Rejtélyes vírusok nyomában(TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Egyszerûen a 2 közös pontja van a CSI-vel:
-mindkettõ sorozat
-mindkettõ esetében nem függenek szorosan egymáshoz az egyes epizódok történései
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ha egyszer belekezdének majd jelzek itt^^ de ha bele is kezdek akkor az nem most lesz😊
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Na ahhoz képest ez le van zárva... olyan, "akár folytatódhatna módon", de mivel nem függenek össze olyan hú de nagyon a részek /just like CSI/ ezért teljesen élvezhetõ külön is.
Pont ez az egyik baj a sorozattal. Bambulod 5-10 részét és szinte alig tudsz meg valamit a szereplõk karakterérõl. Nincs kedvenced 15 érsz után sem, mert elég jellegtelenek a karakterek, a fõhõs meg nem elég karizmatikus.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az utolsó 2 rész viszont teljesen jó! Külön is érdemes megnézni.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Ez a sorozat bebukott, nem is kicsit. Ráadásul nem egy mai darab.
RTL klub is már leadta. És több része nem is lesz. Egy évad és kész, vége finitó!
Az orvosi nyomozási feladatokért a Járványkezelési- és Megelõzési Központ (Centers for Disease Control and Prevention; CDC) és a helyi egészségügyi állomások felelõsek, míg a NIH alapvetõen járványkutatási és -elméleti szervezet. A valós világ ezen tényeinek figyelmen kívül hagyása vélekedések szerint közrejátszott a sorozat bukásában, noha rengeteg sorozat mutat hasonló eltérést alapkoncepciójában. A törlés fõ tényezõje azonban a konkurencia volt a Doktor House személyében, amit azonos mûsorsávban, péntek este tíz órakor vetített a Fox csatorna. A két sorozat alapvetése hasonló, ám a Hugh Laurie fõszereplésével futó széria jobban lekötötte a közönséget, többek között a személyiségfejlõdés révén.
Connor: A csapat vezetõje, akit orvosi karrierje elválasztott családjától
Durant: A patológia és az epidemiológia szakértõje; sokszor megkérdõjelezi Connort
McCabe: A legújabb és legifjabb tag; gyakran próbálja bizonyítani rátermettségét
Rossi: A csapat sajtóreferense, aki nem egyszer elõzi meg a tömegpánikot
Powell: Magas képzettségû orvosi nyomozó, régebbrõl barátok Connorral
Magyarországon most az AXN adja, Minden hétköznap este 8-kor. Reggel 10-kor, és délután 3-kor leadják az elõzõ napi rész ismétlését.
Amúgy jõvõhéten már a Harmadik mûszak 3. évadja lesz helyette.