1029
-
balika16 #109 fake egy filet leszedtem:
-
balika16 #108 egyenlőre senki ne szedjen semmit! -
#107 Am szerintem este fele várható vmi /vagy holnap -
#106 és ebből tudod hogy feltörik xD:D? -
balika16 #105 nah lehet fake? nemtom:) -
balika16 #104 KInai oldalon olvastam de annyit értettem VITALY meg RELOADED -
#103 meik csapat adta az infot? xD -
balika16 #102 Az tényleg a game! De csak Clone! Elvileg most Törik fel a csapatok! -
#101 ittis ittvan -
#100 megnéztem az csak clone dvd-s volt.gondolom ezek után töri fel vki és szórják szét a neten. -
#99 akk valószínű az volt az :D
de ha itt kiírják akk biztos kijött ide katt -
#98 törölte a rapid:( -
#97 Itt már kijött a game.innen lehet tölteni.Sztetek ez jó verzió. -
#96 Igen, úgy tudom ma jelent meg szal estefele várható a tört verzió :D -
balika16 #95 Elvileg mára van kiírva igaz ez??? -
balika16 #94 majd jon! -
ricsa008 #93 csak jöjjön már !! :D -
#92 Majd meglátjuk,hogy működik e Live-al:) -
#91 És akkor nem lehet hamachival tolni majd? -
#90 Én csak azt sajnálom,hogy Games for Windows Live lesz a multija:S -
#89 grafikát leszarom, a többit meg majd meglátjuk. de nekem nagyon bejön a környezet, sok lepukkant környék poszt apokaliptikus tálalásban, elhagyott járművek, elsivatagosodott városok, tiszta Road Warrior / Thunderdome -
#88 Az első öt az 14 év alatti írta biztos!
A 6.-nak pedig igaza van! -
#87 Xbox 360 vélemények:
"Háááát.Elég gáz lett a játék. :-/
Nagyon sokat töltöget.Semmi izgalom, semmi pörgés, monoton és még nem is szép.Kár érte."
"Azt hittem, hogy a "mindenről lepattanunk és semmi hatással nem vagyunk a környezetre" játékok már kimentek a divatból! :-/ Pedig nagyon vártam! :-( Na jó!!! Kicsit túloztam! A kisebb tereptárgyakat el lehet söpörni. De akkor is többet vártam tőle!"
"Hát elmegy, bár a grafika nem valami csúcs! Egyébként szerintem ez a bejárható terület már túl nagy ... 1 órán keresztül mentem, és csak a pálya negyedét se tudtam bejárni... brutális terület!"
"Irányítás nekem nem tetszik, mégcsak fel se lehet borulni a kocsikkal :S"
"Sajnos én is csalódtam egy kicsit (és full hd-n 22"-on csúnya)"
"Nekem tetszik ez a játék, nem értem minek kell lehuzni. Szép a grafika, nagyon szép a táj, végre az egész terület bejárható erdőn mezön mindenen át (nem ugy mint pl a TDU-ban), a kocsik irányitása elég jó szerintem, aztán meg minek legyen benne borulás... késöbbiekben Legend fokozaton borulsz, mehet sutba a verseny, restart... másik hogy ez nem szimulátor, vannak sokkal roszab irányitással rendelkező játékok. Talajhoz mérten változnaka menet tulajdonságok... sárban csuszik, homokban süllyed a kocsi... Írták h monoton... 4 versenyből 4 teljesen más féle talajon/hangulatban zajlott, azt még csak az első "megyében" vagyunk... Jobb kocsikért hajtani kell, az biztos, tuningolási lehetőséget nem néztem még. Ez csak az egyéni véleményem... Még olyan hsz nemis nagyon jött még h jó játék, élvezem vagy valami.." -
#86 legalább akkor már a pc-t is kilophatnák -
#85 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szokás szerint a "BOXOS" verziót már "kilopták" -
#84 2 új Trailer -
#83 A németek már le is testelték. -
ricsa008 #82 igen bocsi -
#81 #73 -
ricsa008 #80 Minimum:
Windows XP/Vista. (Windows Vista SP1 is recommended)
DirectX 9.0c
Pentium D @ 3.0GHz or equivalent Athlon 64 X2 CPU
1GB RAM
Graphics Card: GeForce 7800 / Radeon X1800 with 256 MB of VRAM
DirectX Compatible Sound Card
Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
6 GB Hard Drive Space
Ajánlott:
Windows XP/Vista. (Windows Vista SP1 is recommended)
DirectX 9.0c
Intel Core 2 Duo @ 2.4Ghz or Athlon 64 X2 4200+ or better
1.5GB RAM.
Graphics Card: GeForce 8800 or ATI Radeon HD 3800 series with 512 MB of VRAM or better
Sound Card: Creative Sound Blaster X-Fi Sound Card.
Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
7 GB Hard Drive Space
most már csak reménykedhetek -
#79 Persze hogy van már betették #73-ba! -
#78 Már van gépigény is, csak behalt a gamepod. -
#77 A Codemasters bejelentette, hogy késni fog a 26-ára várt FUEL megjelenése, de szerencsére csak egyetlen röpke héttel. Az új dátum június 5-e. -
#76 Négyzetmérföld és négyzetkilométer közötti átváltás történt, nincs abban semmi hiba. -
#75 Adataim? te miről beszélsz? otherworld magazin hírét másoltam be ide:) -
Norberto91 #74 Én még kezdő angol vok, de sztem az adataid pontatlanok
Mivel ezt írják:
"Codemasters and Asobo are visibly quite happy to announce that Fuel is the biggest console game every created with a playable field of 5,560 square miles (14400 km²). "
Azért nem mindegy hogy 5,560 km² vagy 14400 km²
Forrás: http://www.gamersyde.com -
#73 Minimum Specifications
* Windows XP/Vista. (if running Windows Vista SP1 is recommended)
* DirectX 9.0c
* Pentium D @ 3.0GHz or equivalent Athlon 64 X2 CPU
* 1GB RAM
* Graphics Card: GeForce 7800 / Radeon X1800 with 256 MB of VRAM
* DirectX Compatible Sound Card
* Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
* 6 GB Hard Drive Space
Recommended Specifications
* Windows XP/Vista. (if running Windows Vista SP1 is recommended)
* DirectX 9.0c
* Intel Core 2 Duo @ 2.4Ghz or Athlon 64 X2 4200+ or better
* 1.5GB RAM.
* Graphics Card: GeForce 8800 or ATI Radeon HD 3800 series with 512 MB of VRAM or better
* Sound Card: Creative Sound Blaster X-Fi Sound Card.
* Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
* 7 GB Hard Drive Space
-
#72 FUEL - minden idők legnagyobb konzoljátéka
A nagyságra értendő
A Guinness World Records elismerte, hogy a Codemasters versenycíme, a FUEL rendelkezik a videójátékok történelmében a legnagyobb bejárható tájjal.
A nyitott világú versenycímben 5560 négyzetkilométernyi területet járhatunk be Amerika területéből, amely a valóságban kb. Trinidad és Tobago területének felel meg, nagyobb, mint Hong Kong, Szingapúr, St. Lucia és a Man sziget egybevéve (Fickó sziget - ahogy írva volt az AoE 2 magyarításában...ehhe..ehhe).
"Tudtuk, hogy a FUEL nagy lesz." - mondta Phil Wright producer. "... de ezzel, hogy a Guinness World Records hivatalosan elismerte, igazolódott a hitünk, hogy ez egy korszakalkotó cím lesz."
forrás_ ow -
#71 Emléxem :) Jó vót. :D -
#70 Zene címe?:D