1029
-
#29 Ez a 14.400km2 így Magyarországra leterítve nem is olyan nagy. Olyan mintha például Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas, Veszprém megye területén autókáznánk. (Ez így kb 14.300 km2, wikipedián lévő adatok szerint) Ettől függetlenül ígéretesnek tűnik a játék. -
#28 Akurva, bele sem gondoltam -.- -
#27 14400km2 az pontosan kétszer ennyi: -
#26 Dicséretes. -
#25 Ígéretes. -
#24 PC Dome előzetes -
#23 2009 Q2-ben fog megjelenni. -
#22 -
RYO21 #21 látom ez is olyan SÁRGA szar AKAR
lenni
-
#20 Hm, elég nagy játéktere van. vagy csak annak akr mutatni -
#19 5 új kép -
#18 érdekes game lesz -
#17 A fejlesztõ csákó meg 14000 négyzetmérföldet említ. Egyébként a nagy szabadság jól hangzik, már TDU-ban is elég nagy szabadságérzet van, ez biztos tovább fokozza majd.
Nem baj, ha arcade fizikája lesz, szimulátor kicsit furán is férne össze ezzel az apokaliptikus jövõ szemlélettel. Mindenesetre remélem a GRID-nél nem butítják tovább. -
#16 ja kb mint az agyad -
#15 Wow! -
#14 "A készítők szerint nem kevesebb, mint 5000 négyzetmérföldnyi terület lesz az, amit bejárhatunk, ennek köszönhetően a legnagyobb területtel rendelkező autós játékot szeretnék elkészíteni"
és az hogy fér rá egy lemezre? annak a területe csak pár négyzetcenti :S -
Bagoly81 #13 kevés volt a pálya hozzá :( -
bazsi123 #12 IGNITION!!!!
lan-on mekkora volt már! -
#11 ebben volt iskolabusz is nem? :D -
#10 Nem a Codemasters UK készíti ezt a játékot...
Ők már az F1-es cuccon dolgoznak. Ez valami külsős csapat munkája.
Vagy legalábbis nem az a codemasters, amelyik a Toca, GRID, CMR és társain dolgozott...
Amúgy tényleg nem néz ki rosszul, bár látszik rajta, hogy még igencsak bétás állapotban jár :d (pl árnyékok) -
#9 Ilyen stílusú/hangulatú játéknál (szerintem) nem baj, ha árkádos az irányítás.
OFF:
A köv. F-1 játékra is a CM-nak van licensze? -
#8 ez jó játék volt, sokat toltam anno :D -
HM #7 Engem erre emlékeztet:
-
#6 jaja :) -
#5 Mad Max kicsit másképp, tetszik :) -
#4 szar? fuel a videók alapján nagyon jó játéknak látszik és a gird meg a dirt se volt szerintem szar játék.......... -
#3 jó poénnak ígérkezik, bár sztem azt a tornádót el is hagyhatják a faszba..... -
#2 Elindultak a lejtőn, tömören s.z.a.r. , kár hogy a Forma1 is onnan fog jönni, előre sajnálom azt az árkéd szemetet. -
#1 "A Codemasters ma bejelentette készülő játékát, amely a FUEL nevet viseli és egy alternatív jelenbe kalauzolja a játékosokat, ahol kedvükre versenyezhetnek.
Egy alternatív jelenbe küzdhetnek meg egymással a FUEL versenyzői. A készítők szerint nem kevesebb, mint 5000 négyzetmérföldnyi terület lesz az, amit bejárhatunk, ennek köszönhetően a legnagyobb területtel rendelkező autós játékot szeretnék elkészíteni. A fejlesztésért az Asobo Studios a felelős, reméljük hamarosan többet is megtudhatunk a játékról, az első trailer azonban megtekinthető."
forrás:gamekapocs.hu
Trailer itt érhető el!