70
Moderátorság
  • Pheel
    Nincs szükség ilyen topikra. Sokadjára sem.
  • soulhunter
    van 1 hirem :)

PTK: szabad vélemény-nyilvánitáshoz valo jog:
    "61. § (1) A Magyar Köztársaságban mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításra, továbbá arra, hogy a közérdekű adatokat megismerje, illetőleg terjessze."

namost sajnos az én pl.-mon fogja tapasztalni mindenki, amit csinálok
    ezt a törvényt be kell tartania minden modinak, mig az én hsz-eim nem sértenek más embert a szabad szolásszabadság ezen jogában :)
    aki nem lusta, az nézzen utána neten :)

most megkértem (EDDIG CSAK) 1 modit, h nézzen rá 1 konkrét témára...
    a topic amugy ugyanazt mutatja, amit én is leirtam:
    a kis leélt hülye p**sa visszaél házigazdai jogaival (ah én is tettem, amint jogokat kaptam)

nah, az ilyenek miatt kevés a modi, és sok a hülye :)
    a modiság amugy is sok időt igényelne (nemtom más modik ezt h oldják meg), szal ezért IS nem akarok modi lenni...

de ahol eldurvulnak a helyzetek, oda példastatuácio kell...
  • rumkola
    :ÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐ
    AZTAKURVA BENÉZTEM

:ÐÐÐÐÐÐÐÐ
  • Eneff
    irónia...
  • z99999
    fordított piszikológia értemén
    azér ez fura h az átlagember ijen pici hatalommal is hogy visszatud élni
  • soulhunter
    anno vtam modi én is 1 angol forumon

azért itt pár hsz-re rácáfolnék az én történetemmel (mivel nem vtam sokáig modi (max 2 honapig), erre is kitérek, h miért nem vtam tovább) :)

szal:
    - kezdtem unni a sok KONKRÉT anyázást, és folyamatosan irtam, h ezért én már töröltelek vna a másik X neveddel 1ütt...
    - aztán jött olyan is, h A oltotta B-t, és sztam 1 modinak, h na ez már tulmegy a személyiségi jogok megsértésén, hsz-t kéne törölni
    - aztán elég sokat vtam online, szal kb napi 10-16 ora közt mozgott az online oráim száma
    - aztán nyitottam 1 topicot, és olyan jogokat kértem hozzá, mint ami itt = házigazda cimszoval (megkaptam őket, közben figyeltek)

1x csak kaptam a forumban 1 pü-t, h mit szolnék hozzá, ha...
    megindokolták, h miért is néztek ki maguknak (igen, ők néztek ki)
    semmi gáz, szotárazás 1000el, h melyik indok mit is jelent (azért annyira perfekt nem vtam angolbol, és mosse vok) :)

gondoltam miért is ne?
    na itt jött a baki... visszaéltem a modijogokkal, és tulságosan is diktatorikussá változtattam át pár topicot :)
    na ez volt az oka, h elvették modi jogaimat anno, mivel eléggé figyelték a többiek a ténykedésem, h micsinálok, ha szabad kezet kapok :)
    azota nem is akarok modi lenni, mer a hatalomvágy mindenkiben felmerül, meg annyi időm sincs, mint anno... mondjuk ezen hibákat nem 1 házigazda joggal rendelkező személynél észrevettem itt is, pedig ők csak házigazdák... de a szám kussol, mert ha neveket irnék ide, az már bizonyos értelemben sértené az SG szabályzatát :)

belőlem igy lett BM (Bukott Moderátor) anno :D
    és a legtöbb modikat fikázo hsz-t (igazságérzet, blabla) ezzel igazoltam is :)

nemtom, h az SG-n is igy müxik-e, igy én csak az annoi modiságom ttam most leirni

és NEM, NEM és NEM!!! FELELŐSSÉGEM TELJES TUDATÁBAN KIJELENTEM, HOGY TOVÁBBRA SEM AKAROK MODERATOR LENNI SE MAGYAR, SE KÜLFÖLDI FORUMON!!!
  • tommyg
    ANÁL is tovább
  • Dragooon #63
    lefety :-o
  • VRSDM
  • solo
    : DDD
    Jóvanna : D
    A Cs az más mint az itteni élet: D
  • Mirk
    az én apukám úgyis jobb moderátor lenne mint a tiétek.
  • Dragooon #59
    nem feltétlenül kell utálni a moderátort
    vagy de
    :-o
  • akyyy
  • Énvagyokazapád
    ÉLJEN SOKÁ SEDÓZÁJ!!!44
  • bertino
    "értelmes, intelligens legyél, jó igazságérzettel"

ez aztán pár moderátornál annyira jellemző, hogy még az égbolt is leszakad a helyéről...

