10
  • Xmas76
    Elég beteg dolog lenne, ha a foglalatok nem őriznék meg a visszafele kompatibilitást... Remélem, nem erre gondoltál.
  • opeca
    Minden bántás nélkül mondom, hogy nem a 7000 forintos ElectroWorld-ös, akciós DivX lejátszót kell megvenni, és máris rájössz, hogy bizony baromi sok DivX-es lejátszó simán viszi a filmeket USB-ről.

Nekem nem is egy csúcskategóriás, csupán egy közepes, SilverCrest Divx-DVD lejátszóm van, 2 éves, és USB 2.0-ás.
  • Aspirin
    "egy sima divxet sem tudsz megnézni pendriveról vagy usb-s mobilrackről"

Már, hogy a cseresznyébe nem mennek nálad a filmek. Nekem még hd videot is reccenés nélkül viszi
  • Zoleeca
    "Erre is figyelhetnének, pl legyen más a foglalat, hogy a vásárló biztos lehessen benn hogy mit kap."

Visszafelé kompatibilitás?
  • Icegod
    hát az nagyon jó lenne. aztán vehetünk új háttértárolókat is, hogy tudjuk használni...
  • Exen
    Ez így van, a gyártóknak is van mit csinálni, de én speciel örülök az egységes foglalatnak, épp ez a jó benne, mert nem szeretném mindig kidobni a kábeleim, meg, vagy egy csomó átalakítót használni (már ha egyáltalán gyártanak hozzá) ha épp új dolgot veszek.
  • lcee
    "A számítástechnika és a fogyasztói eszközök fejlődése a nagyobb átviteli sebességen nyugszik. A HD-tartalmak és a digitális audio iránti növekvő igény egységes, minden eddiginél gyorsabb szabvány kidolgozását követeli meg"

csak kár hogy még 2008-ban is olyan divx lejátszók jönnek ki amik USB 1.0 vagy 1.1-es.
    Az USB 2.0 nem mai találmány, aztán egy sima divxet sem tudsz megnézni pendriveról vagy usb-s mobilrackről.
    Erre is figyelhetnének, pl legyen más a foglalat, hogy a vásárló biztos lehessen benn hogy mit kap.
  • Glutamin
    Azért az nem rossz, ha egy USB-hub tud mit elosztani. Azért mert egy vagy két eszköz nem képes kihasználni a mx sávszélességet, azért még nem rossz, ha van fejlődés.
  • Aspirin
    Ha meg külső merevlemez, arra ott a külső pcix. Annál nem lesz gyorsabb a 3.0-ás usb sem.
  • Aspirin
    Ezt a 2.0-ás specifikációt se használják ki... Vagy tudtok olyan pendrive-ot vagy kamerát amelyik gyorsabban küldené az adatokat, csak az usb nem engedi :D