12
-
Teebor #12 Szerintem sem annyira rossz! Nem kell annyira lehúzni! Kikapcsolódásnak tökéletes már Eddie Murphy miatt is! -
#11 IQ 0 film, lentebb is írták... -
Aldo Moro #10 Annyian irtátok, hogy nem rossz a film, hogy most már kénytelen vagyok megnézni. :-) -
kalapos01 #9 Á, ne is mondd. Botrányosan béna, tipikusan iqnulláknak készült. Bár, mondjuk nem hiszem, hogy lenne ember, akinek bejönne:)
Mondjuk a nézettségén nincs mit csodálkozni. Az ember meglátja az előzetest és azonnal menekül -
#8 Csodálkozom, hogy nektek tetszik, szerintem kritikán aluli a film. -
TeDDyRuSh #7 Fórum/Tv,Mozi,DVD/Szekeres Viktor -
TeDDyRuSh #6 Hát nem egy sötét lovag(!):)), de azért letöltöm:)))
Viktor miért nem írsz egy esszét nekünk, összehasonlítva a két Batman részt! Az bitti fantasztikusra sikerülne, nem győznénk lapozni és inni szavaid.
Amúgy nyugi skacok, szerinte úgy is mi vagyunk a hülyék. Bugris parasztoknak hisz, akik örülnek, hogy netet kaptunk 12 évesen Mucsaröcsögén.
Pedig ha tudná hány felnőtt(fizetőképes) ember szarik a véleményére:) -
Etinger #5 Megnézte... ott a kritikája is... :) -
npityusk #4 Az üresfejü jó film nem tudom mit kell szidni....
UTálom hogy mindig csak a számokal tudsz jönni Szekeres Viktor
Megnézted már te hogy csak igy lehuzd ??? -
dillen #3 Nekem is nagyon tetszett a film, szerintem nagyon mulatságos kis scifi paródia már régóta vártam hogy végre itthon is megszerezhető legyen, én is erősítettem volna a moziba látogatok számát de nekem 120 km kellene utaznom hogy mozizni tudjak egy multikekszben.
na mind1 über kis film -
bigjoe #2 Nekem is nagyon tetszett, sőt mindenkinek akivel megnéztem..
Utálom, hogy mostanában mindenki fanyalog...
-
Spaceghost #1 Szerintem jó film az üresfejü én jókat röhögtem rajta :)