Lipcsében sem csökken a PS3 ára

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OliApa
Takagina Akira.
Jaaaa, hogy van náluk PS3 is… ez eddig fel se tûnt. Bármelyik japán csaj jó lesz.
Amúgy balról a második az nem Ogura Yuko?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

NEXUS6
Én állva szoktam;)))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Tetsuo
Elfektetnem a szonyegre es addig tolnam amig birnam sztan megint..
A PS3-t persze :)

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tinman
Egy másik kép róluk:

Má', hogy a PS3-ról... mirõl másról?!<#zavart2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ti bénák<#mf2> nekem mind a négy csaj kell<#law><#love11>

Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!

Alien!
igen...itt egy bejelentés,havi eladási szám máris óriási hírt ver,komoly következtetéseket levonva a jövõre nézve....az meg,hogy gyatrán szerepel -tekintve,hogy mennyi az ára,és nincs rá warez- kis túlzás.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

NEXUS6
Azért volt egy két érdekes dolog a Sany konferenciáján, érdemes lenne annak külön cikket szentelni, ha már az hír, hogy nem csökken a PS ára!;)))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Na majd utánanézek már ennek a gémnek: Tales of Vesperia.
Legalább a kiállításokon csökkentenék, az is reklámfogás lenne.
Jó játékokat kell nyomni, nyomni kizárólagosan, az viszi elõre.
Moyko
K*rvára nem érdekel senkit sem a hír.. <#mf2> mindenki a csajokat pontozza:
jobbról 2. - hegeszteném <#kacsint>

There is only one Boss!

jobbról a második és az elsõ valamint a bal 1. az enyém:D
adnak a csajokat is melle,mindenki 10esevel venne a gepet:D
balról harmadik dugásravaló
ffxi
Balról a második stipi-stopi

Fákjúal!

"A konzol gyatrán szerepel a riválisokkal szemben."
vs.
"a PS3 a rövid kitérõ után gyakorlatilag visszatért eredeti helyére, alig megelõzve elsõ számú riválisát."

LOL? Tálalás...?

Tinman
Nekem errõl a bukkake jutott eszembe... a PS3-at a kezüben hosszú percek után vettem észre. Valami elromlott bennem végképp??<#zavart2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sanyix
uhuhu jobbról a 2. dejónõe

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Dzson
Egy klasszikus sorozat darabja, ha mosógépre jelenik meg azt veszik jobban miatta. Nem jelent semmit, mikorfosnak ez nagyságrendekkel többe került mint amennyit nyert vele.

Ráadásul csak annyit tudtak elérni a pénzükkel, hogy a PS3 verziót késõbb jelentik majd be. :)))))))))))

ToV PS3

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

akkor sem viszik le az árát ha veszek 2-t?!