félre ne érts, lehet ugy van, ahogy leírtad, hogy ilyennek kéne lennie, de hogy egyesek mennyire nem ilyenek, az nem gyenge tapasztalat.
  • Tinman #55
    Hát nekem mindegy, ki hova, mit kivel... én ha erőltetném se menne, csak nővel. Maradi hetero vagyok! Megyek is tüntetni a másságom mellett
  • Hirk
    OFF

Neked volt az a logód, aminek az egyik fele piros, a másik kék volt, és az áttűnés az volt mintha meg lett volna csavarodva? El tudod mondani hogy csináltad?(gondolom photoshop)
  • PyRex
    milyen jól tudod.
  • Adam II
    A biszexuális férfiak valójában hatalmas buzik csak az, hogy "bi vagyok" jobban hangzik.
  • 5w0rdf15h
    "felelősség tudóan"

na itt az egyik fő ok amiért te soha nem kapsz
  • Dying Soul
    -Ki hogy lett moderátor?

volt, kit felkértek az ősidőkben. van, aki jelentkezett, és van, aki benyalta magát és kapcsolatokat használt.

-Mitől függ, hogy kiből lesz az és kiből nem?

értelmes, intelligens legyél, jó igazságérzettel, több éve regisztrált legyél és jó "kép" legyen rólad.

-A moderátorok "pontosztása" teljesen egyénreszabott?

Érzésre, de van egy aranyközép.

-A moderátorokat miért nem büntetik meg, amikor valami rosszat csinálnak?

Ezt te sem gondolod komolyan.
  • Tinman #49
    Vagy BI... egyre gyakoribb lányoknál.
  • CattiBrie
    akkor még... :))
  • n3whous3
    Kicsit
  • n3whous3
    LOÁL
  • akyyy
    de rossz kedvedbe van kend, halja-e?
  • Hirk
    Amúgy tényleg jobb extrém helyen, vonaton a legjobb :p
  • Hirk
    Hát szerintem nem lány, vagy nem tudom. Nézd meg az extrém sex topikját, ott ezt írja:

"Kinek hol volt az eddigi legextrémebb sexe...(és hány évesen élte át)?

Nekem 17 évesen volt, pótszilveszteri bulit tartottunk...és mindenki be votl kicsit állva. Én összejöttem 1 csajjal...és elmentünk a diszkóhoz közeli parkba...^^
    sokkal jobb 1 "extrém" környezetben sex-elni, mitn simán (ágyban)"

Most vagy leszbi, vagy egy srác :D
  • n3whous3
    ezt én is észrevettem egyébként
  • avaava
    gabber_saviola Dátum: 2008.01.21. 14:49 Adta: gabber_saviola
    "gabber_saviola
    2008. jan. 19. 11:06 | privát | galéria | válasz erre | #19901
    alakul egy biznic a lácsijóval.

Caracciolonak a nálunk lévő 50%-át lepasszoljuk a kékeknek ezért megkapjuk Foggiát.
    haggyadmármagadléccives -.-

moderátor ugy írja csapatnevet ahogy akarja? rá nem vonatkozik szabály amiről szó volt? érdekes... "

igen Ő is megkapja
  • avaava
    "Az "újregeket" még a modik is lenézik. ha valaki nekik szól be, akkor 3x annyira büntetik meg, mintha 1 átlag usernek szóltak volna be."

Ez két külön rész:

-Az "újregeket" még a modik is lenézik.
    -ha valaki nekik (a modiknak) szól be, akkor 3x annyira büntetik meg, mintha 1 átlag usernek szóltak volna be."
  • tommyg
  • avaava
    "A munkájukat kötelesek pártatlanul, és személyes indíttatások nélkül végezni."
    Ezt a legtöbb modi nem tarja be.
    Az "újregeket" még a modik is lenézik. ha valaki nekik szól be, akkor 3x annyira büntetik meg, mintha 1 átlag usernek szóltak volna be.
    A "régreg"ekkel sokkal elnézőbbek. Ha ők politizálnak, káromkodnak, offolnak, nyitnak hülye topicokat akk szinte simán elnézik (1-2 büntipont), viszont az újabbakat meg rögtön küldik a banamákra...
  • Darukezelő
    Micsoda tapasztalatokra tettél szert kemény 3 hónap alatt.
  • solo
    Én szeretnék az lenni, sztem tök jó lehet.Bár, tényleg ésszel kell csinálni, felelősség tudóan, de biztos meg lehet unni egy idő utánn, mikor a gyökérmultireg a 20 alregjével szétoffol mindent: C
  • tommyg
  • John Cena
    LOLXD
  • Istencsászár
    Ne buzdítsd a lezbikusságra
  • tarti19
    MÉg az sem kell ha majd készen állsz te választasz magadnak moderátor társakat :P
  • n3whous3
    leszámítva a "hogyan legyek moderátor" dolgot, ami annyi, hogy pár év múlva majd esetleg meghívnak a tagjaik közé