5
  • Roli012
    #5
    itthon feltöltöd egy FTP szerverre, amcsiban meg letöltöd.. :)

  • lapaleves
    #4
    naja Jacko tudott valamit, de most úgyis megszíjja a gyerekpornóval.

    kicsit egyébként olyan, mintha magyar állami megrendelés végrehajtásáról szólna a hír. sokáig tartott, drága volt, senki nem csinált semmit utazgatáson kívül, semmi végeredménye nem lett (eddig is tudtam, hogy szart se ér) így most titkos.
  • NEXUS6
    #3
    "Kiderült, hogy 2002 és 2007 között összesen 20 000 titkos tesztet végeztek a tengerentúli légikikötőkben....A legnagyobb problémát a GAO szerint az jelenti, hogy a belbiztonsági minisztérium és a TSA munkatársai az egyes eseteket nem dokumentálták, így nem tudható meg, hogy a sikeres tesztekre emberi mulasztások, figyelmetlenségek vagy a csomagokat átvilágító röntgen- és egyéb berendezések hibái, illetve hiányosságai miatt került-e sor."

    Akkor mi értelme volt az egésznek? Így azt mondanak amit akarnak.
    Egyik ismerősöm mesélte, hogy a biztonsági emberek általában egyetlen dologra mennek az amcsi reptereken, a bőrszínre. Csokikat már emelik is ki a sorból. Szegény bulgár haverja éjjel nappal xopott.

    Szal az isten mentsen meg bennünket az elvakult, szőkehajú, kékszemű, iszlám terroristáktól, vagy aki ilyennek maszkírozza magát.;))))
  • endale
    #2
    Jajj, jajj, jajj... fel lehet vinni mindenfélét a repülőre. Most mi lesz? Mindent fel lehet vinni, ha nagyon akarják. Ha nem a laptopban akkor a könyvben, ha nem a könyvben akkor a kólásüvegben, ha nem a kólásüvegben akkor a szappanban, ha nem abban akkor óvszerben, lenyelve. Ha nem a repülőre akkor a távolsági buszra a metróra, a kompra, vagy a ketteslétrára. Mindent nem lehet ellenőrizni.
    Mi a f.szt akarnak még?
  • Déta
    #1
    Na puff.
    Nem költözöm Amerikába, ha nem vihetem a zenéimet...