Szekeres Viktor

Posztapokaliptikus sorozat szinkronnal a neten

Érdekes vállalkozásba fogott az AXN scifisorozatokra szakosodott magyar csatornája, ugyanis egyik legutóbbi sorozatpremierjét, a világégés után játszódó, posztapokaliptikus Afterworld-öt az interneten is elérhetővé tették magyar szinkronnal.

Persze az efféle rendhagyó kezelési mód (legalábbis idehaza még nem szokhattuk meg) rendhagyó sorozatot is kíván, és az Afterworld tényleg nem mindennapi próbálkozás. Az AXN SCIFI ugyanis napi rendszerességgel fél nyolckor adja az új epizódokat, melyek 3 perc hosszúságúak és animáltak. A Russell Shoemaker-ről, egy reklámszakemberről szóló sorozat egyébként arra keresi a választ, hogy mit tenne egy ember, ha arra ébredne, hogy megszűnt az élet a Föld felszínén.


Az AXN aloldalára az új epizódok hetente kerülnek fel ötösével, ráadásul már premier előtt. Bónusznak pedig az Afterworld készítőiről, szereplőiről lehet olvasgatni, valamint, ha arra szottyan kedvünk, háttérképeket is letölthetünk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • akyyy #16
    :FDDDD
  • Franky25 #15
    A program amivel csináltál Posernak hívják, és nem régi. Ránézésre a 7 verzió, ami tavalyi. A lényeg előregyártott figurák vannak benne, melyeket lehet módosítani, ruhát cserélni satöbbi. Persze érteni is kell hozzá, és tudni kell a fényekkel bánni.
    Ez amit csináltak vele inkább csak lejáratja a progit, amúgy a csákonak elég erősen Gyurcsány feje van.
  • Bith #14
    Az Afterlife volt sztem.
  • gufti #13
    Régebben mintha lett volna egy hasonló nevű játék is.
  • winnie #12
    ezért nézheted ingyen. gondolom.

    nem tudom, de manapság mindenki grafikázik meg effektezik, hogy de jó meg de rossz. én vagyok öreg, hogy nekem csak a sztori számít? ha jó a sztori, megnézek bármilyen régi filmet, ha jó a játék, játszok bármilyen null grafikás játékkal. akár szövegessel is, naná.
  • GG #11
    a történet jó DE A GRAFIKA...OLYAN AMIT ÉN MÉG 2000-ben csináltam. ez inkább egy animált storyboard nem animáció :S
  • arty #10
    2008-ban inkább meg kéne tanulnod olvasni és nem lennél rászorulva a trágya szinkronokra...
  • Bith #9
    "... melyek 3 perc hosszúságúak és animáltak."

    Azért az, hogy animáltak, az elég erős túlzás. Sztem attól, hogy CG még nem lesz animált, csak, ha mozog. Állóképek sorozata inkább.
  • Chocho #8
    I am legend... valaki??
  • akyyy #7
    az a gond, hogy már több mint egy hete nem volt frissités.