1029
-
RedRiot #69 Nekem erről a játékről a Powerslide jutott eszembe. Senki más nem emlékszik rá? OK, 1998 már régen volt, de hátha erről beugrik még valakinek:
Powerslide
Mai szemmel már kicsit egyszerű a grafika, de 10 éve azért ott volt a szeren. -
#68 Multiplayer video -
CamelX #67 Ott van 1 raklap STCC meg faxxomtudja milyen szimulátor a piacon, nem vágom miért mindenki az abszolut realizmust veszi első prioritásnak 1 akciódús játékban.... -
#66 DiRT is arcade volt, mégis korrekt fizikával látták el.. -
#65 Fizika helyett inkább az időjárásra koncentráltak a kedves fejlesztők. -
#64 Ez egy arcade game lesz ne várj semmi fizikát se törést mivel nem lesz!Ez ilyen lesz mint a videókban. -
#63 Fizika így videók alapján nem győzött meg.. :( Remélem jó lesz, mivel a játék koncepciója nagyon tetszik.. -
CamelX #62 Alakul! Ez alapján 10/11 :D :D -
#61 Új videó
gametrailerses, nem kell tölteni -
banernak nem csinálja meg valaki? sokkal színesebb, és hangulatosabb sugárzást ad. sztem -
#59 Infok,képek,videó -
#58 3 új kép -
#57 Még nem láttunk belső nézetet. -
iguanodon #56 Sziasztok.
Vajon lesz benne belsőnézet? Egy autós játék itt kezdődik. Ráadásul a CODEMASTERS-től ez a minimum.(Egyéni vélemény-)
Én nagyon bízom benne. -
#55 Új Trailer (Motoros) -
#54 Képek + Trailer -
#53 Akkor jó..nagyon bántam,hogy a motorstorm nem jött ki PC-re,és már régóta várok olyasmi játékra..most megkapom! :) -
#52 Ja, nagyvonalakban hasonlít arra is -
#51 Ez a játék olyasmi mint a motorstorm igaz??!!....amit sajnos nem adtak ki PC-re..:(( -
#50 Ez igencsak istencsászárnak tűnik :) -
#49 marha jó, hogy van mindenféle környezet, erdő, sivatag, havas környezet, város, elsivatagosodott város, stb. meg a járművek tárháza is változatos, kamiontól a motorig lesz minden -
#48 Új Trailer -
#47 járművek dióhéjban -
#46 Innen tölthető egy ingyenes magazin (elég jó szerintem) Van benne a gameről leírás.Angolosok előnyben! -
ultrapulse #45 Azok a villámok nagyon rondák :( -
#44 Időjárás effekt trailer -
#43 Ingame video -
#42 az árnyékok nem túl szépek. :S ezt leszámítva tetszik még mindíg a játék. -
#41 Új tréler -
#40 -
#39 -
#38 Rövidecske Trailer -
#37 Sztem lesz [TIPPEL] -
iguanodon #36 Heló. Valaki olvasott már róla, hogy lesz e benne műszerfalas belső nézet, mert eddig nem nagyon raktak az e hez hasonlókba(Baja, Mx vs ATV), pedig szerintem egy autós játék itt kezdődik, hát remélem.
Egyéni vélemény. -
#35 király, Road Warrior hangulat megvan -
#34 Borító.
És a banner hamarosan jön.
-
#33 Új képek + Trailer -
#32 Egyre jobb. -
#31 8 új kép -
#30 Volt alkalmam Kom.-Eszt közepéről Vas megye délnyugati szegletébe utaznom régi Swifttel. 3 óra volt az út. Lehet majd ott kocsikázni, nem kell félni.