Posztapokaliptikus sorozat szinkronnal a neten
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ez amit csináltak vele inkább csak lejáratja a progit, amúgy a csákonak elég erõsen Gyurcsány feje van. <#mf1>#mf1>
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
nem tudom, de manapság mindenki grafikázik meg effektezik, hogy de jó meg de rossz. én vagyok öreg, hogy nekem csak a sztori számít? ha jó a sztori, megnézek bármilyen régi filmet, ha jó a játék, játszok bármilyen null grafikás játékkal. akár szövegessel is, naná.
Forza.
Azért az, hogy animáltak, az elég erõs túlzás. Sztem attól, hogy CG még nem lesz animált, csak, ha mozog. Állóképek sorozata inkább.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
(mondjuk én jobban örülnék, ha eredeti nyelven menne és lehetne választani feliratokat hozzá)
https://twitter.com/foodlfg
külföldön lehet nézni a sorozatokat - majdnem kivétel nélkül mindent. és itthon is. csak mivel itthon kábé 1 sorozat van (tûzvonalban), így azzal kell beérni.