1029
  • Darukezelő
    Ez a 14.400km2 így Magyarországra leterítve nem is olyan nagy. Olyan mintha például Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas, Veszprém megye területén autókáznánk. (Ez így kb 14.300 km2, wikipedián lévő adatok szerint) Ettől függetlenül ígéretesnek tűnik a játék.
  • SötétBarom
    Akurva, bele sem gondoltam -.-
  • Nohab
    14400km2 az pontosan kétszer ennyi:
  • Jano
    Dicséretes.
  • SötétBarom
    Ígéretes.
  • grebber
    PC Dome előzetes
  • Máté94
    2009 Q2-ben fog megjelenni.
  • Jano
  • RYO21
    látom ez is olyan SÁRGA szar AKAR
    lenni

• Prince23
    Hm, elég nagy játéktere van. vagy csak annak akr mutatni
  • grebber
    5 új kép
  • Leo 1991
    érdekes game lesz
  • SuperCharger
    A fejlesztõ csákó meg 14000 négyzetmérföldet említ. Egyébként a nagy szabadság jól hangzik, már TDU-ban is elég nagy szabadságérzet van, ez biztos tovább fokozza majd.

Nem baj, ha arcade fizikája lesz, szimulátor kicsit furán is férne össze ezzel az apokaliptikus jövõ szemlélettel. Mindenesetre remélem a GRID-nél nem butítják tovább.
  • kifli
    ja kb mint az agyad
  • SötétBarom
    Wow!
  • utgyuru
    "A készítők szerint nem kevesebb, mint 5000 négyzetmérföldnyi terület lesz az, amit bejárhatunk, ennek köszönhetően a legnagyobb területtel rendelkező autós játékot szeretnék elkészíteni"

és az hogy fér rá egy lemezre? annak a területe csak pár négyzetcenti :S
  • Bagoly81
    kevés volt a pálya hozzá :(
  • bazsi123
    IGNITION!!!!

lan-on mekkora volt már!
  • w77d
    ebben volt iskolabusz is nem? :D
  • kuci06
    Nem a Codemasters UK készíti ezt a játékot...
    Ők már az F1-es cuccon dolgoznak. Ez valami külsős csapat munkája.
    Vagy legalábbis nem az a codemasters, amelyik a Toca, GRID, CMR és társain dolgozott...

Amúgy tényleg nem néz ki rosszul, bár látszik rajta, hogy még igencsak bétás állapotban jár :d (pl árnyékok)
  • bulba
    Ilyen stílusú/hangulatú játéknál (szerintem) nem baj, ha árkádos az irányítás.

OFF:
    A köv. F-1 játékra is a CM-nak van licensze?
  • kulabácsi
    ez jó játék volt, sokat toltam anno :D
  • HM
    Engem erre emlékeztet:
  • SimaSuna #6
    jaja :)
  • DJ Skyline
    Mad Max kicsit másképp, tetszik :)
  • Kockazone
    szar? fuel a videók alapján nagyon jó játéknak látszik és a gird meg a dirt se volt szerintem szar játék..........
  • w77d
    jó poénnak ígérkezik, bár sztem azt a tornádót el is hagyhatják a faszba.....
  • Istencsászár
    Elindultak a lejtőn, tömören s.z.a.r. , kár hogy a Forma1 is onnan fog jönni, előre sajnálom azt az árkéd szemetet.
  • Máté94
    "A Codemasters ma bejelentette készülő játékát, amely a FUEL nevet viseli és egy alternatív jelenbe kalauzolja a játékosokat, ahol kedvükre versenyezhetnek.

Egy alternatív jelenbe küzdhetnek meg egymással a FUEL versenyzői. A készítők szerint nem kevesebb, mint 5000 négyzetmérföldnyi terület lesz az, amit bejárhatunk, ennek köszönhetően a legnagyobb területtel rendelkező autós játékot szeretnék elkészíteni. A fejlesztésért az Asobo Studios a felelős, reméljük hamarosan többet is megtudhatunk a játékról, az első trailer azonban megtekinthető."

forrás:gamekapocs.hu
    Trailer itt érhető el!