1029
-
#149 Ez!? -
#148 CSÁ!Nem tudtok vmi nagyon jó grafikás sáros krosszmotoros játékot? -
#147 Én játszottam vele.Hatalmas dombok és hegyek vannak benne.De ratyi mert 20al is felmész egy meredek dombonX DXDÉs amit a gk--n írtak az mind igaz. -
#146 Ugy látom it is belehet venni a kanyarokat 500Km/h val lol
-
CamelX #145 Hmmm hát legalább van benn rendesen csúszkálás, nem úgy mint a DiRT-ben :) de úgy látom az ellenfelekre ez nem vonatkozik :(
Na de sebaj, optimista vagyok... ----> Patch / Mod :D -
#144 "Sztori mód nincs"
EZ szerintem nem nagy gond. A mai autós játékok sztorija semmit sem ér, kivéve egyet-kettőt, de azok küldetésorientáltak.
"A járművek lomhák és nehezen irányíthatóak, állandóan csúszkálunk"
Ezt imádni fogom! Én pont azt utálom amikor úgy mennek az autók, mintha kötélen húznák és minden kanyart simán be lehet venni, sehogy sem vesztem el az uralmat a kocsi felett, na az ilyen játékoknál szoktam bealudni versenyzés közben.
A fizika fikázása jogos.
A cikkből viszont nem derül ki hogy pl milyen meredekségű pályák vannak, csak sík területek, vagy magashegységek is?
Ami viszont nagyobb gond hogy a multiplayerről sem esett egyetlen árva szó sem.
-
balika16 #143 hát így már nem is várom! -
#142 "A vezetési élményt tovább rontja, hogy a fákat nem lehet kidönteni, még a legkisebb cserje is olyan, akár a vasbeton, sőt a bokrokon se lehet átmenni, így pedig értelmét veszti az offroad, mint fogalom. A lényeg az lenne, hogy olyan brutális gépállatokat irányítsunk, amik meg ijednek meg egy kis tereptől, erre vesződhetünk a kavicsok és a palánták kerülgetésével, hát köszönjük. A fizika is botrányos, egy-egy ugrató után nem hogy száguldanánk tovább, földre érkezéskor odavágódunk a talajhoz, 100-ról 30-ra lassulva egy pillanat alatt"
Hát akkor ez tényleg lószar ha ilyen cserjék utunkat állják majd a díjnyertes baszott nagy méretű területben.
Azt videokban lehetett látni hogy nincs fizika ,de ilyen bokrokban megakadások. -
#141 Anyádat GK! -
#140 Nem.Szép élénk a játék.Nagyon szines.Akárcsak a PURE.Majdnem ugyanolyan a graf az irányítás meg majdnem egy az egyben. -
RYO21 #139 Én az nvidia control panelben turkálok inkábnb! XD -
#138 Te bazmeg minden kibaszott topikban ezzel vagy elfoglalva :DDDD
Törd el a VGA kábeled, és akkor kiesik az egyik alapszín, és nem lesz "fosszínű". -
RYO21 #137 És FOS-szinű minden? Mert hát elvégre ez egy Codemasterses játék. -
#136 Az.Rögzített az irányítás mint a pureban. -
#135 Konzolos haverom mondta egyedül a graf ami pozitívum fizika nagybetűs NULLA!! Bár ezt látni lehetett már a videókban is! -
#134 Én már játszottam a játékkal boxon.Kegyetlen jó a grafika.Az irányítás hasonló a PRE nevű quad os gamehoz.A napszakváltozás pedig eszméletlen szép lett.Megéri rá várni. -
#133 már nagyon várom, de még messze van -
balika16 #132 -
#131 a kurva életbe.nembaj majd eljön az is mint a halál. -
#130 A megjelenési dátum már régóta publikus: 2009 június 23. -
#129 Előrendelhető, megjelenés valamikor júniusban.
Ami még furcsa, hogy egyik nagy hazai videójáték kereskedőnél sem lehet még előrendelni... -
#128 :) -
#127 és ez pontosan mit jelent. -
CamelX #126 Áhh, nem láttam a fucktól az erdőt :/ :D -
#125 Valamit félrenéztél, mert, azt írja hogy, "Pre Order - due for release June 2009 ".
-
ricsa008 #124 érdekes !!!! bizakodjunk !!!
thx -
CamelX #123 In stores now
Most érkezett a Codemasters hírlevéllel. Vajon kiadták mégis hamarabb? Konzolon tudom h már kinn van 1 ideje. Oldalán már PC-s vásárlást is felajánlja, és semmit nem említenek előrendelésről. Csak gondoltam szólok, úgyis észre fogjuk venni ha nagyon akarjuk -
#122 Hát emberek.Beszoptuk.Konzolon már rég kint van. -
#121 Akarom mondani 2.-án! -
#120 Konzolra ma jelent meg hivatalosan! -
balika16 #119 Hát elég messze van még! -
#118 Itt egy hivatalos Codemasters nyilatkozat alapján írják hogy, konzolra 5-én jön PC-re még nincs pontos megjelenési dátum, de a PC verzió max. pár hetet késik. -
#117 Honlapján rámentem arra hogy pc-s verzió megvétel és ezt dobta ki: Release date : 2009.06.19
Amazon.com-on pedig: 2009.06.23 -
#116 hát így jártunk, addig játszál mással :) -
balika16 #115 http://vgreleases.com/PC/ReleaseDate-180279.aspx
én is utánanéztem és max 12.én jön! -
balika16 #114 Hát nagyonjóóóó!:S -
#113 Tegnap utána néztem és csak 5-dikén jön ki:S -
balika16 #112 Hát ma se lett:( -
#111 Annyi tuti.Holnapra az összes nagyonn oldalon fentlessz. -
balika16 #110 már nem is elsz ma?:(