, amit te is gyűjtesz, vagy az adott ország ellen van kifogásod (pl franciákat nem biztos, hogy megéri supply-al nyomni) -
Fasiszta #1272 Hogy lehet dissentet csökkenteni. -
Neoncsoves #1271 na nekem nincs csúcs gépem de nem veszek észre semmi fps esést... -
tonio14 #1270 Nekem tetszik a játék, látszik rajta hogy EU3-as motort használ, simán meg lehet szokni fél óra alatt.. A lassúság egyenlőre sajnos nekem is probléma de remélhetőleg lesz rá megoldás.
Amúgy azt nem találom hogy lehet kicsikarni választásokat, vagy lemondatni valahogy az aktuális kormányt. -
#1269 Faszikáim, azt hiszem megtalálták, az első megoldást a lassú játékmenetre... -
RedRiot #1268 "Nekem még épp hogy elfogadható a sebessége bár elég nevetséges, hogy elég gyakran lemegy 8-9 fps-re. Pláne úgy hogy van egy ati 4870X2 kártya a gépemben meg 4 giga ram meg egy intel core dou 2 3.16 ghz-es procim..."
Ne már. Ez már a "Holy fuckin' shit!" kategória. :/ -
#1267 öö, ez mi akar lenni??? -
geo91 #1266 pogessorék biztos kijívítják majd -
G.Freeman #1265 tudna vki olyan patchet irni amivel realisabb magyarorszaggal jatszani pl becsi döntesek megtörtennek nem a németek nyuljak le a területet vagy mondjuk nem kell usa bombazok ellen harcolnom 38ban ...ilyesmik -
Italo Balbo #1264 Van egy olyan pont, hogy use counters, azt kell kipipálni -
Hajdinak #1263 Hali!
Az animált egységeket hogyanlehet bekapcsolni? mer nézem-nézem de nem találom az opciókban -
#1262 első ránézésre nem tul nehéz, de... télleg valós idejű stratégia lesz... 1 óra eltelik ott,meg itt is... -
gyepesjoint #1261 jah,lehet,csak sajna én a pici,történelmi hibákig se jutottam el,ugyanis enyhén felbaszta az agyam az optimalizálatlansága...olyan decemberig szentem kuka a gém -
Paladin #1260 Minden esemény esély-alapú. Ha 36-tól játszol, biztos, hogy sokmindent máshogy csináltál, mint ahogy történt.
Ha ilyen rengeteg tényezőn múló esemény, mint a bécsi döntések, mindenképpen bekövetkezne, akármit csinálsz, én azt tartanám hibának. Nem volt egyszerű elérni őket, az a jó ha a játékosnak is meg kell küzdeni diplomáciailag érte. -
Paladin #1259 Gondolom más szinten van hozzá az elméleti és a gyakorlati ismeret (kis zöld meg kék ikon jelzi melyik kell hozzá, alul meg láthatod, melyik milyen szinten áll) -
geo91 #1258 bármekkora képet berakhatsz, ezt a sg-s dizájnt nem fogja szétcseszni. lekicsinyíti az előnézetet, de ha rákattintasz kijön a teljes méretű kép.
ezért is csináltam vissza a dizájn-t. mert azt szétcseszik a túl nagy képek. -
Pipacs324 #1257 Hát úgy látom van igény a következő patchre is. -
#1256 Na tehát, leírom a szituációt miújság a képpel...
Tessék megnézni a Tengelyhatalmakat.Kommunista Kína bennevan, de ez még rendben is lenne, mert Japán bábja, HA: a hatalmon levő kormány nem a nemzeti munkáspárt lenne....
ÉS most jön az igazi nevetség:
Nacionalista Kína tengelyhatalmi tag. Japán bábja. Ennek ellenére háborúban áll Japánnal(!!!, ugyebár az ő bábjuk...), Németországgal(Tengelyhatalom vezetője), Olaszországgal stbstb...
Mikor ezt megláttam, a fejemet fogtam! -
Pipacs324 #1255 És mi nem stimmelt a képen? -
#1254 bocs, de sg-n 750x nemtommennyi a legjobb képméret, amit berakhatsz úgy, hogy nem bassza szét a fórummotort :D de egyébként igazad van, sokat nem látni belőle:S -
Pipacs324 #1253 Azért ennyire nem borzalmas a játék. Vannak hibák dehát ez van.Majd kijavítják. -
#1252 nagyon kár volt leszedni... nagyon... -
#1251 Picit tüzetesebben szemlélődve kijelenthetem, hogy történelmi hűségben ez a játék (sorozat?) lassan kezd arra hasonlítani, mint amikor egy hosszú sor áll a kupi előtt, hogy a legkívánatosabb qurvákkal dugjon, de jelenleg csak Geronazzo Mária elérhető, mert a többi lány éppen buszos kiránduláson van Párizsban a Neckermannal ... :D
(A Paradoxal a Crusader Kings óta nem tudok megbékélni, amikor lazán betettek egy olyan tartomány, hogy Slovakia ..., mindezt a középkorban.) -
Thanatos #1250 olyan, csak emberesen elkurva :) -
Thanatos #1249 engem szaggatás még nem is zavarna, tipikusan nem olyan játék ahol ez sok vizet kavar, de az hogy amire eltelik egy nap ingame azalatt megebédelek az azért nagyon gyász... -
#1248 hi!
ez olyan game, mint az Europa Universalis? :D -
Malarki #1247 Én se értem, hogy hogy lehet egy fejlesztőcsapat ennyire loser.
Azt se hiszem el, hogy a teszterek nem vették észre ezeket a hibákat. Ha játszanak vele, akkor rögtön szembeötlik a nagy része.