Itthon is elhasalt az új Eddie Murphy-film

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem sem annyira rossz! Nem kell annyira lehúzni! Kikapcsolódásnak tökéletes már Eddie Murphy miatt is!
Narxis
IQ 0 film, lentebb is írták...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Annyian irtátok, hogy nem rossz a film, hogy most már kénytelen vagyok megnézni. :-)
Á, ne is mondd. Botrányosan béna, tipikusan iqnulláknak készült. Bár, mondjuk nem hiszem, hogy lenne ember, akinek bejönne😊

Mondjuk a nézettségén nincs mit csodálkozni. Az ember meglátja az elõzetest és azonnal menekül
joeperry
Csodálkozom, hogy nektek tetszik, szerintem kritikán aluli a film.

http://joeperry.blog.hu/

Fórum/Tv,Mozi,DVD/Szekeres Viktor
Hát nem egy sötét lovag(!)😊), de azért letöltöm😊))

Viktor miért nem írsz egy esszét nekünk, összehasonlítva a két Batman részt! Az bitti fantasztikusra sikerülne, nem gyõznénk lapozni és inni szavaid.

Amúgy nyugi skacok, szerinte úgy is mi vagyunk a hülyék. Bugris parasztoknak hisz, akik örülnek, hogy netet kaptunk 12 évesen Mucsaröcsögén.

Pedig ha tudná hány felnõtt(fizetõképes) ember szarik a véleményére😊
Megnézte... ott a kritikája is... 😊
Az üresfejü jó film nem tudom mit kell szidni....
UTálom hogy mindig csak a számokal tudsz jönni Szekeres Viktor
Megnézted már te hogy csak igy lehuzd ???
Nekem is nagyon tetszett a film, szerintem nagyon mulatságos kis scifi paródia már régóta vártam hogy végre itthon is megszerezhetõ legyen, én is erõsítettem volna a moziba látogatok számát de nekem 120 km kellene utaznom hogy mozizni tudjak egy multikekszben.

na mind1 über kis film
Nekem is nagyon tetszett, sõt mindenkinek akivel megnéztem..
Utálom, hogy mostanában mindenki fanyalog...

Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.

Szerintem jó film az üresfejü én jókat röhögtem rajta 😊

PS4 ID: Vordengo