Rejtélyes vírusok nyomában(TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabo91
AXN-en megy/ment de nekünk nincs, nagynénémnél szoktam lesni ha épp ott vagyok. Szerintem jó sori, fõleg mikor elkezdi elképzelni a tõrténteket, és nem jó, ez sem jó ez a jó igy volt... 😄

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

ja meg nagyon kevés a rész ...

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

én csíptem de túl sablonosak a sztorik ... baj van , nagynehezen odakerülnek , keresik a megoldást , jön 1 ötlet , besül az ötlet , conor keresgél , valamit találnak , meg van a megoldás , happy end

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

Pepsi Twist
én néztem aztán eltûnt az RTL rõl vagy honnan aztán kész sztem nem volt olyan rossz...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

vmvr
mikor elõször ránéztem a topikcímre, azt hittem valami elvakult kockatopik ez😄dddd

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Tinman
Nem is állítottam.
Egyszerûen a 2 közös pontja van a CSI-vel:

-mindkettõ sorozat
-mindkettõ esetében nem függenek szorosan egymáshoz az egyes epizódok történései

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Bulykin
ahha, értem😊
ha egyszer belekezdének majd jelzek itt^^ de ha bele is kezdek akkor az nem most lesz😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Pedig azért hasonlít 😊

Fabio Capello
azér a CSI messze nem említhetõ egy lapon ezekkel.... 😄

Ma volt a Harmadik mûszakos rész 😊

Tinman
Háááát a világ legelvarratlanabb szálával a Surface büszkélkedhet, ahol a templom tetején rekedtek a fõszereplõk, jött a nagy víz és vége ennyi volt.

Na ahhoz képest ez le van zárva... olyan, "akár folytatódhatna módon", de mivel nem függenek össze olyan hú de nagyon a részek /just like CSI/ ezért teljesen élvezhetõ külön is.

Pont ez az egyik baj a sorozattal. Bambulod 5-10 részét és szinte alig tudsz meg valamit a szereplõk karakterérõl. Nincs kedvenced 15 érsz után sem, mert elég jellegtelenek a karakterek, a fõhõs meg nem elég karizmatikus.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nem hívott senki<#integet2><#wilting>

Tinman
Tudtam valami gagyi adó volt <#vigyor3>

Bulykin
és van amúgy normális befejezése a sorozatnak?? csak mert cancel lett és azok álltalában "hülye vége van"^^(lásd Traveler...)

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Fabio Capello
TV2 adta 😊

Bulykin
<#dumcsi><#zavart1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Tinman
Hát igen ez egy közepes sorozat, sajnos sokszor belealudtam még fényes nappal is :-/
Az utolsó 2 rész viszont teljesen jó! Külön is érdemes megnézni.

stargatelost
na már megint egy topik egy canceles sorozatnak, amiben lesz majd 10 hozzászólás összvissz....

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Bulykin
ezt most adja az AXN ha jól tudom, a múltkor bele si néztem és nem rossz sorozat, csak kedvem nincs elkezdeni, meg igazából nem is akarom^^ elég sorozatot nézek egyszerreXD

Tudom, de még biztos le fogja adni valamelyik csatorna, és én meg is nézem újra. 😊

Tinman
Viccelsz?
Ez a sorozat bebukott, nem is kicsit. Ráadásul nem egy mai darab.
RTL klub is már leadta. És több része nem is lesz. Egy évad és kész, vége finitó!

A sorozat a Nemzeti Egészségügyi Szervezetek (National Institutes of Health; NIH) orvosi szakértõibõl álló elit csoportnak az eseteit követi nyomon, amint, a való élettõl eltérõen, súlyos lakossági egészségügyi problémák ügyében nyomoznak, úgymint komoly járványok hirtelen kitörése.

Az orvosi nyomozási feladatokért a Járványkezelési- és Megelõzési Központ (Centers for Disease Control and Prevention; CDC) és a helyi egészségügyi állomások felelõsek, míg a NIH alapvetõen járványkutatási és -elméleti szervezet. A valós világ ezen tényeinek figyelmen kívül hagyása vélekedések szerint közrejátszott a sorozat bukásában, noha rengeteg sorozat mutat hasonló eltérést alapkoncepciójában. A törlés fõ tényezõje azonban a konkurencia volt a Doktor House személyében, amit azonos mûsorsávban, péntek este tíz órakor vetített a Fox csatorna. A két sorozat alapvetése hasonló, ám a Hugh Laurie fõszereplésével futó széria jobban lekötötte a közönséget, többek között a személyiségfejlõdés révén.

Connor: A csapat vezetõje, akit orvosi karrierje elválasztott családjától
Durant: A patológia és az epidemiológia szakértõje; sokszor megkérdõjelezi Connort
McCabe: A legújabb és legifjabb tag; gyakran próbálja bizonyítani rátermettségét
Rossi: A csapat sajtóreferense, aki nem egyszer elõzi meg a tömegpánikot
Powell: Magas képzettségû orvosi nyomozó, régebbrõl barátok Connorral

Magyarországon most az AXN adja, Minden hétköznap este 8-kor. Reggel 10-kor, és délután 3-kor leadják az elõzõ napi rész ismétlését.

Amúgy jõvõhéten már a Harmadik mûszak 3. évadja lesz helyette.